Primăria Sf. Gheorghe: Populația să nu se panicheze

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

7 Comentarii

  1. trebuie linistiti oamenii
    mai ales ca principiul etnic
    a generat o operatiune speciala si una de curatzare…….

  2. Cine dracul vine în mijlocul țării?…voi vreți să-l apărați sau să-l distrugeți?…
    Poate ne explică Werner cum e cu flancul estic!…flancul estic al coloniei sau al transilvaniei?…

  3. „Populație să nu se panicheze”?!se vorbea de ceva vreme că „medve”e cineva din redacție-iată și dovada…

  4. Dar natura si mediul inconjurator ce spun ,toate vietatile padurii si ale zonei nu vor fi afectate ? Nu prea inteleg ce rol au toate aceste jocuri de copii tembeli ,care se joaca de-a hotii si gardistii ? Are cineva impresia ca in patru zile soldatii vor capata experienta de lupta ? Mai eficient ar fi fost ca soldatii sa aibe experienta tragerilor in poligon ,pe timp de zi si noapte ,tinte mobile si fixe,ca sa invete sa loveasca tinta perfect ,nu sa traga dupa vrabii consumind cartusele aiurea ,atunci cind sint intradevar pe front si lupta cu inamicul.Sint convins ca militarii nu stiu cum sa demonteze o arma si sa o repuna in functie ,daca sint legati la ochi.Un exercitiu in caz ca este noapte si esti nevoit sa faci si aceasta operatiune fara sa fi vazut de pozitiile inamicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.