Poliţist local, beat criță și drogat. A făcut accident

Un poliţist local a fost prins băut şi drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident, joi, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara.

Potrivit IPJ Timiş, bărbatul de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam spre strada Simion Bărnuţiu, iar la un moment dat a lovit un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, care în urma impactului a ajuns pe sensul opus de mers lovind o maşină condusă de o femeie de 34 de ani.
În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.
„În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest şi au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice”, a transmis IPJTimiş.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
Surse judiciare au anunțat că bărbatul este poliţist local din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Două circumstanțe agravante ce nu trebuiesc scăpate din vedere: este boactăr și-n același timp e dân Temesvaros!!

  2. eu sunt de parere ca trebuie cel mult consiliat… ca botoxata de la Jandarmerie gasita cu droguri

  3. Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, vrea să dea afară aproape 25% din polițiștii locali: „Rămân cei care cunosc legislația și știu să scrie și să citească”
    Noiembrie 2021

  4. Asta este unul din militienii lautarului Vela. Cu de-alde astia au amendat Mandolina si Vela aiurea sute de mii de romani pe timpul plandemiei. Nimeni nu ia nici o masura impotriva acelor abuzuri de neimaginat intr-o tara ce zice ca si-a castigat libertatea .

  5. Unul din slugile primarului . Numai caraghiosi in frunte cu seful lor .

  6. Cand militienii intra in tura, trebuie in mod obligatoriu sa fie beti si sa aiba in geanta portia de drog necesara.
    Ciolacu pregateste o lege care va impune ca in Militia democratica mioritica sa nu fie angajati decat drogatii. Altfel risca sa nu reziste stresului din orele de program…….[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.