Polițiștii din Bavaria, protest în chiloți. Care e motivul?

Ajunși la capătul răbdării în așteptarea uniformelor noi, polițiștii din Bavaria au ales un protest sugestiv. Au venit la muncă fără pantaloni pe ei.

Doi agenți, o femeie și un bărbat, au coborât dintr-o mașină de poliție, purtând uniformă doar în partea superioară, fără a avea pantaloni.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializaer de sindicatul polițiștilor, conform știrileprotv.

Oamenii legii spun că prezentarea fără uniformă este o formă lipsită de respect la adresa lor.

Ministerul de Interne a reacționat în urma acestui protest și spune că este la curent cu probleme din lanțul de aprovizionare și că ele vor fi remediate cât mai repede posibil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

  1. Ha, ha, nația aista dac’ n-ar hi di râs ar hi di plâns! Iegsponientu’ îl știm cu toții di cieva vremi…

  2. Se zice ca seful a chemat-o pe agenta in birou, pentru explicatii.

  3. …care s-a mulțumit doar cu explicațiile orale,nefiind nevoie de un raport scris.

  4. odata un coleg care protestat la fel cand. Eram la o fabrica in Ro si se intarzia cu noul rand de echipament de munca si protectie. Si colegul a zis ca doar n-o sa vina cu hainele ‘alea bune’, o sa-mbrace ce gaseste si el prin pod. Si a venit la munca cu un costum gri, fes galben, niste bocanci rosii si un fular:)) l-am intrebat daca e normal la cap, el a zis ‘iti place? Gust, eleganta si rafinament, rareori se-ntalnesc toate trei la aceeasi persoana’ un mix unic de culori:)

  5. el are picioare frumoase…ea NU. :)) sau… or fi viceeeversaaaa…?

  6. Ah,sa nu uit: s-o fi dus Jermania pe p….,dar BMW-ul ala tot al draklui de bine arata !

  7. Daca aia la 5000 de euro nu le convine ai nostrii?dreptii ca brazii!sau molid?

  8. Barbosului ala i-as da si izmene si pantaloni si … pe strada , ei insa , i-as lua si vestonul , sa ramana doar cu șapca ! Si as tine bobocelul la caldurica !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.