Președintele a intrat în gura Biancăi Drăgușanu

Modul în care se mișcă lucrurile în România le afectează și pe vedete. Chiar dacă nu toate iau atitudinte, există unele care țin să-și spună punctul de vedere. Una dintre ele este Bianca Drăgușan, despre care mulți ar putea spune că n-are treabă cu politica sau viața cotidiană.

Intr-o postare de pe pagina sa de Instagram, blonda scrie:

„Abia aștept să vină alegerile. Eu, care n-am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maximum. N-a fost unul care a făcut ceva pentru țara asta, care a fost ales și a lăsat ceva în urma lui”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, după ce a fost nevoită să stea în trafic ore în șir din cauza pregătirilor la parada de 1 Decembrie.

„Pentru ce parada? Pentru ce aveți nevoie de pregătiri pentru paradă? Ce vreți să ne arătați, cât de rău stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai ales o dată Vreau să faceți un video în care să le spuneți ceva celor care se implică în paradă”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Blonda nu s-a putut abține și l-a luat în vizor și pe Klaus Iohannis „ Vă transmit, domnule fost președinte, pentru că nu cred că o să mai fiți, că aveți o fană mare, maică-mea. Puteți să o luați să stea la bârfe cu nevasta”, a declarat Bianca Drăgușanu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

18 Comentarii

 1. ‘popular’ vedeta scoasa la lumina (editat) din Petrosani de mircea radu,iaca femeie intrata in poolitica

 2. La ce populatie numeroasa de videochatiste exista pe planeta Romanica trebuie sa se gaseasca o reprezentanta. Deja Klauss tremura in Dubai la 45°C.

 3. Nici macar nu mai este in Bucuresti tovarasul Iohannis ,e plecat la Blaj intr o ,,vizita istorica,,cu Sinodul Bisericii Greco-catolice unde va trage un discurs despre marcarea a 75 de ani de la ,,prigoana dezlantuita asupra bisericii greco-catolice,,ca doar nu putea lipsi ca un adevarat presedinte minoritar.Are bani de deplasari cu alaiul domnesc dupa el ca doar fraierii platesc taxe si impozite.

 4. Mda.. Deși președintele e mare și gros, dar după zicala ..”fie gaura cât de mică, tot intră”,i-a reușit și președintelui molâu..

 5. Primadata am citit: Președintele a intrat în gaura Biancăi Drăgușanu

 6. Voi va dati seama cum suna titlul asta de articol? ma rostogolesc pe jos..

 7. O pensie specială la somităţile showbizului de fiţe din Nordul Bukreşhului, vă rog! De ce şi-au mai luat Porsche Cayenne, Merţane şi Bemweane, dacă îi obligă armata să stea în trafic precum toţi fraierii care muncesc 8 ore pe zi?! E posibil aşa ceva??

 8. Măcar la capitolul ăsta există o convergență de opinii, ca să zic așa, putem pune diferențele-n cui.

 9. A venit vremea sa fie sacrificata piți? La cat au umflat personalitatea, dezumflarea poate produce mult! Biata femeie, chiar crede ca e ceea ce a fost cladita…

 10. Cea mai bunw competitie pentru țața Bahmu’-n politica marre, cine sa fie decat țața Dragu’.

 11. Cicciolina de România s-a dezlantuit intr-o isterie a la Dostoievski. Monstruoasa creatură! Prea botoxata, prea buzata, prea siliconata etc.

 12. IE-TE-te … 🙂
  https://www.cotidianul.ro/presedintele-a-intrat-in-gura-biancai-dragusanu/
  „IE” si „MARELE ScurS si „IEL” OM …
  Face SI Bancuri OMenesti …

  Gaurici Mititici care TOOOT sunt PENETRATE prin Staruinta NEObosita …
  Daca il mai SI prinz ca Ne zice un Banc cu BULLAY, BULLA Maghiaruu’ adica, ii mai iert din Pacatele AntiROMANesti, care il inJOSesc.
  Si ca OM, si ca URS …

  Pana la Iertare Definitva :

  – – trebuie EXORCIZAT de un Staret ORTODOX Roman, de la Athos, adica tinut NUMAI cu APA si Prescuri USCATE, din Malai Vechi si amestecat cu Rumegus.
  AUZ’ca Amicuu’ Chirila a inceput Speedy Gonzalez sa se vindece cu ACEST Regim …

  – trebuie VERIFICAT cu Mijloace Specifice daca ALIENuu’ Bashkirez INCA il mai bantuie.

  Pana ATUNCI pastrez in Triplu Exemplar SECRETIZAT pe Computer Rapoartele despre Ispravile Dansului in Bashkiria, UNDE inspirat de un ROMAN, MUTU care a dus o IAPA Acolosha, INCA din Anii de DINAINTE de Venirea Ungurilor … 😊

  Desi v-am mai spus-O, Povesea, IO TOT NU va V-O repet … 🙂

  O spui din NOU, Virgina, ca Iapa Poney pe care a trimis-o ACOLO, departe … 🙂

  DE CE Rasa Cabalina PONEY ?
  Pen’ca NU are Nevoie de Scaun sau Scara de Zugrav … 🙂

  S-a invatat MINTE de la Patania nnterioara cu o Iapa NORMALA, care excedata de MIIIICA Vigilenta-I , precum Aia SI mai MIIIICA, AiaDeFournica, fie Aia SI InTarita,

  I-A tras o Copita RETRO_Activa, ba chiar si REACTIVA dreeept in COA …Stele expuse la Liber in the ACTION …

  ASACA a devenit precaut si chiar NU mai are Nevoie de Scaun sau Scara, ca Bashkirii NU au asemenea Unelte si se facea de Ras :

  CE face Asta cu … 🙂 Scara in Stepa

 13. VAIIII, CE rusinat fusei IO cand REALizai CE Exrpimare in Tenta … chm ! chm ! ai avut iN Titlul Articolului !

  CUM poti a zice pUBLICA ASACEVA, despre de Regula,un ACT Extrem de … Intim si deci PUDIC … 🙂

 14. Am sa il … 🙂 „INSEREZ”, adaaaanc ascuns IN Portofoliuu’ MEU de Artifitzii Stilistice … 🙂

  Ca sa eliberez Autorele de RUSHINEA Cestiei COMISE, am sa sutin mereu ca IO, CONTESTATARUL l-am inventat … 🙂

 15. In euroatlantica suna mai bine titlul: „The president came into Bianca’s mouth”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.