Presa din Scoția, despre Iannis. „Este complet în plus”

Ianis Hagi a fost criticat de o publicație apropiată de Rangers, iar jurnaliștii scoțieni par că nu îl mai vor înapoi la club pe fotbalistul împrumutat la Deportivo Alaves, transmite Sport.ro.

Internaționalul român este împrumutat la Alaves până în vară, dar nu va fi păstrat de basci după expirarea actualului acord.
Ianis Hagi a prins doar 17 minute în campionatul Spaniei în acest an.

A fost introdus câteva minute și în remiza cu Villarreal din weekend, scor 2-2.

„Poate fi sfârșitul drumului pentru Ianis Hagi la Rangers”, afirmă cei de la Ibrox Noise.

Publicația susține că jucătorul nu mai intră în planurile clubul.

„Eșecul lui Hagi în La Liga continuă (…). Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă”, mai scriu scoțienii.

Aceștia au amintit și de discursul românului.

„Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i se cuvenea, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut joc încă o dată de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat”, mai notează Ibrox Noise, care susține că „Hagi nu se va întoarce” la clubul din Glasgow.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. Nu va e ma rusine sa-l tot „jucati in flecuri” pe copilul asta, care a calificat Romania la europene ??

 2. Loviți de fapt în tacă-su, în Gheoghe Hagi, altfel nu l-ați fi luat în seamă pe Ianis. Știre-ar fi dacă ar rupe plasa porții nu că nu prinde echipa. E o vorbă din bătrîni: pe leul mort se urcă și șoarecii.
  Lucescu într-un interviu zice că nu și-a lăsat fiul să devină fotbalist numai portar din astfel de pricini.

 3. Mno, la’ că face papy loby, dac’ trăbui scuati șâ niști parali din buzunar ca sa-i plătească salaru’ cuopchilului la frun club din Ioropa ca să vă ie fața…

 4. dom’le:
  ce naste din pisica shoareci mananca,
  in rest nu sint garantii.

 5. „The Old Firm” este și ea doar o umbră a ceea ce a fost cu foarte, foarte mulți ani în urmă… Să fim serioși !
  Viața continuă , Yanis e tânăr, e talentat și muncitor.
  Va răzbi ! 👍👍👍👍👍👍

 6. Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers EXACT cum este pentru Nationala unde-i tinut de tata Hagi.

 7. in sfarsit si ultima reduta a lingailor lui gianis a fost sparta! progenitura lui hadgi nu a facut fata nici in campionatul vacarilor scotieni, cum nu a facut fata nici in belgia sau in campionatul italian de tineret! mai ramane securigi sport! nu o mai trimit pe Simona Taranu sa-l ajute sa prinda echipa la Alaves?:))

 8. Asta a ajuns acolo din eroare,l-au confundat cu taica-sau.Aduceti-l repede in tara ca ne-a facut si ne face de ras! Asta e unul care se tine de fotbal nu fotbalul de el.

 9. scrisoare de dor
  ratacita intr-un scrin
  de ani de zile
  de pe galbenele file
  uitarea-i zabranic’
  fosta-i lele cat ai fost
  ati auzit cat de mare gimnast e Dylan,fiul Nadiei,sau cat de tenismeni sunt copii lui Ilie Nastase?Decenta,asta e cuvantul vedetelor,doar ianis si copilasii lui Maruta & Andra e cred lansati

 10. Nu-i obligatoriu dacă tac-tu e un bun fotbalist,neapărat fiul să fie la fel.Exemple că fiul lui Hagi ,Lucescu sau Burleanu sunt grăitoare.E drept că Burleanu e șeful ligii,dar rezultatele sunt echivalente cu mulțimea vidă !

 11. Hadji jr. ESTE COMPLET ÎN PLUS! …piste tot!
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  În ciuda propagandei făcute asiduu la tilivizuinili dă șporți spăguite, dă ta’-s’u, blatistu’ analfabet……[Rumburak]

 12. @ rumburak
  Subiectul asta nu este de nasul tau, mai Editat !
  Tu sa-i iei la „vrajeala” pe fotbalistii din Slovacia, sau de unde oi fi tu originar.

 13. @ „Bravos, Natiune !”, 13 feb. 2024 la 11:24
  Meeey, Națîie Bravă dă nevolnici valaho-maki’, balkanici dîn fosta Kumania Mare,
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cumans#/media/File:Cumania_(1200)_eng.png
  oili ie la klanu’ dă makidoni a’ lu’ yannisu’ tău.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/FCSB#/media/Fi%C8%99ier:FCSB_logo.svg
  Învățați să scri’ți în limbele rromînește, că văz că dă la ardeleanu’ Gheorghe Lazăr – cel care v-a scos dîn mileniul dă slavonisnm, șî dîn grecism – încoa’, dă 205 ani, încă n-ați reușit s-o faceți, deși v-ați instalat slăvita cAcademiie Rro’ la voi (ca amerlocii sediu’ O.N.U. la Neviorc).
  Învățați, că nu se scrie „de unde oi fi tu”, ca la hadjialŷku’ TV, ci „de unde ŷi fi tu”, dimbovițelule! …că limba română literară s-a născut în Transilvania, la 1648, datorită Principelui Barcsay Ákos. Nu la voi la 1879, cum credeți voi, odată cu cAcademiia voastră dă cAcao. Așa că NU „oi”! …nici „dăcît 205”! :)))
  https://www.youtube.com/watch?v=YqRF3md_kpc&list=PLC460830FB5EAB9D4&index=34

 14. @ rumburak
  Au sunat vecinii tai si au spus ca „Arabella” te-a parasit pentru un ungur original. A zis fata ca s-a plictisit sa stea singura, in timp ce tu erai ocupat sa tot studiezi pe net, „the life and times of Barcsay Akos”.

 15. Nu-i nici o pagubă cu ce zic scoțienii… Prea mult zgomot…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.