Polițist, spânzurat în pădurea Pustnicul

Un poliţist de la paşapoarte a fost găsit spânzurat, marţi, în Pădurea Pustnicul, din Ilfov. Bărbatul plecase de acasă dimineața. Soția bărbatului a sunat la 112 și a alertat autoritățile când a constatat că acesta nu s-a mai întors acasă.

Imediat Polițiștii orașului Pantelimon au efectuat verificări, context în care au descoperit autoturismul bărbatului în pădurea Pustnicul. După câteva minute l-au găsit şi pe el spânzurat de un copac, potrivit Observatornews.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Se IMPUNE de ani de zile ca la repartizarea polițiștilor ofiteri și agenților de poliție,să se facă un EXAMEN PSIHIATRIC OBLIGATORIU,pentru că acești oameni RASPUND de viețile altora în meseria lor !.
  Am întâlnit agenți de poliție care afirmau că „aici EU fac legea”!!.

 2. Am întâlnit agenți de poliție care la 25 de ani,aveau „ifose” de MILITIENI și nu admiteau sa DEA PRIORITATE de trecere la PIETONI în intersecție și am fost amenințat cu amendă de 500 lei,pentru că le-am atras atenția pentru încălcarea Codului Rutier !.
  Asta s-a întâmplat chiar azi cu cei de la secția 20 București.

 3. Mustrări de conștiință pentru toate porcăriile executate prin comenzi obligatorii date de politicieni, sau, șeful l-a torpilat până în ultima secundă?

 4. @
  ,,Atenţie, certificatul de naştere nu reprezintă document de călătorie!”
  Cotidianul
  Restricții la libera circulație,
  STS, vaccinare , probabil ”conflict” pe proceduri cu ,,cerificatul verde”, ,,generator de blocaje”,
  ,,Omul bun și pomul copt” ?

 5. probabil era vreun idealist si chiar credea ca trebuie sa fie cinstit si corect. nu se poate asa ceva tovarashi! ce facem , maine poimaine o dam in moralitate!

 6. Poate ca nu a facut ce i-a cerut mafia, asa ca mafia l-a executat, iar „actiunii” i s-a dat un „ambalaj” de sinucidere; dupa cum se vede din postarile anterioare, opinia publica chiar crede in varianta sinuciderii.

 7. Ceva e greu de inteles: politistul e un om inarmat cu o arma de foc. De ce nu si-a folosit pistoletul, alegand o moarte mai demna pentru un militar? A folosit streangul care e destinat prin traditie raufacatorilor, indivizi declasati. De ce?

 8. Cestia cu Examenul Psihiatric. BUNĂ în Teorie, dar LaNOI se va:

  – PLĂTI epntru un Rezultat fake în REAL, dar BUN în Scripte.
  – Încă un Mijloc de ȘANTAJ Abject, dupaă Legea Sfințită a Țării în Ultimii 34 -35 de Ani …

 9. OriCE Postare de a mea, exilată, suprimată, falsificată, tăiată, ștearsă, uitată, cenzurată va APĂREA ImPlacbil de InContestabil
  ÎN Blog și cu Linkul FĂPTuirii murdare, abjecte din Cotidianul.
  Pentru că Murdar, Abject, Odios, AntiNațional este a FĂPTui Cele de mai sus, vis a vis de Postările mele,
  NU că ar fi ale mele, dar sunt AltFEL, MUUUULT mai potrivite și utile ROMÂNIEI pe Calea Dispariției TOTALE, Paradigmatice a României.
  Față cu – în General- VOMELE Curente și Minciuniele Ordinare și ANTI-Naționale care se lăfăie ImPudic AICI….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.