Presa: Managerul Realitatea Media, Sebastian Ghiţă, este anchetat de DNA

Managerul Realitatea Media, Sebastian Ghiţă, este anchetat de Direcţia Naţională Anticorupţie, potrivit antenei3.ro.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a cerut procurorilor să îi facă dosar penal, anunţă sursa citată.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă este acuzat că, prin firma Asesoft, nu a plătit TVA în valoare de 69 de milioane de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.