Politician francez: UE ne vrea morți

Intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană nu este văzută cu ochi buni de liderul partidului Patrioților Francezi, Florian Philippot.  „UE ne vrea morți, pur și simplu! Ieși afară sau mori! #Frexit !“, scrie politicianul. El mai consideră și că deciziile de ajutorare ale altor state din afara UE luate de către Ursula von der Leyen sau de oficialii francezi nu sunt bune deloc.
Pe aceeași rețea de socializare X, același politician scrie:
Ministrul Forțelor Armate Lecornu tocmai a anunțat „200 de milioane de euro pentru fondul de sprijin al armatei de la Kiev”!

➡️ Așadar, Franța este în proces de vot pentru un buget de asigurări sociale care reduce resursele spitalului cu 600 de milioane de euro, dar în același timp anunță încă 200 de milioane pentru regimul #Zelensky, ultra-corupt și oricum în plin militar dezastru!

Când vom opri această nebunie revoltătoare?!
Depinde de fiecare să se miște!

O altă nemulțumire a politicianului francez are legătură cu cei 900 de milioane de euro pe care Ursula von der Leyen îi va da Iordaniei.

Noua nebunie de la Ursula #VonDerLeyen foarte mandra sa anunte pe Twitter ca tocmai a scris un nou cec de 900 de milioane de euro, de data aceasta Iordaniei! 900 de milioane!… Asta înseamnă 180 de milioane de euro plătiți de Franța! Sau prețul unui spital frumos din Franța!  Această femeie face înconjurul lumii distribuindu-ne banii pe ici pe colo: trebuie să o oprim! #UrsulaDégage #Frexit

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17

8 Comentarii

 1. Rusii au mai jefuit Parisul cand cu caderea lui Napoleon,daca Franta nu ajuta azi Ucraina,in cativa ani adio francofonie,vor participa la rusofonie
  Din Africa ii scot rusii pe francezi ,incet,incet
  Iordania tine milioane de refugiati,care daca Europa nu plateste ajung imediat in UE

 2. UE adica jUE. Dintotdeauna au incercat sa distruga tarile crestine. Dupa ce au pus gheara pe FED, au gasit si mijloacele pentru a realiza asta.

 3. Dar de intentia acestei (editat) megalomane numita Napoleon de a jefui Rusia (!!) nu ne spui nimic, (editat)?

 4. Philippot are dreptate, numai ca partidul pe care l-a fondat si-l conduce nu-i, înca, la guvernare. Eduard M😂tZ ot CZern😂witZ:08 NOV. 2023 LA 12:32 : intoxici. Rusii niciodata n-au ajuns la Paris decât ca turisti. Si-n privinta „jefuirii”, afla, semidoctule, ca rusii au construit Baden-Baden, statiune termala imperiala (acolo sedeau Turgheniev, Dostoievski si veneau la cura termala Kaiser Wilhelm si alte capete încoronate). Scuteste-i mintea de-a mai scrie tâmpenii, sosia nedemna a adevaratului Eduard Motz, care nici macar cu adevaratul nume n-ai curajul de-a semna, te tii de imposturi.

 5. EDUARD CU MOT ESTI MAI PROST CA NOAPTEA FRANCEZUL ARE DREPTATE NOI{RO}ACUM AM DAT UKRAINEI 50 MILIOANE PT. RECONSTRUCTIE DAR FARA SA PARTICIPAM ARE DREPTATE ILEANA CU MINTEA CU SCRISUTIMPENII ETC.

 6. Asa pare la ei, la noi pute rau a adevar crunt. Apropo, la anul au alegeri francezii, pare ca e campanie electorala, altfel nu se auzea un sunet pe gura lor.

 7. Philippot nu exista în politica franceza. Este liderul unei micro/nano formatii politice pe care nimeni nu îl baga în seama.

 8. @ eduard clona. Câți ani sunt de atunci? Ai vrut să pari întelept și a ieșit doar o… puturoasă. Europa că e UE sau alceva nu poate fi fără Rusia, după 1917 s-a încercat la început ( nu vreau să spun că bolșevismul e ok)să o distrugă prin forță armată ,nu s-a reușit , s-a încercat economic nu s-a reușit s-a incercat din nou prin război (al doilea mondial), când a văzut că-i groasă chiar i-a ajutat deci nu s-a reușit , nu va reuși nici acum . Scremerile astea sunt praf in ochii clonelor și credulilor, nimeni nu va reuși separarea Rusiei de Europa, visuri vor fi dar realitatea e ca momentul când te trezești din vis, oricum deocamdată mulți sunt la stadiul de vise . Le urez vise plăcute că oricum vine trezirea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.