Iohannis obligat să poarte mănuși (foto)

Președintele român Klaus Iohannis a purtat mănuși albe la ceremonia depunerii unei coroane de flori la Seoul National Cemetery. Aceasta a fost una dintre condițiile obligatorii la acest ceremonial la care au luat parte și Carmen Iohannis, dar și ceilalți membri ai delegației care s-a deplasat în Coreea de Sud.

Vizita a presupus un protocol special. Atât Klaus Iohannis cât și soția sa au fost obligați ca, în afara mănușilor albe, să poarte haine negre și să urmeze exact impuși. Să încline capul într-un unghi de 45 de grade la un moment bine stabilit, să închidă ochii și să ardă câteva bucăți de tămâie. Totul după program fix, după cum transmite corespondenta TVR aflată în Coreea de Sud alături de președinte.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

30 de Comentarii

 1. ospatari … fiecare tara cu dilii lor … maoism capitalist du coreea de sud. in fapt acelasi tip de socialism „stiintific”.

 2. Nu știu al cui presedinte este acest domn, dar al nostru, al romanilor, nu pare deloc a fi! Are lumea lui si noi nu contam în nici un caz. Sa va trăiască, domnilor decidenți, sa semnați bani fără număr, pentru lux, avioane de nababi, aere regale, în timp ce populația gravitează în jurul mizeriei.

 3. CE MASCARADA ORIBILA,CU 2 GAINARI MAMELUCI DE ORIGINI NAZISTE.
  MANUSILE SUNT BUNE….. SI PENTRU SAPAT SANTURI DE RIGOLE AZMERICANE.
  RUSII,ARMATA ROSIE,STALIN SI DEJ,
  NE-AU ELIBERAT DE CRIMINALII CACA-ROLISTII STRAINI
  ROMANIA DE AZI,2024,ESTE MUNCA NUMAI, A COMUNISTILOR SARACI,
  CARE NE-AU CONDUS 40 DE ANI .SLAVA SI URALE LOR,.FARA EI EI ERAM COLONIE NEMTEASCA
  PS.CAND PLECI DEPARTE,DEPARTE….STRAMBULE GALIGAN ANALFABET

 4. Fusta peste genunchi? Fasolea ascunsa vederii? Ochii plansi? Asa ceva… Miracol?

 5. coana lui Iohannis in tinuta sobra, fara minijupa roza, fara umerii goi, fara slapi ca la Zidul Plangerii…

 6. Voi v-ați scrintit la cap?…ce dați asemenea articole despre acest individ?…

 7. Daca tu nu-ti respecti mortii, asta este. Alte popoare si-i respecta si tin ca si strainii sa o faca…Manusile sunt pt a lua ierburi aromate si pune pe focul sacru, pt a nu se murdari si pt a nu umecta ierburile/mirodeniile, este un act de civilizatie, bun simt, dar ce poate intelege unul care-i in stare sa bage mana in orice… si apoi sa manance fara sa se spele…. iati limba de lemn repeta lozinci…

 8. Cetățene turmentat cine oare l-a votat? Nu dumneata?!… Sau erai beat…ca cetățeanul turmentat!

 9. @ba marin
  Va rog respectuos sa respectati cu respect limba romana! Se scrie: ia-ti! (chiar si fara diacritice)

 10. „actele de civilizatie” „ba” (apropos de civilizatie) sunt o ipocrizie. „te rog sa treci la zid, ca trebuie sa te execut”, ha!sufletul nu se murdareste si nici amintirea cvuiva si nici nu se pastreaza „curate” prin folosirea unor metode lumesti, cum ar fi manusile. inteleg ca duoamna este incruntata ca poarta fusta care depaseste „genunchele” (broastei)…? scuze, frog knee.

 11. Sute de mii ce zac la Cotul Donului!!
  Români căzuți în stepele calmuce!!
  Nu vine nimeni din români, să-și incline capul măcar la un unghi de un grad..
  Un basarabean vine.. Și plânge gemand. Mai vin din când în când cazacii din preajma și pășesc buruianul ..

 12. am gresit, trebuia sa scriu ia-ti, dar poate varsta poate nu m-am sincronizat in timpul tastarii cu un singur deget…recunosc am gresit…

 13. Poate nu ar fi fost rau sa adaugati la acest album cu fotografii si cine au fost criminalii care au omorit pe coreieni de exista acest obiectiv la Seoul National Cemetery. Sigur daca criminalii ar fi fost rusii se scria imediat ,asa pt. ca acesti criminali au fost aliatii nostrii strategigi dragi ,sa pus batista pe tambal discret .Poate nu ar fi rau sa scriti si citi coreieni au fost omoriti atunci, de aliatii nostrii strategigi .

 14. Asa a luat IohannuSS contactul cu tamuia, sa vezi aku ceo sasi mai tamuieze casa si hotelul din deal

 15. Ceea nu au reușit „1influensarii” autohtoni să o convingă ori înduplece pe cocoana prezidentiala timp de un deceniuprivitor la codul decentelor vestimentații, iată că au reușit cei însărcinați cu protocolul sud-corean! Ne putem închipui cuplul prezidențial de la Sibiu înregistrat la o ceremonie similară dar în Phenianul din vecini??!
  De remarcat, cât de „oficioși,” se prezinta spectatorilor sppistii și sppistele din dotarea celor două protocoale…

 16. Chetia cu tamaia mi-a placut mult. Klaunus este „specialist” la tamaiat…

 17. Iohannis a trisat, se vede clar ca nu inclina capul decit la 35°, si alea la umbra ! Iar manusile il prind chiar bine, asa imbracat in negru, daca avea si un servet pe brat chiar ca arata a ospatar venit sa ia comanda ! (tămâia … ce sa mai spun ? … sper sa fie doar antrenamentul, sa se obisnuiasca cu mirosul …)

 18. Mare minune ca, la mirosul de tamiie, nu a reactionat ca in „Exorcistul”, sa inceapa sa-si roteasca capul la 360° si sa-si dea ochii peste cap, sa scuipe materii viscoase verde fosforescent si sa bolboroseasca pe babiloniana !

 19. Iar e Leana lu’ Pârțag în excursie pe banii proștilor ???

 20. SA POARTE MANUSI NEGRE,PENTRU UCIDEREA A 2 MIL DE SOBOLANI HOTI DE ROMANIA–azmerica
  ni,franciuji,ingliejiiii,ghermandijii,..CARE NE-AU FURAT DE 2200 ANI.OCANIS,STRANGE-I CU MANUSA
  NEAGRA!!!.ASA ITI VOM RIDICA,DIN HARTII SI ZDRENTE,UN MAUZOLEU DE ZMOALA IN CURTEA,
  CASEI FURATE DE LA SASII MATII.
  HAI SICTIR,GOLANE CU 11 CLASE,FOST PIONER,UTECIST SI,SI….CO-MU-NISTTTT,

 21. @Dan Șprițaru
  a naibii vopsea de păr
  prinde doar la….femei!

 22. Dacă se năștea ceva mai devreme, ar fi avut rezervat un loc la procesul de la Nurenberg lângă idolul lui, Herman Goering!

 23. curca aia plouata din poza de sub titlul articolului este „prima ” madame de Sibiu? ….Dupa ce in Africa au sarit in mare cu tabloul lenesului in brate…. de risu-plinsu , treba asta cu „să încline capul într-un unghi de 45 de grade la un moment bine stabilit, să închidă ochii și să ardă câteva bucăți de tămâie” ar putea sa fie considerata ca fiind „iata a muncit” si lenesul de Sibiu pe luna aprilie. In rest bani cheltuiti / aruncati in vint….

 24. Sper sa fie ultima calatorie de lux pe cheltuiala romanilor a acestor indivizi gretosi. Sper sa ajunga in fata unui judecator cinstit (care nu prea exista in Romania) si sa fie judecat pentru inalta tradare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.