Poziția Dedeman după explozie: o firmă externă lucra la gaze

 Declarația transmisă de compania Dedeman cu privire la explozia produsă astăzi, 7 iunie, la magazinul Dedeman Botoșani:

Astăzi, 7 iunie 2024, în jurul orei 10:30, în incinta magazinului Dedeman Botoșani, a avut loc o explozie urmată de un incendiu. În urma acestui incident regretabil, au rezultat persoane rănite, care au fost imediat transportate la spital. Restul persoanelor prezente în magazin în acel moment, clienți și angajați, au fost evacuați în siguranță, iar intervenția rapidă a echipelor de intervenție a permis stingerea incendiului într-un interval scurt de timp.

Menționăm că, în momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfășura lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autoritățile investighează circumstanțele în care aceste lucrări ar putea fi asociate cu producerea exploziei.

De asemenea, subliniem faptul că magazinul Dedeman Botoșani respecta toate normele de siguranță, având toate autorizațiile și avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Funcționarea corectă a instalațiilor de protecție la incendiu a contribuit la limitarea proporțiilor acestui incident.

Prioritatea noastră este să asigurăm că toți cei afectați de acest incident primesc îngrijirea și suportul necesar. Colaborăm strâns cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru a investiga și stabili cauzele exacte ale exploziei și vom reveni cu informații oficiale în momentul în care toate anchetele vor fi finalizate.

Le mulțumim echipelor de intervenție pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă. Eforturile lor rapide au permis gestionarea eficientă a situației și transportarea imediată a persoanelor afectate la spital.

Ne preocupăm să sprijinim recuperarea victimelor și vom pune la dispoziție toate resursele necesare în acest scop.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. „De asemenea, subliniem faptul că magazinul Dedeman Botoșani respecta toate normele de siguranță, având toate autorizațiile și avizele necesare…” bla bla bla

  Chiar au făcut analize de risc și plan de prevenție ? Atunci înseamnă că explozia e din cauza unei drone rusești care și-a ratat ținta.

 2. Mai au un pic si fratii Paval vor spune: na bravo,ma,da’ ce vina avem noi ca gazul metan e inflamabil ? Ia,gata,nerecunoscatorilor,de maine scumpim TOT.Cum de ce ? Pai,trebe’ sa ne scoatem paguba,nu ? Ce ? Televiziunile ? Pai,alea le-am cumparat demult la un pahar de sampanie fina,pe yacht in Abu Dhabi.

 3. Eu cred în ce spun cei de la Dedeman. În magazinele din orașul meu mie mi-a părut că au personal foarte bine instruit și foarte amabil. Ori îi sapă cineva, ori ăia de la gaz sunt prost pregătiți că la cum se face școală acum nimic nu mă mai miră.

 4. au ajuns angajati, la fel ca sefii lor!
  Nema scoala, nema practica, doar pupincurisme si politicianisme…

 5. Magazinul nu are nicio vina.
  Este opera vreunui Dorel sau nea Caisa, care lucreaza dupa ureche, de la o firma de insatalatii gaze. Nu mai avem meseriasi buni, nu se mai respecta regulile de protectia muncii……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.