Politicienii, între ei. ”Nu e grav că Iohannis a plecat, grav e că se și întoarce”

Călătoria președintelui Klaus Iohannis în Africa a stârnit multe controverse zilele acestea, iar deputatul USR Cristian Seidler nu face excepție. De acord cu toți cei care sunt de părere că acest tur al președintelui are exclusiv valențe turistice, deputatul USR Cristian Seidler are totuși un regret, altul față de care ne-am fi așteptat.

„Dacă îmi permiteți o glumă(…)într-adevăr nu e grav că a plecat, grav e că se și întoarce. Într-adevăr, Africa e importantă, doar că, dacă Africa e importantă, nu te duci cu doi-trei consilieri după tine, ci te duci cu un avion plin de oameni de afaceri”, a spus Seidler.

Asta e o vizită strict turistică, oricât încercăm sau oricât încearcă oricine să o întoarcă altfel, cum turistică a fost și vizita din America de Sud. Vă aduc aminte că s-a întâlnit cu viceprimarul din Rio de Janeiro, deci a fost o întâlnire extraordinar de foarte importantă, iar cu cine s-a semnat un tratat bilateral de asistență pentru situații de urgență, deci dacă dă grindina la ei, îi ajutăm noi cumva… Hai să fim serioși! Pentru asta nu era nevoie de deplasarea Președintelui României acolo”, a subliniat Cristian Seidler, la B1 Tv.

„Practic, pare că nu îl mai interesează nimic și o face doar în interesul său strict turistic, iar domnul Ciolacu îl aprobă și îl împinge spre chestiunea aceasta, pentru că i-a semnat banii, i-a semnat și nota de secretizare și toată lumea e foarte fericită, așa, între ei doi, atât. Țara, între timp, eh, nu prea îi interesează, de ce i-ar interesa? Hai să fim serioși!”, a conchis deputatul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 18

8 Comentarii

 1. Si mai grav decat intoarcerea lui Iohannis, este ca actuala clasa politica ramane.
  Ideal ar fi fost sa plece toti si sa-i pape ‘popotamii pe acolo……[Rumburak]

 2. Dar cel mai grav este faptul ca nu este tras la raspundere pt. tot ce a facut si face .Dar cine sa faca asta in Romania atita timp cit toate institutiile statului inclusiv guvernul ,senatul sint corupte si nimeni nu are curaj sa faca ceva pt. ca se vor trage sertarele si atunci pica si ei.Asa ca cel mai sanatos este ca tac toti din gura si nu fac nimic .

 3. Liliana ia scrie tu un articol pe tema: Dece toti securistii si evvreimea din media tv il ataca pe Johanis.??? Zici ca e metoda din Biblie can toti evvreii dau vina pe o capra si o trimit in pustiu s-o manance leii. Si pe Johanis tot la lei l-au trimis. Cine conduce tara asta de isi bat joc de un presedinte.
  Eu nu il agreez ca nu e etnic roman.
  Da evvreii au mancat si mananca graunte de la el. Ce sa fie??? Oare Johanis nu da bani cat trebuie la ucrainieni???

 4. Într-o Românie profund coruptă, abuzul de putere a devenit un fapt normal, cotidian. L-ați votat, acum CIOCU MIC… Se pare că nici Imnul național nu reușește să vă trezească din adormire, așa ca în 2024 votați Ciolacu și Ciucă !

 5. De-abia acum inteleg si eu pe deplin sensul expresiei : „Du-te unde a înțărcat Mutu’ iapa !” …

 6. … : „Si pe el da’ si pe ea, ahhh … ca i-as mai minca !” …

 7. Mai grav este ca nu va raspunde pentru risipa de bani cu excursile de lux!!!!

 8. Cand va reveni in tara, sa vezi declaratile lui si a pupincuristilor lui ce importanta a fost excursia si ce realizari marete a avut aceasta excursie de lux!! Despre cheltuieli, nicio vorba, secret de stat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.