Povestea lui Bogdan Racoviţan. De la suporter înfocat la tricolor

În 2016, Bogdan Racovițan era un suporter înfocat al echipei naționale a României, încurajându-i pe tricolori la EURO 2016, arată frf.ro. Acum, la opt ani distanță, Bogdan ar putea evolua la EURO 2024, fiind inclus în lotul de 26 de jucători convocat de selecționerul Edi Iordănescu.

Născut la Dijon, în Franța, în urmă cu 24 de ani, pentru Bogdan Racovițan nu a existat niciodată vreo îndoială în privința echipei naționale pentru care dorea să joace. Încă de mic, visul său a fost să îmbrace tricoul galben al României.

“În 2016, la meciul cu Elveția, am fost acolo, am fost suporter. Am fost cu tata și am participat la acel Fan Walk, apoi m-am aflat în tribune. Nu mă gândeam atunci că voi ajunge și eu la EURO”, a declarat Bogdan.

Acum, la opt ani de la acele momente, visul său devine realitate, fiind pregătit să reprezinte România pe terenul de joc la EURO 2024. Povestea lui Bogdan Racovițan este o sursă de inspirație pentru toți tinerii fotbaliști și suporterii români, arătând că pasiunea și determinarea pot transforma visurile în realitate, crede FRF.

YouTube video player

Naţionala României debutează cu Ucraina, luni, de la ora 16.00, la Munchen, în grupa E de la Euro-2024.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.