Pomana lui Emil Boc din bani publici

Că tot se apropie anul electoral, ce priorități să aibă și Emil Boc?! Primarul din Cluj-Napoca a anunțat luni continuarea Programului ”Alimente”, care prevede un ajutor de 400 lei/an pentru clujenii cu venituri reduse. Peste 8.000 de beneficiari au fost înscrişi până la 31 octombrie. Programul care are un buget de 4 milioane de lei.

”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat. Programul ”Alimente” continuă – ajutor de 400 lei/an pentru clujenii cu venituri reduse. Ultima zi de depunere a cererilor pentru 2023: 29 noiembrie”, a transmis, luni, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Potrivit acestuia, 8.047 beneficiari au fost înregistraţi în acest an, până la data de 31 octombrie, în Programul ”Alimente”.

Programul este implementat de D.A.S.M. – Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală a Primăriei Cluj-Napoca şi are ca scop sprijinirea clujenilor aflaţi în situaţii de viaţă dificile.

”În anul 2022, municipalitatea a acordat un număr de 9.159 tichete sociale pe suport electronic în acest cadru. Persoanele eligibile primesc tichete sociale pe suport electronic în valoare de 400 lei/an/beneficiar. Din cei 8.047 solicitanţi în 2023, 5.799 deţin carduri în cadrul programului Alimente, iar pentru 2.248 persoane au fost emise carduri noi”, a mai transmis edilul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8534 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Scârboasă creatură!…cât de jos poate ajunge un golan!…votați pătrunjelul!…

  2. Acest impostor si infractor PNL trebuie dus la puscarie in orasul lui este ce a mai rata de drogati din RO

  3. @ Probabil că ar fi de recomandat să nu mai candideze ,pentru a nu se acuza că a mituit electoratul, ?

  4. & De la Boc, ,,citate”, ,,șperț”, ,, mită”, ,,bacșiș” , ,,șpagă” , la Radu Berceanu, ,,brânză” , ,,cașcaval”,etc. , ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.