Politicienii, prezenţi în număr mare la Alba Iulia

Politicienii prezenţi vineri la Alba Iulia de Ziua Naţională au depus coroane de flori la Monumentul Unităţii Naţionale din Parcul Unirii, ridicat în urmă cu 5 ani, la „Centenarul Unirii”.

Pe durata ceremonialului, un grup restrâns de persoane aflate în public a huiduit şi a scandat lozinci anti-prezidenţiale şi anti-guvernamentale.

Au fost depuse coroane de flori din partea Preşedinţiei, de către consilierul prezidenţial Sergiu Nistor, Senatului, de către preşedintele Nicolae Ciucă, Sorin Cîmpeanu şi Claudiu Răcuci, Camerei Deputaţilor – Lucian Bode, Florin Roman, Ionuţ Moşteanu, Radu Tuhuţ, Alin Ignat şi alţi deputaţi, inclusiv ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, Parlamentului European – Victor Negrescu, Maria Grapini, Cristian Buşoi, Dan Motreanu, Mircea Hava, Cristian Terheş.

Spre deosebire de anul trecut, în acest an la festivităţile de Ziua Naţională de la Alba Iulia a fost prezent un număr însemnat de politicieni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Ciurucuri și scursuri care sunt bugetari de lux în toată splendoarea! Ăștia, acești bugetari de lux din politica și dedicați luxului cu baza politica, sunt actualii OLIGARHI AI ROMÂNIEI.

  2. PreMONITORIE Atitudine … 🙂

    Ca GRECII la Puscarie, SE invita reciproc :

    intra TU, Inatai !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.