Primul antrenor demis după reluarea Ligii 1

S-a lăsat cu decapitări după reluarea fotbalului românesc. Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt. Anunţul a fost făcut de echipa din Sibiu, la o zi după remiza înregistrată sâmbătă, 13 iunie, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

„Mulţumim, Tati! Mulţumim, Vasile Miriuţă! A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. „Tati” a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out. În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB). FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin! În perioada următoare vom reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului”, a transmis clubul FC Hermannstadt, pe pagina de Facebook.

Miriuță a ținut să îi felicite pe jucătorii pe care i-a antrenat.

„Vreau să îmi felicit jucătorii, au făcut un meci extraordinar. S-au bătut pentru fiecare minge şi am reuşit să scoatem un rezultat foarte bun la Sepsi, despre care ştim cu toţii că este o echipă foarte bună cu un antrenor foarte bun. Suntem câţi suntem şi trebuie să mergem înainte până vor veni şi ceailalţi să ne ajute”, a spus Vasile Miriuţă, în ultima lui conferinţă de presă în calitate de antrenor al echipei FC Hermannstadt.

Pe 3 iunie, FC Hermannstadt a anunţat că impresara Ana Maria Prodan a preluat clubul. ProSport notează că spaniolul Ruben Albes va fi noul antrenor al sibienilor. Ibericul în vârstă de 35 de ani a antrenat ultima oară echipa din Liga a III-a din Spania UCAM Murcia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

3 Comentarii

  1. Pina ce la FC Hermannstadt (pardon ?? da’ FC Sibiu va puţea ca denumire de echipa ROMANEASCA ?) nu intra Prodanca zisa si „femeia-palmier” in vestiare sa discute cu jucatorii si sa vada care are contractul mai mare si pina ce nu va veni chiar Iohannis pe banca, ca antrenor-medic-psiholog-manager (cu riscurile ca in prima saptamina de la sosire sa vinda deja citiva juniori …) echipa nu va face treaba !

    • Daca Prodanca -„femeia palmier”- intra la vestiare top-less, InterSibiu( pardon, FC Herr…stadt) se va duce inspre divizia a2a sau a 3-a spaniola.Iohannis nu poate veni deocamdata pe banca de antrenor pt ca e ocupat de cei de la Federatia NWO sa stea mai mult pe la Bucuresti, pe la CSAT, sa se alfabetizeze cu tacticile jocului globalist de „baba oarba”!

  2. Bună! Scoate Miriuta un egal in deplasare și paratupeista il dă afară. Aduce un anonim dar cu forța că e f.tânăr.
    Din sezonul viitor spaniolul va fi trimis acasă și, și ce sa vezi,vezi bine pe plete-artist…ALEXA. Asta-i pohta ce o am ,tare pohta am,am…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.