Poliţia Rutieră, cea mai avansată tehnologie

Poliţia Rutieră se modernizează,  agenții vor folosi noile tehnologii. Multe dintre echipamen se află deja în dotarea polițiștilor.

În cazul unui accident, un dispozitiv cu unde laser va  înlocui măsurătorilor cu ruleta , iar agenţii vor face controale în trafic și vor printa procesele-verbale folosind tablete și  imprimante.

4.000 de tablete cu imprimante au intrat deja în dotarea agenţilor care ies pe teren în toată ţara. Dispar astfel vechile procese-verbale pe hârtie.

Cea mai avansată tehnologie care ajunge la polițiștii rutieri este aparatul capabil să scaneze complet perimetrul unui accident rutier. 200 de astfel de scanere sunt în dotarea agenților în mai multe zone ale țării și și-au dovedit deja utilitatea.

Elicopterele Poliției vor fi și ele echipate mai performant.

Multe dintre noile tehnologii vor fi folosite şi de cei peste 25.000 de polițiști care vor supraveghea traficul, dar și școlile, în prima zi a noului an de învățământ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. pentru ca HANDICAPATZII NU POT SA SCRIE DE MANA!!!!!!!

    -…sa se aleaga de familia invatzatoarei care nu i-a baut
    si nu i-a dat afara din scoala!

  2. serviciul rutier din Cluj Napoca are vreo 25 de agenti! intotdeauna, macar 3 sunt in concediu, asa ca raman 7 pentru 3 schimburi

  3. Ha, ha! Ghine c-aveț’ bani de râsichit pintru poteră da’ pintru ajutuari sociali n-aveț’…Vedeț’ cum faceț’ ș’ mereț’ în campania ilectronală să cerșâț’ votu’ la uamini!

  4. 1984 al lui Orwell nu a este roman SF, este plan de urmat. A se băga de seamă că un bărbat n-ar fi putut scoate asemenea grozăvii. Nici o femeie de altfel. Orwell a fost pe invers, un om nenorocit.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.