Poți avea un 1 Martie diferit de anii anteriori cu doar câteva idei

sursa Salo Al Pexels.com

Îți dorești să aduci o notă diferită în atmosfera de 1 Martie pentru colegele tale? Cauți idei inovatoare și variate care să aducă zâmbete pe fețele tuturor și să creeze o atmosferă fericită în echipa voastră? Ei bine, mai jos, vei găsi câteva sugestii ingenioase și variate care te vor inspira să faci din ziua de 1 Martie o experiență cu totul și cu totul specială.

Iată ce poți încerca anul acesta:

 

  • O petrecere cu tematică

 

 

Anul acesta, dacă în anii precedenți nu ați organizat nimic, poți pregăti pentru colegii tăi o petrecere cu tematică. Aceasta poate fi inspirată de spiritul primăverii sau al verii sau chiar poate avea un ton amuzant, astfel încât fiecare participant să-și aleagă o ținută și accesorii specifice temei alese. De asemenea, poți opta pentru o petrecere cu tematică internațională, fiecare departament aducând elemente specifice țării alese. Petrecerea ar trebui să includă momente de dans, muzică de calitate și să fie organizată fie în timpul zilei, fie seara, eventual într-o zi liberă de la serviciu, cu participarea obligatorie la eveniment.

 

 

  • Vouchere cadou 

 

 

Ai luat în considerare ideea de a oferi colegilor tăi vouchere cadou? Poate este momentul potrivit să acorzi câteva carduri cadou de pe pluxee.ro colegilor care au obținut rezultate remarcabile în ultimele 3 luni de activitate în firmă. Dacă explorezi site-ul Pluxee, vei găsi diverse opțiuni, informații și detalii care te vor convinge că această idee este cu adevărat remarcabilă. Poți oferi aceste vouchere individual, în cadrul unei discuții personale sau chiar într-un cadru colectiv. Decizia privind varianta potrivită pentru departamentul de resurse umane depinde de valorile și obiceiurile specifice ale companiei voastre.

 

 

  • Oferă-le angajaților o zi cu program scurt

 

Cine nu s-ar bucura de o zi mai lejeră, indiferent de ce zi a săptămânii este? Cu atât mai mult dacă este 1 martie, ziua în care fiecare își dorește să sărbătorească în felul său cu cei dragi. Prin urmare, poate fi o idee excelentă să acorzi angajaților o zi mai scurtă în ziua de 1 martie. Desigur, poți organiza lucrurile astfel încât, cu puțin timp înainte, toate sarcinile să fie încheiate, iar activitățile să fie stabilite, astfel încât toată lumea să poată să se bucure de o zi de 1 martie diferită cu un program de lucru scurt. Dacă ai deja experiență cu această idee, poți combina ziua mai lejeră cu activități și jocuri de societate. În loc de o zi de lucru sau o zi liberă, poți organiza activități și jocuri de societate pentru colegii tăi, astfel încât ziua de 1 martie să fie cu adevărat memorabilă. La final, puteți să vă bucurați de o porție de pizza și șampanie.

Și uite așa, cu câteva idei, ziua de 1 Martie din acest an poate deveni cu adevărat diferită și specială. Este important să îți faci angajații să se simtă bine, fie că ești în poziția de HR, director, manager sau fondator. Fă-i să se simtă iubiți și apreciați și pregătește-le ceva special!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. doamnelor/domnisoarelor cate o frezie pe birou de buna-dimineata. scurteaza ziua de munca inopinat la pranz, cand „convoci” tot colectivul la o carciuma cu papa-bun si muzica buna. O zi frumoasa sa va fie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.