Premierul Ciolacu a rezolvat-o și cu Unirea

Avem un premier căruia îi pasă, am putea spune după ultimele declarații și acțiuni făcute de Marcel Ciolacu.

Premierul  a redus  timpul alocat festivităților de Ziua Unirii Principatelor Române  și a ales  să se întâlnească cu o parte dintre cei care protestează în aceste zile în România.

Ciolacu spune că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor „tăieri de panglici şi hore”, ci soluţii concrete şi oneste.

Liderul PSD a fost văzut de Ziua Unirii  în mijlocul medicilor de la Spitalul Universitar, după ce a declinat participarea la festivităţile de Ziua Unirii Principatelor organizate la Iaşi.

Mai aproape ”de casă”, a fost  alături de preşedintele Klaus Iohannis, la ceremoniile din Parcul Carol.

Unii spun că ar fi preferat compania lui Iohannis în detrimentul lui Ciucă.

”Am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar”  

Marcel Ciolacu s-a întâlnit de Ziua Unirii cu protestatari, oameni nemulțumiți care s-au manifestat zilele acestea în mod public.

„Ieri, am discutat cu sindicaliștii din domeniul ordinii publice, din poliție și sistemul penitenciar. Astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naționale.

Iar, înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar, medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA și să aflu cum văd ei rezolvarea situației din acest domeniu.

Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din București…”, a explicat Ciolacu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

 1. Din ce am citit eu din mâzgăleală,președintele e obosit și gârbovit nu din cauza problemelor,din cauza PSD ,care l-a împiedicat să le rezolve,că el ar fi vrut!
  De fapt Johannis a fost învins de PSD cum un altul, care a intrat în folclor cu numele de TAPUL, a fost învins de SERVICII.
  Așa arată pentru că e o na ni st ,de aici oboseala și sfârșeală ,că ce altceva a făcut zece ani a făcut LA ba ,nu?
  Mai să plâng maeștre ,că mi-s sensibil
  de felul meu ,că dumneata mă știi că tot leatul nostru e asa.
  Într-o vreme o ținea langa in toate BINE CUVANTARILE sale către bunul ,blajinul și naivul popr român, cu REFORMELE și am văzut ce reforme a făcut.
  A reformat PNL cu Ariel,i-a spălat pe creier, de au ajuns saracii de ei ca preșcolarii de fac pipi pe ei numai când se uită la ei și sunt nevoiți să poarte pempers!
  A reformat si PSD cu DNA și acuma zburda,nu mai are nici un adversar după cum vedem,iar eu mă întreb dacă treaba asta nu l-am obosit și aia amintită mai sus că între navete mai faci și lucru manual.
  Numai așa a putut ajunge Romania un
  „pol de stabilitate”.
  Înțelegeți? Eu așa sper!
  Aia cu România Educata și ce a mai guitat el pe acolo ,e pentru noi,adică și pentru mine,că sa nu va supar,dar a uitat de ele demult ,demult,noua ne-au rămas în creier,exact ce și-a dorit!
  De o vreme vorbește de PROVOCARI și când pronunța PROVOCARI se ridică pe vârful pantofilor se bălăngănea ușor ,semn că-i place ce zice și privește peste munti spre Sibiu să vadă dacă RAVSITOARA îl vede! Îl vede!!!
  Mai astea doi se potrivesc cum nu se poate mai bine și au pornit de jos împreună de când cutrerau marginile Sibiului în căutare de ceva de vânzare!
  Ați uitat?
  Se potrivesc și pentru că securitatea i-a găsit și nășit!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.