Premierul împuşcat – sunt noi veşti

Premierul Slovaciei Robert Fico, împuşcat miercuri, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine gravă, potrivit directoarei spitalului unde este internat şi ministrului de interne Robert Kalinak, transmit agenţiile AFP şi TASR.

„A fost supus unei operaţii care a durat aproape două ore. Starea sa este încă foarte gravă. Va fi nevoie fără îndoială de câteva zile pentru a vedea cum evoluează”, a spus ministrul Kalinak la spitalul din Banska Bystrica.

De asemenea, directoarea spitalului, Miriam Lapunikova, a precizat că starea lui Fico este stabilă, dar în continuare gravă. „Ţesut necrotic rezultat în urma rănii provocate de împuşcătură a fost înlăturat (în intervenţia chirurgicală). Pacientul este acum conştient, stabilizat, dar se află în continuare la terapie intensivă. Starea sa este cu adevărat serioasă”, a explicat directoarea spitalului.

Aceasta este a doua intervenţie chirurgicală la care a fost supus Fico după tentativa de asasinat. În prima operaţie, care a durat miercuri cinci ore, medicii i-au oprit hemoragia provocată de un glonţ ce i-a străpuns stomacul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. DACA scapa nu schimba nimic din politica nu prea pro-UE de pana acum !
  SI!
  Va garantez ca dupe nereusita acestui ATENTAT ar bate cu SLOVACIA in NATO si UE extraordinar , porcos chiar, la ochi daca
  se va mai incerca un ATENTAT la viata politicianului !

  Daca nu au reusit sa-l omoare din prima sunt obligati, „ei”, acum sa-i suporte dambalale …
  DE ACEEA nu-i exclus (!) sa-l omoare … DOCTORII !
  Cu el viu politica anti-UE(anti-NATO relativa la Urkania … continua in Slovacia !

  VICTOR ORBAN e in alta situatie pentru ca straniu …UNGARIA teine mereu si oriunde partea ISRAELULUI 😀 ! IQ=?

  ATENTIE la „27 mai” ca-i de rau ! SHALOM !

 2. „Daca nu au reusit sa-l omoare din prima sunt obligati, „ei”, acum sa-i suporte dambalale …
  DE ACEEA nu-i exclus (!) sa-l omoare … DOCTORII !
  Cu el viu politica anti-UE(anti-NATO relativ la Urkania …) continua in Slovacia !”

  CREZI SINCER ASTA ?

 3. D-aia s-a inventat cartușul cu glonț, ca împușcatul să cadă curentat la acțiunea câmpului electromagnetic format între miezul și cămașa proiectilului care iese cu mișcare de rotație din țeava ghintuită și să nu agonizeze ca la Austerlitz, Waterloo și Borodino.

 4. Ciudat. Securistul cu ochelari de soare de langa prim ministru nu s-a pus in fata glontului nici cazut jos.
  Deci e o conspiratie securitate slovaca cu evvreii ucrainieni .
  Daca nu a murit nu va murii doar daca e lasat sa moara.

 5. @Rammstein
  -fico e un comunist/socialist rebranduit „conservator”,
  corupt pana in madiuva -intreaba la mafia italiana!

  pa moshulan l-au vopsit pe repede inainte drept „progressist”….

 6. Razi in loc sa te bucuri ,Lenuto.Vei avea ,tu si urmasii tai,lumea pe care o meritati.Credeti ca voi ,servitorii,veti fi scutiti de apocalipsa doar pentru ca o serviti.Mare eroare.

 7. Spuneam la 16:38 – Uitasem cat de ticacalos e mistocaru tomlin zis si maxtor…Acest ACT TERORIST comis asupra pro-rasputinoidului slovac e speculat de IENICERII SOVIETICI de pe forum cu promptitudine in timp ce in viata reala ii inspira AGENDA AMBASADEI SOVIETICE ShoshoTROACA!
  Hipo CHIM mena a inhatzat intr-o explozie de decibeli actul terorist sovietic dupa ce a ragusit atacand STATUL SUVERAN Israel ce
  LUPTA PENTRU EXISTENTA SA!!!
  Cunoscand metodele lu Rasputin de eliminare a adversarilor cu gloante sau automobile explodate, SCLAVETII CRIMINALULUI BOLSEVIC CONTRA UMANITATII cred ca si LUMEA LIBERA procedeaza identic!!!
  Doua aspecte sunt esentiale in abordarea analitica a ACTULUI TERORIST SOVIETIC, sepepistii slovaci au actionat „STANGACI” atat in PREVENIREA ATENTATULUI, ATENTATORUL fiind CUNOSCUT, cat si in PRELUAREA RAPIDA, PROFESIONISTA, de la locul atentatului!!!
  In ce priveste MOTIVUL, ShoshoTROCII RASTALMACESC MONSTRUOS REALITATEA ca Vico, cu ocazia RECENTEI VIZITE INTEMPESTIVE la Berlin
  „S-A RASUCIT”, APROBAND CONTINUAREA SUSTINERII LOGISTICE a STATULUI SUVERAN EROU Ucraina atat de catre UE, cat si de Slovacia!!!
  Niciun sepepist slovac NU s-A POSTAT DINCOLO DE GARDURILE METALICE in mijlocul MASELOR LARGI POPULARE pt a IMOBILIZA ATENTATORUL
  daca nu DUPA CE A SCOS NAGANU, MACAR DUPA PRIMUL FOC!!! E ora 16:38…
  Acum cand repostez e ora 19:22…

 8. @ Șarlik 19:22
  Era 19:22 și tu tot nu-ți luasei calmantele de seară …
  O sa se supere Nenea Infirmieru, măR🤣g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.