Prilej de bancuri pentru Orban. USR, PMP și FD lansează Dreapta Unită

USR, PMP și FD lansează, luni, Dreapta Unită, o alianță anti-PSD-PNL în perspectiva alegerilor din 2024.

Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a spus că „astăzi românii nu mai au de ales între două rele.

Noi construim  astăzi, alături de ei, soluția cea bună”, a precizat Orban.

„Am un mesaj pentru dl Bode, dl Ciuca. Îmi aduc aminte de un banc la care am râs cu lacrimi. Cea mai grea întrebare la examenul de admitere în miliție era următoarea: ”Asta e dreapta, asta e stânga. Le amestecăm, care e dreapta, care e stânga?’

Tot ce fac demonstreaza ca nu știu care e dreapta, care e stânga. Le răspund eu, dreapta e aici”.

și a spus un banc despre liderul PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general PNL, Lucian Bode:

„Cele trei partide – FD, PMP și USR – formează alianța Dreapta Unită, e alianța care va înlătura acest regim al minciunii, al sărăciei și al nedreptății de la Putere, în 2024”, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. toate rebuturile guvernarilor PNL-PDL fragmentate in partide de buzunar, dau mana de la mana sa faca mai multe maini

 2. Nu putea românul Lali Orban să de admire decât cu o zöld kalap.

 3. Că e dreapta, că e stânga, ce îşi face omul cu mâna lui se numeşte lucru manual! 👍

 4. În Dreapta Ui-mita, USR este radius, FD humerus și PMP cubitus. Mai au nevoie de articulații, o palma și falange ca Dreapta Ui-Mita sa priveasca cu superioritate la Stânga Debuso-Lata din cauza acumulărilor de țesut Adi-Porche.
  Abia aștept sa-i bag în urna funerara și sa le risipesc cenusa în zarea Occidentului.
  PS. Domnul Or-Ban o sa-si schimbe numele în Or-Dolar, Or-Euro. Sau te miri ca se va declara Ban al Craiovei și va orneșt8 la lupta pentru a unificarea cele trei Principate, asemeni lui Mihai Viteazul. Despre Drula se zvonește ca ar fi maestru sao-ling în răngi și ca ar avea 10 Dani, ala de la „Bună Dimineata” care e pe inveres cu femurul cartilaginos. Eugen Tomac va renunta la vocala C și va întra nou nout în politica sub numele de Eugen Toma Necredinciosul și va avea ca principala arma politica de atac Degetul lui Tom Degețel. Cei trei magi de la Răsărit sunt gata sa plece în marea aventura a alegerilor costumelor de munca în minele și tranșeele luptei cu impotriva cărbunelui și a încălzirii globale. Le urez, dar mai mult orez, SUC cu CES.

 5. Racul, Broasca și o Știucă…
  măRog…😂

 6. …glumeti baietii astia!…va veti pupa in dosuri daca mai intrati in parlament!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.