Premierul a văzut cu ochii lui. ”Ce ție nu-ți place…”

Oamenii de afaceri ieşeni i-au spus premierului Marcel Ciolacu că Moldova are nevoie urgentă de autostradă, potrivit fondatorului grupului de firme Electra din Iaşi, Marian Berdan.

Antreprenorii i-au cerut premierului ca proiectul să fie finalizat până în 2030.

După discuţiile, coloana în care se afla Marcel Ciolacu a rămas blocată în trafic la Podu Iloaiei.

La întâlnirea desfăşurată la sediul grupului de firme Electra din Parcul Industrial Miroslava au participat aproximativ 80 de oameni de afaceri ieşeni de la firme importante din judeţ.

 

content-image

La rândul său, Cătălin Urtoi, membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Autostrăzi, a publicat de pagina sa de Facebook o fotografie cu coloana premierului blocată în trafic în zona localităţi Podu Iloaiei.

”Prim ministrul României Marcel Ciolacu, care se află într-o vizită în judeţul Iaşi vede cu ochii săi ce se întâmplă în trafic stând în coloană ca orice cetăţean. Insist pe această cale la conducerea CNAIR şi IGPR să elibereze urgent avizul de siguranţa circulaţiei pentru a implementa proiectul semaforizarii inteligente de la Podu Iloaiei.

A trecut totuşi an de zile de la data testului pilot! Până la finalizarea proiectului Autostrăzii Unirii-A8 este necesară implementarea acestei soluţii pentru descongestionarea traficului pe acest sector la nivelul maxim permis de drum”, a scris Cătălin Urtoi pe Facebook.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

13 Comentarii

 1. Ce populatie in Iasi , ce Carpe de asa zisi Oameni de afaceri – Ciolacu ia jignit pe Moldoveni ,si ei Moldovenii stau la masa cu un Impostor si isi deplang dolentele . Mi se face greata si scarba de asa zisi Oameni fara demnitate si mandrie . Va meritati soarta Nevertrebatelor . Scuipati si calcati in picioare ve -ti fi toata viata voastra de Presuri umane .

 2. In peste 30 de ani nu s-a facut aceasta autostrada simbolica dintre cele doua capitale istorice ale romanilor. Este usor de intuit cine au fost cei care au interzis-o cu vehementa.

 3. Ca sa se spele de jignirea adusa Moldovei Marelui Stefan cand a scapat porumbelul din gura, Ciolacu este in stare sa le satisfaca moldovenilor toate pretentiile, de altfel toate justificate. De fapt plateste pentru nesimtirea si rautatea fostelor capetemii PSD Nastase, Ponta si Dragnea care au sabotat iresponsabil Moldova (si Oltenia) la ordinul altora.

 4. Pentru ” Gafa c.c.e. ” . Sa incerci sa scuzi pe Gonaciul lui Haisan – fara studii nici macar liceale – cu certificat de ” Revolutionar ” fals ,si mincinos si ipocrit , demagog , tradator , sclav Puterilor Straine ,ma face sa te plasez in grupa celor din primul comentariu .

 5. Parerea mea este ca daca nu s-a facut pana acum e cam periculos sa se faca in contextul rusiei expansioniste.Ia imaginati va ca ar fi autostrada,daca vine Putin si isi intinde armata( o mica parte) cum a facut in Ucraina,in cat timp ajunge la Bucuresti?In maxim o zi…Asa,se uita si rusul bine,se scarpina dupa cap si spune ..pe aici nu se trece..e prea aglomerat….)))

 6. care ”trageti” in Nastase 2000-2004, in Ponta 2012-2015 cand Iohannis a spus „au trebuit sa moara ca sa-si demisia”. Dar Basescu ca ministru al transporturilor, ca presedinte jucator cu Tariceanu si Boc 2004-2014, cel care a spus ca: Romania nu are nevoie de autostrazi. Ati uitat ca si-a vopsit partidul PD-L in PNL si Saftoiu, Traila si altii deveniti PNL-isti sau USR-isti cu Ciolos omul tot al lui Basescu, PM ZERO, apoi Iohannis cel care a avut anul si guvernul, formand guverne PNL+USR sau PNL+PSD. Si in toata intriga uitati afirmatia lui Ponta ca a fost ”sfatuit” sa nu faca autostrada pe Valea Prahovei si ca de fapt a fost jocul UE de a frana dezvoltarea Romaniei pana si-au dat seama ca strategic au nevoie de un culoar Grecia-Polonia si asa datorita conflictului postcovid de doi ani se investeste in autostrazi. Nu pt ca ar fi gandit Ciuca sau Ciolacu ei oricum sunt in sant. Vorba este spusa politic ca sa va faca sa intelegeti ca numai votandu-l pe Ciolacu va fi autostrada pe directia Sud-Est. Nu ma intereseaza. Nu am masina, dar am si memorie si rationez.

 7. CHINEJII SUNT VINOVAȚI,AȘA CUM TOT EI SUNT VINOVAȚI DE „ATOMOCENTRALA CERNAVODĂ”,MODERNIZAREA CĂILOR FERATE ,AUTOSTRADA BORȘ-CONSTANȚA Ș.A,, -DE CE DRACU NU S-O OPRIT LA NOI?! -PROBABIL ȘI-AU LUAT PREA MARE AVÂNT OPRINDU-SE ÎN UNGARIA ȘI SERBIA! PUSUL CIOLACU NU ARE NICI O VINĂ -EL SE STRĂDUIE SĂ EXECUTE CÂT MAI EXACT ORDINELE CELOR CE l-au ALESOPUS!(pentru distrugerea PSD-ului)!

 8. Ceea ce se vede în poză este „incident de securitate”. Politicienii ar trebui să înțeleagă că pe toți cetățenii îi afectează blocajele din trafic. Din păcate milițienii nu-și fac treaba-fluidizarea circulației-ei stau în boscheți să vâneze oameni corecți!

 9. Cât timp n-au autostradă, n-au locuri de muncă, cât timp n-au locuri de muncă, sunt săraci, cât timp sunt săraci sunt dependenți de mokangeală, cât timp sunt dependenți de mokangeală, știu cu cine să voteze, pentru că va spre deosebire de cei care au, viitorul celor care n-au se întinde doar până la următoarea masă.Și nu numai Moldova n-are autostradă, nici Oltenia n-are vreuna, din aceleași motive.Vă mai mirați de popularitatea FSN în aceste zone? Unde mai pui că în zonele în care se mănâncă puțin și prost, nici indicele Flynn (inteligența colectivă) nu trece prin tavan. Asta ca să nu vă mai întrebați și de ce insistă WEF pe goangaburger și de ce soyboy în(băiatul de soia, peiorativ la adresa obiceiului alimentar al activiștilor zbierăcioși fardați și cu părul vopsit fistichiu ai stângii gender-verzitorie) și soygirl de dincolo sunt atât de ușor de prostit cu propagandă și de greu de găsit în slujbe reale și de ce are transgendrrismil un succes fulminant în zona unde furajul interferează cu steroidul natural, fie el testosteron sau estrogen(soia face asta) reducând dezvoltarea organelor genitale, maturizarea cerebrală și, implicit, capacitatea de a avea relații normale de cuplu sau de a gândi critic.Si de ar fi numai soia.

 10. … este sofer, chiar isi conduce singur masina?Mai rar asa modestie.

 11. La aceasta deplasare a ocolit confortul halicopterului deplasandu-se cu auto?!

 12. Sa dea dracii în capul și destinul lor de hahalere, nici când au împlini un an nu au fost favorizați de fotografii, tablouri și picturi engros cum sunt după anul 2.000!

 13. @Gabriel: decat sa scrii prostii, mai bine invata gramatica! Nu esti mai breaz decat Ciolacu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.