Premierul Ciolacu s-a pus pe demiteri

UPDATE Premierul Marcel Ciolacu va decide în perioada imediat următoare schimbarea din funcţii a şefilor mai multor instituţii cu atribuţii de verificare şi control din subordinea Ministerului Finanţelor, mai puţin ANAF, unde anul acesta a fost numit un nou preşedinte, urmând ca, ulterior, să se procedeze şi la o restructurare şi reorganizare a acestora, au precizat luni surse guvernamentale.

Totodată, potrivit surselor citate, coaliţia de guvernare se va reuni marţi pentru o nouă discuţie pe tema elaborării bugetului de stat, urmând ca, în context, să fie abordat şi acest subiect.

În privinţa bugetului, aceleaşi surse au precizat că premierul are în plan schimbarea modului de acordare a bugetelor pentru ministere, urmând ca alocările să se facă pe programe şi proiecte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Marcelică vrea mai mulți bani la buget dar știe foarte bine că cu cât te pui mai tare cu biciul pe contribuabil cu atât mai puțin colectezi! Contribuabilul autohton deja este la limita profitabilității iar pe contribuabilul străin îl doare la moțul băștii, are alt stăpân nicidecum statul român. Face și el schimbări ca să-și pună propria clientelă la butoane, treaba cu colectarea este pentru busteriști.

  2. pleaca ai vostri, vin tot ai vostri. jugul pe cetatean, luxul pentru voi, legea va ocoleste. japite toti.

  3. revin zapcii … Bă băiatule bă… de la cine să mai „colecteze” mai mult? Decât să-i schimbi pe ăia de la ANAF mai bine ai vorbi cu ”firmele de partid”, cu firmele protejate din străinătate, cu ale oamenilor de partid, din toate partidele să nu mai facă evaziune și jaf și să vezi colectări atunci. Pe cine vrei să mai belești măi ciolacule măi? Nu vezi bă că gripezi motorul? pe ce planetă trăiți mă? Redu cheltuielile, taie salariile si beneficiile exagerate ale bugetarilor, taie pensiile speciale și mărește vârsta de pensionare la clica din justiție și din instituțiile de forță și lasă românul mă să respire că o să pună mâna pe furci și o să vedeți voi atunci pe unde scoateți cămasa.

  4. Si CORUPTE care nu pot si nu vor sa puna corporatiile sa plateasca..

  5. Ei, de acum doar patronii liberali trebui să-și facă griji, ăilalți nu.

  6. E mutari de pe o poziție pe alta și nu demiteri prin reducerea uriașului clan politic bugetar de lux. In Romania sunt mai multi bugetari de lux fata de muncitori profesioniști reali plus salahori=sclavi pe doi lei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.