(VIDEO) Primarul din Afumați, luat la rost de protestatari

Primarul din Afumați, scandal cu protestatari. Trupele de jandarmi au intervenit și l-au scos din mijlocul oamenilor. Gabriel Dumănică, primarul din Afumați, a ieșit în stradă în încercarea de a le explica protestatarilor că trebuie să respecte legea, transmite Realitatea Plus. Edilul a fost la un pas să fie linșat de oameni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Prostatari de la Afumati….CIOCU MIC…..REVENDICARILE VOASTRE IOC, PTR CA N-ATI AVUT, PRIN URMARE LA ASA REVENDICARI, ASA REZULTATE…
  PROSTATARI, PROSTATARI – MITINGURILE SE FAC LA BUCURESTI…..URA SI LA GARA….MARS ACASA…..

 2. Protestatarii trebuie sa respecte legea . Corect. Dar voi din administratia publica , sparlament , ministere , etc, ne spuneti cind o respectati ?Ori legea aia e pentru vitei si catei, ca boii ai mari si ciinii o ocolesc sau o fenteaza.Si @ Berkea , vezi ca te cauta Terkea . De ce trebuie musai sa mearga la Bucuresti ?Mitingurile se fac acolo unde traiesti si daca nu esti luat in seama ,traitorii din diverse locatii se duc la Bucuresti. Or daca nu vin la Bucuresti , nu trebuie luat in seama mitingul afumatenilor ?de aia merge ” snur” Romania . Din cauza de talimbi , pardon am zis talimb , scuze de BERKEA precum tu.

 3. Aha…cam multi ,,videocameramani și jurnaliști ,,deghizați în sekuristi,tuciurii și cu nasuri incovoiate și guri mari,lăsați pseudo protestele agresive că nu ține,știți că stați pe o maMaliga fierbinte și vreți să discreditați protestatarii ,sa vedeți voi ce booturi umflate o să aveți pân la urma ,de la amărăștenii români când s.or enerva pe voi.

 4. JANDARMII +TELEVIZIONIȘTII— MAI MULȚI DECÂT PROTESTATARII!! CHIAR AȘA -MERGEȚI ACASĂ CĂ O SĂ VĂ ÎMBOLNĂVIȚI!

 5. Sa fim serioși! Voi credeți că așa ușor se “linșează” un om?

 6. @gheghea kaghebistul
  Gheghea, cat mai da SRL -ul, tot 1500 ca pe vremea mea ?

 7. Pai vezi mai @ Berkea cum le stii tu pe toate ? asa iti plateaisi iti platesti” sclavii” la SRL-ul tau ?Si nimeni sa nu miste sau sa zica ceva : Ca-ti aratai” muschii” capului ….Probabil de aia te-a parasit Terkea !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.