Prezidențialele: Prezidențiale: ”Povestea cu Şoşoacă e o comicărie”

Un candidat propriu al PNL la alegerile prezidenţiale nu va intra în turul doi, crede politologul Theodor Paleologu, şi va face jocul PSD. Pe de altă parte, în opinia sa, un tur doi la prezidențiale între Marcel Ciolacu şi Diana Şoşoacă ”sunt fantezii”.

”PNL va pretinde că este independent, deşi toată lumea ştie că este o anexă a PSD-ului, şi va avea un candidat propriu tocmai pentru a face jocul PSD”, a declarat, duminică seară, la Prima News, Paleologu.

Potrivit acestuia, un candidat propriu al PNL, de exemplu liderul Nicolae Ciucă, ”evident că nu intră în turul doi”.

”Candidatura lui Ciucă nu face decât jocul lui Ciolacu”, a afirmat politologul, susținând că Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu ”sunt interşanjabili”.

”Ciolacu este mai periculos prin demagogia lui. Ciucă e mai inofensiv. Ciolacu cred că este mai periculos”, a adăugat Theordor Paleologu.

Rugat să comenteze ultimele sondaje referitoare la intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale, realizate de INSCOP la comanda News.ro, politologul a afirmat că un tur doi cu Marcel Ciolacu şi Diana Şoşoacă ”sunt fantezii”.

”Acesta ar fi în moment de faţă scenariul cel mai decent, cu Mircea Geoană susţinut de PSD şi PNL (…) Între Mircea Geoană şi Simion, evident că-l votez pe Mircea Geoană (…) Cioloş este inexistent, să fim serioşi. Drulă este inexistent”, a mai afirmat el

Potrivit acestuia, plasarea Dianei Şoşoacă pe locul doi sau trei în sondaje este ”o comicărie”.

”Povestea cu Şoşoacă e o comicărie. Sigur că place unora, tocmai prin vulgaritatea ei extremă, prin agresivitatea ei fără limite, Place unora. Există un gust aproape pornografic, un filon pe care-l exploata şi Vadim Tudor (…) nu mă refer la sex, mă refer la un spectacol de o josnicie şi de o vulgaritate extremă, care unui om normal îi provoacă dezgust”, a mai declarat politologul.

Întrebat despre George Simion, Theordor Paleologu a spus: ”Simion are în spate un partid care creşte şi vezi cum tot felul de lichele i se alătură. Lichelele în general au nas bun, sunt un indicator (…) o parte din Biserică susţine pe faţă acest partid extremist, din păcate”.

Peleologu a ţinut să precizeze că nu este un susţinător al lui Mircea Geoană, plasat în multe sondaje pe primul loc în intenţiile de vot, dar acesta este ”mai bun decât în 2009”.

”Geoană nu este nociv, nu este un om periculos, are alte defecte, dar nu e un toxic, nu e cianură. El e benign (…) E mai bun decât era în 2009”, a mai declarat fostul ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

22 de Comentarii

 1. In capul lui Toderica este varza cand vine vorba de politica. Este foarte firesc cat timp a invatat politica la locul de munca de la maistrul Petrov. A fost si el printre cei care i-au purtat cu multa mandrie tucalul lui Petrov.

 2. Și povestea voastră cu paleologu tot o comicărie este. E mult mai praf decât sosoaca.

 3. vadim , ddppddotv , simeoni , sosoace sint fabricati pentru momentele de criza ( 99. 2008 , acum ), dupa vegeteaza sau dispar.

 4. Iar Sosunca cea grasa care asigura circul si tipete pe unde spare, tza-tza de ultima spetza, sluga rusilor, nici atit.

 5. De unde dreaq a apărut și bufonul asta caraghios ca să-și dea cu părerea? Sper ca v-ați dat seama ca mesajul este: votați Geoana. Ca asta e noua comanda pentru România. Eu cred ca în finala vor fi doi amerloci și orice ai alege stăpânii își vor vedea dorința împlinită. Cel mai probabil Ciolacu cu Simion vor fi în finala și toți filfizonii useristo-oengisti se vor înghesui sa voteze cu Ciolacu, dar acum se codesc s-o spună și o ard aiure-n tramvai cu Geoana asta. Geoana acum e sfințit de americani dar acum 15 ani îl balacareau ca prostii ca e omul rușilor, pentru ca de fapt ei sunt basisti pana la moarte. Acest Geoana atunci trebuia votat, nu acum, când este pe fata omul stăpânilor.

 6. De cind s-a despartit de partidul securisto-BORit ,un singur cuvint de bine nu s-a spus despre Sosoaca.Toti au tacut si tac ca rahatul in iarba.In schimb cind e vorba de haur toti sunt harnici la vorba.Cristian Terhes se plingea ca Securitatea a incercat sa-l racoleze „daca doreste sa faca,cariera in P.E.” .O perioada,dupa plingere,a rezistat tentatiei umilitoare,dar pina la urma s-a inscris in haur ceea ce inseamna ca „da”,a acceptat cooperarea.Stie omul sa se „descurce” in veata.Eu personal am fost decís sa-l votez pe Terhes-PNT-cd,insa acum sa-l voteze mamica lui.

 7. Fraierica, Terhesh a fost racolat inca de cand se juca pe tarlaua cu ceapa cu colegul Helvig. Prea crezi toate minciunile acestor acoperiti.

 8. De ce nu ne-ați dat și poza distinsului domn Ionel-Goe Theodor băiatul regretatului domn Paleologu, numit de comunistul Iliescu primnul Ambasador român la Paris după 1990. Liberalii cei mari și buni crescuți în libertatea democrației UE și umbrela USA l-au numit pe Luca Niculescu -Digi 24 sau pe băiatul lui Baconsky cel din cartea recordurilor cu numărul de votanți pe secundă, cât iasă Basescu T. încă 5 ani președinte. În altă ordine de idei ce de tata ucrainean, mama uncrainean și Volodea român și după 1944: Anatol Baconsky, Alexandr Nicolsky, Leonte Tisminețky…

 9. & Lu’ ”poporu’ lu’ Traian Băsescu” i s-a, ”o-filit” , ?

 10. De-aia vin pe acest site,la comentarii mereu se gaseste macar unul care le stie pe toate.

 11. Cum bine zice cineva mai sus, pe asta l-ati scos acum de la mucegai sa mute tucalul de la petrov la geoana, mihaela mon amour, geoana ce se vrea, a nu stiu cata oara, sef de stat la romani pentru ca,stie el, la Romanika se poarta astia educati de vipere comuniste, el, petrica,etc.Concluzia: revolutionarii astia nu au impuscat pe cine trebuie

 12. la el penelistul, il propune pe un pesedist!
  Pai sa nu o votezi pe Sosoaca?…
  Doamne fereste!

 13. Logică și de bun simț analiza lui Paleologu, unul dintre cei mai înțelepți și echilibrați români! Păcat că sunt prea puțini ca el în Parlament și niciunul în guvern!

 14. Diana Sosoaca este un politician providential. Nu e perfecta dar e cea mai dedicata reprezentanta a poporului. PNL este o grupare de escroci care nu au nimic in comun cu poporul roman, PSD o grupare de ciocoi parveniti. Singurul PSD-ist cinstit a fost Dragnea.

 15. Balena ucigașă,mă aștept din zi în zi să crape de grasă ce e,va avea 4% ,conform numărului de analfabetilor functionali din această țară.

 16. @ Unii spun că misoginismul , care dă putere , este un ”ritual” mai vechi, printre ”politicieni” , ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.