Prețul biletelor la meciurile României la EURO – Trebuie să vă creați un cont

Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie, informează FRF.

Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal precizează că nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

FRF recomandă să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorți a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc pe 2 decembrie, ora 19:00.

Prețurile biletelor (EUR)

Faza grupelor Meci de deschidere Optimi Sferturi Semifinale Finala
Peluze fani 30 50 50 60 80 95
Categoria 3 60 195 85 100 195 300
Categoria 2 150 400 175 200 400 600
Categoria 1 200 600 250 300 600 1000
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Circul pentru redusi mintal ,care sufera de cele mai numeroase sindromuri,nu ma intereseaza.

  2. Decatt sa dai 600 de Euro pe un Bilet mai Bine dai 26 de lei pe Cablu pe o Luna la Televizor !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.