Presa rusă: România, mai prost decât Slovenia și Albania

În Rusia, nu s-a putut urmări la TV partida României contra Ucrainei, motivele fiind lesne de înțeles. Dar acest lucru nu înseamnă că mass-media sportivă din această țară implicată în războiul din Ucraina nu a urmărit ce s-a petrecut în meciul câștigat de tricolori.

Evident, succesul echipei pregătite de selecționerul Edi Iordănesu i-a bucurat pe ruși și a fost reliefat de către toate mijloacele de informare sportive. Rușii au făcut o analiză a meciului, insistând pe valoarea de lot ridicată a jucătorilor ucraineni în comparație cu românii.

Ei au subliniat că România era privită la startul competiției ca având unul dintre cele mai slabe valoric loturi dintre cele 24 de participante, fiind clar depășită la acest capitol de țări precum Slovenia sau Albania.

Cu bonusuri cu tot – scrie site-ul sovsport.ru – numai atacantul Mudryk ajunge la 100 de milioane de euro, Chelsea plătind cash 72 de milioane euro, în timp ce toată echipa României abia ajunge la 92 de milioane, conform Transfermarket.

”Ucraina a fost învinsă de cea mai slab evaluată echipă de la Euro. România stă mai prost chiar decât Slovenia și Albania. Mudryk a fost cumpărat de Chelsea cu 70 de milioane, foarte decent.

Ținând cont de bonusuri, se poate ajunge la 100. Tsygankov și Dovbyk, de la Girona, au avut un sezon grozav în La Liga și au, de asemenea, sume foarte impresionante în coloana cu valori din dreptul numelor lor.

Și mai este și proaspăt încoronatul câștigător al Ligii Campionilor, Andriy Lunin. Dacă cineva nu-și amintește, el reprezintă Real Madrid.

Și toate aceste date au fost distruse de naționala României, care, potrivit Transfermarkt, costă în total puțin mai mult de 92 de milioane, nici măcar cât Mudryk”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. și că galeria României a scandat energic : Puuutiiin…Puuutiiin ?
  măR😜g
  ]■ RumburKK- Cititoru’ de Clasici Ruși pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite. NOPȚI ÎN ȘIR ! -RumburKK ■[

 2. Asa-zisa strigare a numelui krakanatului kremlinez de catre galeria romaneasca a fost un fake ordinar, digerabil doar de lingaii putinofili creduli.
  Dar cum putinofilii tantalai inghit orice gogosi putinoase, au inghitit-o si pe asta pe nerasuflate.
  Prost sa fii, gogosi sa ai. Asta se intmpla celor care nu i-au citit pe clasicii rusi, pe nerasuflate si nedormite. Au ramas nanaci……[Rumburak]

 3. Avem si vesti bune. La Mecca au murit 570 de pelerini din cauza caldurii. Probabil cand se invarteau ca oile in jurul templului…..[Rumburak]

 4. fostii tovarashi bolshevici…numai EXPENSIVE gindesc…
  va lamuritzi voi cu dealde astia…doar putzinintica de rabdare…pina explodatzi
  tot ce e la est de Prut e GARBAGE UMAN

 5. Și urcacacii au arme de la occidentali în valoare de miliarde și de aceea tot o fură groaznic de la ruși.Ceea ce arată cu nu banii fac echipa ci conducătorul.Slava Putin? Hai România !

 6. O vara superba cu un festival al fotbalului de neuitat, stropita cu bere din plin Hai România 🇹🇩🇹🇩🇹🇩!
  Eu am mai mult galben pe invers
  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

 7. Presa rusă a vrut să „înțepe” un pic Ucraina subliniind că fotbaliştii ucrainieni costă mult dar pe nemeritate din moment ce şi-o iau de la o echipă mai „ieftină” ca valoare de piață a jucătorilor. Nu a fost o insultă la adresa noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.