(VIDEO)Președintele PNL Vâlcea vrea alianță cu AUR împotriva ”mafiei” PSD

Președintele PNL Vâlcea  se arată  hotărât să scape de mafia PSD din județul Vâlcea și ar face orice, chiar și o alianță cu AUR.

Cu oricine, a spus Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, orice alianță ar fi bună, inclusiv cu AUR pentru ”a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”, a spus acesta.

Cristian Buican face opinie separată pe linie de partid sau poate că dă un nou semnal că formațiunea și  liderul acesteia George Simion sunt pe cale de a fi ”frecventabili”.

PNL și PSD, parteneri de coaliție în numele stabilității, dau semne de răcire și disidență, iar președintele PNL Vâlcea deschide calea pentru o colaborare pre-electorală cu formațiunea condusă de George Simion.

„În cadrul conferinței de presă desfășurate la sediul Partidului Național Liberal, filiala Vâlcea, vineri, 09.02.2024, președintele filialei, deputatul Cristian Buican, a făcut un apel la toate partidele politice să se unească în lupta împotriva alianței formate din primarul Râmnicului, Mircia Gutău, și președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, membri ai Partidului Social Democrat.

Buican a subliniat necesitatea de a eradica „mafia pesedistă” care, în opinia sa, „domină administrația locală”, potrivit PNL Vâlcea.

Președintele PNL Vâlcea a mai declarat că  i-a propus președintelui de partid Nicolae Ciucă„să nu mai facă nici o concesie” cu PSD.

Președintele PNL Vâlcea vrea alianță cu AUR împotriva ”mafiei” PSD

„Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor și cu AUR, toți împotriva PSD.

Și am mai declarat-o și o declar din nou: facem coaliție cu oricine împărtășește obiectivul nostru de a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”, a declarat Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

Buican  se laudă cu performanțele PNL la nivel local 

„Organizația noastră este un exemplu de urmat, și nu numai că ne batem de la egal la egal cu PSD la nivel județean, dar avem și candidați cu șanse reale de succes atât pentru primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cât și pentru Consiliul Județean”, a conchis  Buican.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. Împotriva mafiei din PSD? Dar ei ce sunt, nu sunt tot mafioți în PNL? Presupun că organele statului vor lua masuri privind implementarea urii și violenței de către acești vizibil infractori!

 2. Băi Ciolacule așa e când nu-l lasi pe unul să moară!…acum nu te lasa el să trăiești!…
  Au început să ridice vocea tocmai pușcăriașii din fostul PDL!…golanii blaga, flutur, falcă, hava, Rolex,…
  Singura scăpare de infractorii adtia ar fi alegerile anticipate!…dă-ți demisia din funcția de prim ministru și automat boul de la cotroceni n-are ce face…
  Nici dracul nu mai alege gunoaiele PNL-iste…
  Cât despre Haur…sa auzim numai de bine!…

 3. „Pentru victorie, este posibilă o coalizare a tuturor forțelor și cu AUR, toți împotriva PSD”.
  Orice pentru a ramane la putere.Impreuna cu psd-ul sa va duceti unde a intarcat dracu’ copiii.

 4. ”orice alianță ar fi bună, inclusiv cu AUR pentru ”a elimina această mafie pesedistă care a subjugat județul Vâlcea”

  Surprinzator ! Mafia este in PSD dar en-gros si in PNL.
  Alianta ar trebui facuta cu poporul Roman !!! Pe care l-au uitat. L-au trecut la : ”si altele.”

 5. Nici n-a apucat Blaga să mănânce un rahat că au și început să recite toți aceeași poezie. Parc-ar fi chinezii cu cărticica lui Mao.

 6. Hahaha, mafia PDL s-a saturat de mafia veche si vrea sa lucreze cu mafia noua, trasa in tzipla. Mijto !

 7. Ghinion: AUR nu face alianta cu nimeni.
  Tocmai de asta AUR va castiga alegerile.

 8. PeNeLe-ul ăsta de Vălcea să dea o raită pe la Govora să vadă in ce stare este stațiunea . Ați fost la guvernare deștepților , iar rezulatele se văd și din China … Așteptați voturi cumva în 2024 ? Și voi (adică PNL-ul) și PSD-ul ? Măi să fie, declarați că vă bateți de la egal la egal , vă bateși pentru ce ? Privilegii și spăgi ? Nu ne ne este clar , ce soluții propuneți pentru județul acesta ? Unde sunt marile realizări economice ? Deocamdată ne cântați despre încorporare , nu despre dezvoltare economică …

 9. Șpaga a făcut PNL mare, in acest partid de foști comuniști, și activiști de partid, se vrea un singur lucru FURTUL DIN BANUL TARII cu orice pret. Când e vorba de hoția liberala, Johannis tace mâlc, de ce oare ?

 10. Cam prea multi ciudati’s prin Valcea : un doftoroi/ploscaru sare la gatu’ colegului, acum … si’asta !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.