Iubitul lui Sabalenka s-ar fi aruncat de la balcon! Decizia jucătoarei

Ultima oră! Konstantin Koltsov, fost hocheist și iubitul Arynei Sabalenka, s-ar fi sinucis, nu ar fi murit în urma unui accident vascular cerebral, cum a relatat initial presa din Belarus.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, la aproximativ ora 12:39 a.m., Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost chemate la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit de la un balcon.
Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov (17.04.1981). Nu au fost găsite circumstanțe suspecte”, a transmis un reprezentant al departamentului de omucideri al Poliției din Miami pentru jurnaliștii de la Tribuna.com, una dintre cele mai cunoscute publicații din Belarus.

Avea 42 de ani.

Sabalenka s-a hotărât să joace la turneul la Miami, cu condiția să fie scutită de întalnirile cu presa de după meciuri.

Telegraf.News, publicație cunoscută din Belarus, a lansat prima ipoteză cu privire la deces. Potrivit sursei citate, un cheag de sânge care s-a format în altă parte a corpului s-a desprins și a ajuns către un vas de sânge din creier, cauzându-i embolie cerebrală.

Conform Eurosport, Koltsov venise la Miami pentru a o susține pe Sabalenka la turneul „de casă”. Aryna are o reședință în Florida în care merge aproape de fiecare dată când își ia o pauză de la tenis, antrenându-se de multe ori în extra-sezon aici.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

18 Comentarii

 1. Nu sunt antivaccin dar vad ca vaccinul ARN loveste in timp in indivizi tineri…Acu depinde daca belarusul a profitat de posibilitati si s – a vaccinat cu Pfizer.

 2. Am prieten bun care a pățit la fel.AVC dupa vaccin. Pacat de el.

 3. Cel mai bun PR primit de industria farma gratis. Politicienii moldo vlahi sunt niate mizerii de oameni cu totii, incepand cu canalia de Iohanis. O natiune demna i-ar pune la zid si i-ar executa pe toti tradatorii astia.

 4. Belorusul Sabalenkii a facut vaccin cu vaccin din ala bun, putinos, nu cu prostiile lu’ Phizer, Astra Zeneka sau Johnson.
  Nu se ezista sa fi murit de la vaccinul muscalesc, superior peste toate……[Rumburak]

 5. Cine a patit-o cu alea „clasice” stie cum sta treaba. Astea experimentale doar termina ce au inceput alea mai vechi. Statul roman are cam multe despagubiri de dat pentru distrusii prin vax-i-nare. Trebuie acoperite cat mai repede urmele si eliminate cat mai multe victime inainte sa afle de la ce li s-a tras si sa se apuce sa dea cu caramida in geamurile de la palate.

 6. CAT SUNTEM DE NEVOIASI !!! DACA SI IN ASEMENEA MOMENTE TRAGICE NU NE PUTEM CONTROLA INSTINCTELE,ATUNCI SLABE NADEJDI PENTRU NOI-ASA`ZISI OAMENI… PACAT!!!

 7. Auristii au fost vaccinati in cap de la nastere, o singura fiola cu apa oxigenta si gata, sunt imuni pe viata la orice, generatia Tefal !

 8. Tomlin s-a nascut un pic „malformat”, cu creier de gaina ouatoare…

 9. Savanții aia care erau preocupați de sănătatea oamenilor nici nu pun în discuție și nici nu investighează cauzele atâtor morți subite ale unor oameni fără probleme medicale.Sunt complici la genocid sau ba? Plătiți să tacă. Halal știință!

 10. Si de ce sa se fi sinucis? Sa stai la așa o reședință si sa ai așa o iubită? Nu cred nimic din ce vine de la nemernicani.

 11. Bună!
  După părerea mea , Saba ar trebui să nu joace, sa se retraga și să vadă de cele legate de decesul partenerului.
  Eu asa cred ca e normal, creștinește.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.