Primarul din Crevedia, exclus din PSD

UPDATE Primarul din Crevedia, Florin Petre, a fost exclus din PSD, cu unanimitate de voturi

Consiliul Politic Național al PSD, reunit sâmbătă, va discuta excluderea din partid a primarului din Crevedia, Florin Petre.

Acesta a indignat opinia publică, după ce a declarat că nu știa ce se întâmplă la stația GPL unde s-a produs catastrofa.

„Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, scria Marcel Ciolacu pe Facebook, după tragedia de acum o săptămână.

Exploziile de la stația GPL din Crevedia s-au soldat cu 3 morți și zeci de răniți.

Potrivit bilanţului Ministerului Sănătăţii, 3 dintre pacienţii aflaţi în unităţi medicale din România sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, 22 în stare medie sau uşoară, 12 transferaţi în străinătate (dintre care cinci sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic) şi 19 au fost externaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Da ce face domnul Ciolacu cu noi ? Incalca ,,linia de partid,,dictata de insusi Iohannis ?? Aia in care spunea mai zilele ca elitele sunt in regula,isi fac treaba,fraierii de sub ele trebuie ,,reformati,,ca de asta nu merge Romania asa cum trebuie.Rusinica.

  2. Din 2016 si pana acum nu se stia cine este primarul din Crevedia sau asta era politica partidului ? Acum pare ca se schimba politica si partidul impreuna cu ea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.