Prietenul premierului, contracte de miliarde cu statul  

Mihai Rotaru, patronul mai multor firme din Buzău, a dat lovitura după alegerile din 2020 la care, alături de soție și un angajat, i-a împrumutat pe social-democrați cu 1,3 milioane de lei. De la instalarea lui Ciolacu în fruntea PSD, afacerile firmelor controlate de Rotaru au sărit de la contracte de câteva zeci de milioane de lei încheiate cu autorități publice la câteva sute sau chiar miliarde de lei tot contracte publice, scriu jurnaliștii de la G4Media.

Portalul achizițiilor publice indică faptul că numărul și valoarea contractelor pe care societățile acestuia le-au semnat cu instituții publice după alegerile din 2020 au explodat. Singure sau în asocieri, cele trei firme de construcții ale lui Rotaru au prins contracte de peste 8 miliarde de lei, cea mai mare parte provenind de la autorități controlate de social-democrați sau afiliați ai acestora: Primăriile Sectoarelor 3 și 4 din București și Compania Națională de Căi Ferate.

 

Citește articolul in G4Media.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

8 Comentarii

 1. Invidiosilor… voi inca credeti abureala celor dinainte de dl. Ciolacu
  Trebuie sa credeti si in dansul, fiecare cu abureala personala.
  Deci la vot cu voi si puneti stampila unde trebuie.
  Mai si comentați online…

 2. Capitalismul investeste masiv in Alegeri zis democratice cand Goarna propagandei consuma toata energia din om….Dupa alegeri constati ca s – a risipit aburul motric pe Goarna degeaba, orice votezi tot prost iese…Cu cat energia pierduta in Alegeri e mai mare cu atat rezultatul e mai prost…Intre Monopartitism si Multipartitism diferenta este una singura, cine propune Candidatul….Partidul sau Societatea…In Monopartitism Alegerile sunt Uninominale, conteaza numele candidatului. In Multiparitism conteaza numele Partidului, nume inselator, toate partidele sunt adesea acelasi drac, rezultatul fiind politicianism gaunos….Monopartitismul este mai dinamic, mai productiv, vezi China cea cu 1.400 de milioane de locuitori, care nu fura, nu acapareaza de la nimeni, nu colonizeaza, nu NATO -izeaza, nu UE- izeaza, dar tot urca in ierarhia mondiala a muncii productive…China nu e singurul exemplu.

 3. Dar ceva ilegalități ați descoperit !? Păi dacă nu, vorbiți doar vorbe iar în context propaganda electorală. Veniți cu fapte concrete sigur dacă aveți dacă nu, nu, probabil aveți ghinion!

 4. Dar ce credeati ca Ciolacu este mai bun?!! Aceiasi coruptie de sus pana jos!!! Sa votati bine?!!

 5. Mda bre. Și a mai ridicat pe șest salariile celora de la CCR, plus a mai angajat ceva bugetari in spiritul economiilor promise..\Doar cine altu dreaq mai votează astfel de neisprăviți… decît bugetarii de incredere..justiția, poliția, pușcăriașii eliberați sau cei cărora li se face buletin, fiind romîn nou, fără certificat de naștere..

 6. Cum a început povestea de dragoste dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu:
  „Băi, vrea un PITIC de nomenclaturist să te cunoască mai bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.