Primarul din Odorheiu Secuiesc, urmărit penal de DNA

Primarul din Odorheiu Secuiesc, Gálfi Arpád, este urmărit penal de procurorii anticorupţie din Târgu Mureş pentru abuz în serviciu.

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi cercetat de DNA Târgu Mureş în legătură cu încheierea unui contract cu o firmă de avocatură în numele Primăriei Odorheiu Secuiesc, deşi instituţia deţinea Departament juridic.

Valoarea prejudiciului ar fi de peste 30.000 de lei, anunţă sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. Păzea$
  Înante să vă sară muștaru, Galfi e membru POL (Partid securisto-româno-”maghiar” inventat la Tg-Mureș).
  Deci lăsați-o mai moale cu ude mereu!

 2. Primarul Arpad Galfi a reclamat la DNA firma, care nu ar fi executat proiectul de canalizare a Mini Parc Transilvania, conform proiect-deși funcțional- obiectiv îndrăgit și de români (cam 80% din vizitatori), despre care mediile ahtiate de scandaluri nu suflă niciun cuvânțel. Probabil pe considerentul: despre ce nu vorbești, nu există$ Numai, cș vezi Doamne$ mai e și telefonul cel fără de fir…
  Nota bene: Dumnezeu nu bate cu bâta! În pofida obstrucției Mini Parc înflorește.

 3. Vă dați seama ce-ar face ăștia dacă ar avea autonomie ??!!

 4. Cum o fi indraznit DNA-ul acela sa se atinga de un personaj atat de important al etniei de elita din Rromanika? Auzi, il mai cheama si Arpad!
  Asta chiar ca tzine de Dosarele X?
  Alo Pesta de langa Buda, asteptam protestele pe motiv de discriminare etnica……[Rumburak]

 5. @ „Dan Șprițaru”, 10 ian. 2024 la 13:37
  „Vă dați seama ce-ar face ăștia dacă ar avea autonomie ??!!”
  …da, bă, AR FI AUTONOMI, iar voi, (editat) din Rregat, n-ați mai putea bea șprițuri din banii munciți de secui!
  În altă ordine de idei, j(editat) anticorupţie fără idei din Tîrgu’-Mureşului să ne spuie PE CÎȚI rregățeni verrzi din aparatul administrativ a’ județului ‘lii, venetici cu misiie secretă, urmăresc pentru abuz în serviciu! Îți dau io un pont: PE NICI UNU’!
  Poate că Departamentul juridic al primăriei din Odorheiu Secuiesc e prea ocupat cu volumul de lucru pe mizeriile promovate de ministerele ‘lii de la Bukale, și nu are timp de problema respectivă, de-aia A ÎNCHEIAT contract cu o firmă de avocatură! Ce treabă are DeNeAua cu asta? DeNeAua trebuie să se ocupe de prejudicii de PESTE 1 MILION DE Rroni, că AȘEA SCRIE ÎN LEGEA YEZISTENȚEI EI NE-CONSTITUȚIONALE!
  Asta e o tentativă de vulnerabilizare juridică a primarului secui, în vederea viitoarei răzbunări șovine puse la cale la Bukale!
  Și DeNeAua ‘lii, și Trebonalu’, și Coortea dă Apple din Murășoșorhei sunt niște stabilimente de (editat) juridice trimise dă Bukale ca să-i apese pe secui!
  Ia să ne spuie DeNeAua ‘lii cum e cu banii publici deturnați prin șporți, că acolo sunt sumele de milioane! La Cluj, la Sighii, la Bistrița, toate de-jur-împrejuru’ Murășoșorheiului. Pînă nu ajungem noi la putere și desființăm DeNeAua ne-constituțională folosită pentru răfuieli șovine, și-i anchetăm noi pe ei pentru ABUZ ÎN SIRVICII…

 6. (Hunii nu au nimic in comun cu maghiarii, veniti in Panonia dupa 500 de ani de la disparitia hunilor. Singura legatura este ca maghiarii s-au asezat tot in Panonia. Atilla nu este nume unguresc).
  Saracii regateni ar muri de sete si de foame daca n-ar mai avea banii ,,secuilor”! Noroc cu ,,secuii” ca ei ne tin in spate si ne salveaza de la moarte!
  Z gorii uita ca Harghita si Covasna sunt printre cele mai sarace judete. Cu ce ne tineti ma, cu palinca si kortosii vostri. Daca n-ati primi faina si malaiul din Regat, v-ar lua Arpad la el in ceruri…..[Rumburak]

 7. Foarte amuzant. bos-gorieni corupti sunt aparati de marele scurs si qwe, cu alte pseudonime. Folosesc si dialect bosgoriano-oltenesc autentic stramosesc. daca nu v-am cunoaste, leprelor )))

 8. O prostie ! Dar, poate se creaza vreun precedent.Nu de alta, dar imi amintesc de sumele uriase ( prin comparatie, desigur ) platite de onr.Guvern al Romaniei firmelor de avocati desi aveau juristi cu gramada.In alta ordine de idei despre cum cheltuie primaria banii concetatenilor ar trebui sa dea socoteala doar la plangerea lor. Asta, doar asa, ca sa putem spune ca am scapat un pic de comunism.Pe ici, pe colo.

 9. I’e-te realitatea juridică bănoasă regățenească (nu ăia 30000 dă la Odorhei, adeca 6000 dă ieuroi, cîți bagă fratili Tate interlopu’ în buzunar, zilnik, dă cînd a fost ‘liberat ILEGAL la mitici!):
  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/liga-2-bani-publici-straini-steaua-corvinul-selimbar-725766.html
  Zeci dă meleoane dă koko dîn banii cetățenilor, DETURNAȚI dă regățeni. Că se știe că șî în Transilvania la „huni” fuțibolu’ e ceea ce-i pasionează profi$$ional pă balkanicii venetici la furat, nu munca! Dă „sus” pînă „jos”! Çolaku’ Marele guWernator iubitoru’ dă cioban fariseu zportiw ‘liberat condiționat voia să facă ykonomiye la bănuții Statului iEșuat? Să desființeze stabilimentele alea dă putori plătite bine – Direcții Județene pentru Sport și Tineret – ce se ocupă în timpu’ sirviciului dă „fetițe”! Randament ZERO, gaură în buget consideraBellă, moravurile societății puse-la-pămînt:
  https://www.gsp.ro/sporturi/altele/constanta-reactie-scandalul-manelelor-primaria-elisabeta-lipa-724606.html
  Da’ Çolaku’ anadolian bronzatt îl destituie azi pă șefu’ Corpului dă Control, că n-a executat ÎNTOKMA’, LA TIMP, șî DĂ KALITATE, ordinu’ ce ÎNCĂLCA LEGEA! Çolaku’ LA PUȘCĂRIE!
  Și la mine în județu’ inventat ceșkizd, DeNeAua locală popullată cu bronzați di pisti Carpați n-a făcut NIMIC, NICIODATĂ! Codoși pisti tot, REGĂȚENI!
  Ca așea-i la Ballkani! Da’ ei se okupă să-și pună pi pardosele dă înștituțîi artifitziale poze cu zeița rromană Nefertiti cu sabie catolică în mînă, șî slloggane furate dîn Vest, că cică așea fack ei Justiția! Fiat Justitia, pereat Mundus. Nu-i așea, papagalilor? Ba, bine că nu……[Rumburak pi$$att pi krack]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.