Președintele României și darurile de Crăciun

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis cu prilejul Crăciunului, că „Sărbătoarea Naşterii Domnului este despre dăruire, speranţă, pace şi lumină”, iar „compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri” pe care le putem oferi de Sărbători.

„Sărbătoarea Naşterii Domnului este despre dăruire, speranţă, pace şi lumină.

În aceste zile când gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, oriunde s-ar afla, să fim alături şi de cei în suferinţă şi lipsiţi de sprijin.

Compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri pe care le putem oferi semenilor noştri cu prilejul Sfintelor Sărbători.

Crăciun fericit tuturor, dragi români!”, a spus preşedintele Iohannis, în mesajul său.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

30 de Comentarii

 1. Mars mahhh!! Nu avem nevoie de urarile tale. Mergi si fa plocoane si urari stapanilor tai . Inca o data MARS MAHHH!!!

 2. Bietul de el, tot anul s-a spetit, alaturi de consoartă, venind in sprijinul celor în suferință și lipsiți de sprijin.
  Sunt fără număr căminele de bătrâni și orfelinatele la care a fost cu daruri în 2023, ca și în ceilalți ani de domnie.

 3. Cat pe aci in fata drapelului Rusiei? Devenim si noi republica independenta? Unde dracu e al nostru voievod?

 4. De la ceașcă România nu mai are președinte,ăia care s-au perindat pe la Cotroceni după,sunt niște pârâți, iar ultimul un pârât cu ștaif..

 5. Surprize,surprize. Oare dl presedinte se afla pe plai mioritic ori in tarile calde? Ca numai de plimbari ne-a ars de la inscaunare. Am avut incredere in dansul ca va reprezenta romanii nu interesele altora. Apropo ucranii sarbatoresc in acelasi timp cu noi. Daca din intamplare sunteti in tara, luati primul tir ce se intoarce din port si nu plecati singur luati-i si pe toti tradatorii ce ne conduc! Ca tiruri ucrane sunt arhisuficiete pe sosele in aceasta perioada. Sarbatori imbelsugate sa aveti in UA! Mda….

 6. „Sărbătoarea Naşterii Domnului este despre dăruire, speranţă, pace şi lumină”!
  Da! Asa este! Dar…
  acest individ ne-a daruit in 10 ani numai ghinion dupa cum ne-a si avartizat fara sa vrea…
  ne-a daruit deznadejdea ca tara a esuat dupa cum a si recunoscut si nu mai avem sanse de revenire atata timp cat sant alogeni paraziti ca el in functii publice…
  ne-a daruit o tara dezbinata sa ne uram unii pe altii pentru ca a atacat valorile traditionale Biserica – Maica Neamului nostru dupa cum zicea marele Eminescu, cultura traditia, limba…care ne-au tinut uniti 2000 de ani…
  ne-a daruit intunericul „valorilor” ue/ussa distrugand viitorul tarii, tineretul, copii pervertindu-i cu desfrau, lgbt, sodomie, droguri…

  TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc resursele, economia şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur ! Trezeşte-te ! Ridică-te!

 7. Bună!
  Ce președinte? Un incapabil captiv serviciilor,justitiei si austriecilor!

 8. ”Hakuna matattaaaa”,.. poporr romîn,. treci la mare adîncime,.. ce puii mei vorbe de duh..oare ??

 9. cica este despre pace daruire si …in timp ce patronii lui jidanii bombardeaza in gaza alaturi de trupe americane si franceze ,familii de copii femei si batrini…asta de ziua nasterii cui zice el …ipocrizie si fariseism la grande scale…care merge la o populatie de 44 la suta analfabeti …

 10. Românii știu bine ca președinte ca Johannis nu o sa mai avem, deși a apărut ,,într-o zi”. . Acest sas a reusit sa schimbe tot ce ,,jucaseră” până atunci Ilici-KGB, Constantinescu și Basescu .In primul rând pe plan internațional România are un președinte care se integrează pentru prima oară între aleșii europeni. Iar caracterizarea regimului comunist exprimată de ,, Neamț” cu ocazia omagierii revoluției române a reamintit românilor ce a însemnat acesta” si spunem noi așteaptă scuzele din partea lui Ciolacu , continuatorul ,,înaintașilor” pentru toate crimele și nelegiuirile pătimite de români 45 de ani: frica , înfometarea , deziluzia, cenzura, disprețul total pentru viața și demnitate , minciuna și teroarea”. Johannis continuă: ,,Este esențial ca tinerele generații să cunoască și să înțeleagă adevărata amploare a dramelor și a suferințelor îndurate de români până acum 34 de ani”. Iar situația tulbure ,, chiar în apropierea granițelor noastre generează frustrări și resentimente care fac ca trecutul să capete valențe pozitive pe care nu le- a avut în realitate “.

 11. Astept cu Bcurie sa plătesc Impozitul la Casa 150 de lei , Intretzinerea 300 de lei , Telefonul 50 de lei si Lumina 50 de lei toate astea in Ianuarie 2024 ! Ca am auzit ca nu mai dau 500 de lei in ianuarie pentru cei cu pensii de 1100 de lei !

 12. Dar sa nu asteptati sa plătesc Impozitul la Casa pe 3 ianuarie 2024 si alte cheltuieli ca Nu am Bani ! Daca plătesc , Nu mai am bani de Mâncare !

 13. Crăciun fericit tuturor, dragi români!”, a spus preşedintele Iohannis, în mesajul său.-sper că se referă și la românii din Cernăuți alergați de comisarii militari ocrainneni, ăia care ca să prindă o carne de tun iau bătaie de la un viitor șofer de …f16 (și un aviator pe …leopard) o iau în bot ( la propriu) la un raport de forțe 3 la 1 ( nici 3 arme îndreptate împotriva lui nu l-au convins)? „Sărbătoarea Naşterii Domnului este despre dăruire, speranţă, pace şi lumină”, iar „compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri”-noi ca daruri avem 170 de MILIARDE de EURO DATORIE externă, 60% din pământurile TĂRII vândute STRĂINILOR, suntem sclavi în ȚARA noastră, nu mai avem vreo fabrică , uzină , companie cu capital ROMÂNESC, resursele subsolului ȚĂRII sunt TOATE pe mâna STRĂINILOR, noi ca cadouri avem niște fierotenii ruginite sub nume de f16 ( 40 de ani) , abrams (de 50 de ani) , cacatriot anitifraieri ( pleacă 2 din 3), 2 submarine( așa la vreo 2 MILIARDE de EURO) și alte rahacacaturi de vreo 40 de MILIARDE de EURO, cadouri pentru noi și ,,frații” ocraineeni pe care-i ajutăm să UCIDĂ OAMENI ? SLAVĂ PĂCII, dulaPULE !

 14. Generalul luptei pentru democratie cu balaurul rosu psd ne ureaza Sarbatori Fericite! Chiar si de Craciun va plateste Dragnea sa il injurati pe Johannis?

 15. Si eu care credeam ca se arunca de pe Burj Khalifa cu parasuta… 🤣

 16. Sărbători fericite celor ce l-au votat😂 Va rupeți hainele sa votați! Ziceai că vine Isus! Un popor așa cum a spus Tutea! L-ați votat să își mai cumpere 6 case! Acum înjurați! Eu l-am iertat de Crăciun că nu l-am votat!😀

 17. @mariner:
  De acum 5 ani nu l-am mai votat pentru ca asa mi-ai spus. Daca am ascultat de tine, iar nu e bine. Mai sari tu peste bord ca n-avem loc pe barca amandoi! Sau da la vasle ca sa flutur eu batista!
  Adica stai ca sunt oaie! Behai atunci doar. Iar tu poarta-te frumos cu mine!
  „L-ai iertat”.
  Ce mare favor i-ai facut! Trebuie dat afara din consiliul profesoral si el si parasuta.
  Da la vasle sa ajung la mal sa depun marturie!

 18. „Dragi români” sună ca dracul, vorba celui fără gât, în gura acestui individ, un trântor, nici măcar atât, trântorul din stup asigură perpetuarea stupului, acest ins , dimpotrivă asigură dispariția României ca stat, iar poporul român este transformat într-o masă amorfă. Numai dragi nu-i suntem, ci mai degrabă niște indivizi demni de disprețul lui. Nu este numai vina lui, noi l-am ales, unii vor zice că alții, de prin afară. Realitatea este că foarte mulți români au căzut în plasa manipulatorie cu sasul harnic, corect, incoruptibil, etc. și l-au votat. Dacă nu erau așa de mulți tabletele de la STS, oricât de multe ar fi fost, tot nu-l puteau face președinte. Și încă de două ori, situație impardonabilă. Oculta l-a putut cocoța la Cotroceni numai pe baza unor milioane de voturi, fără ele, altcineva era președintele României, lucru valabil și în cazul celui de nenumit, alias Petrov.

 19. JohANNUSS si darurile. Poate din cele otravite.Demn urmas al lui Petrov-turnatorul. A facut mai mult rau decit Ceausescu in ” Epoca de Aur” !Un colind si o urare pentru acest nimeni: Sa-ti dea Dumnezeu atitea daruri cite si ca si cele ce ni le-ai facut noua si TARII!

 20. Problema la care ar trebuii sa ne gindim cu totii acum ,nu este legata de ce ne spune tradatorul asta si trebuie sa ne gindim ,ce masuri vom putea lua cu individul ,dupa ce va placa de la Cotroceni.Sper ca nimeni din D-vs. nu ar fi de acord sa il lasam linistit, ca sa continue activitatea lui politica ,asa cum au facut apropape toti politicienii carora le-au expirat functiile, sau au fost chiar scosi datorita faptelor ? Nimeni nu a raspuns in fata legilor pt. tot raul facut tarii si romanilor si si-au vazut incontinuare linistiti de viata si afacerile lor. Sper ca macar acum sa nu se procedeze la fel cu acest tradator de tara !

 21. Auziti la acest parazit ipocrit,” sa fim alaturi de cei in suferinta si lipsiti de sprijin ” !! Cum poti tu ,cocotat in aveonul de lux dotat cu dormetor de un hectar si cu cina cea de lux de 5 steeeele,sa fii alaturi de copiii amarati care abandoneaza scoala ( in cadrul programului tau de ” suflet ” Roooomania educaaaata cu latrinele in fundul curtii scolilor ),pt. ca nu au cu ce se incalta,se culca seara flamanzi si se trezesc a doua zi si mai flamanzi ??? Ce te-as bate,vorba lui Dem Radulescu.

 22. Auziti la acest parazit ipocrit,” sa fim alaturi de cei in suferinta si lipsiti de sprijin ” !! Cum poti tu ,cocotat in aveonul de lux dotat cu dormetor de un hectar si cu cina cea de lux de 5 steeeele,sa fii alaturi de copiii amarati care abandoneaza scoala ( in cadrul programului tau de ” suflet ” Roooomania educaaaata cu latrinele in fundul curtii scolilor ),pt. ca nu au cu ce se incalta,se culca seara flamanzi si se trezesc a doua zi si mai flamanzi ??? Ce te-as bate,vorba lui Dem Radulescu.

 23. Aia cu generozitatea mi-a placut. Plavanul e generos cu ucrainienii,dar pe banii nostri.

 24. Johannis e versiunea 1.0 de sluga la Bruxelles, si nu numai, nu i-a facut nimeni upgdade-ul Dulapului fara inima al Romaniei, un tradator pur sange acest bastard al Romaniei

 25. Păi bre romîn nou, mămăligă.. Devreme ce vorbești de pace și lumină, de ce puii mei te inarmezi și contribui la războiul din vecin, provocănd și livrănd arme pentru a ucide ?? Ai zis una și faci alta ? Ai intrat in UE cu promisiunea de pace și prosperitate.. Unde sunt astea azi bre ? Nu ar fi cazul ca in loc să stai cu limba in gură, sau prin dosul altora, să mai pui ceva intrebări unora fuduli ?? Sau ai curajul găinii de sacrificat..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.