Primul tur al alegerilor prezidentiale, pe 15 septembrie (surse)

Stampile si buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, la o sectie de votare din Craiova, duminica, 25 mai 2014. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Liderii PSD şi PNL au agreat marti, în şedinţa coaliţiei, ca alegerile prezidenţiale să se desfăşoare la primul tur pe 15 septembrie, iar al doilea tur să aibă loc pe data de 29 septembrie, au precizat surse politice pentru News.ro.

Şedinţa coaliţiei a început la ora 16.00, iar discuţiile vizează lista comună PSD-PNL la europarlamentare şi ce femeie va fi cap de listă.

Initial, Ciolacu a vehiculat datele de 8 si 22 septembrie pentru alegerile prezidentiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Corect ar fi ca cei care participă la vot, dorind să voteze NUMAI la locale/ sau europarlamentare, să voteze NUMAI la scrutinul de care sunt interesați, pentru cealălalt să anuleze buletinele prin ștampilarea tuturor pozițiilor.

 2. Castiga din primul tur Florin Calinescul. Dictatura-vura de-a dura !

 3. PSD-ul face cea mai mare greșeală a existentei sale asociindu- se cu PNL-ul în aceste alegeri, PNL ce are sub 10 % din susținerea populației din cauza faptului ca romanii și-au dat seama ca PNL împreuna cu usr reprezinta interese străine antiromanesti , au vândut și sărăcit România, îndatorand tara cu peste 160 miliarde de euro!!!
  PNL-ul se linguseste pe lângă PSD pentru ca în situația actuala PNL-ul în aceste alegeri vor avea sub 8 % !!!
  Iar după alegeri PNL-ul parsivi cum au fost și sunt ii vor trăda în mod miselesc pe PSD după alegeri !!

 4. Primul tur prezidențiale: sunt loviți din plin cei care nu au învățat nimic de la viață, nu au învățat nimic în funcția ocupată că om, luxosii infecți borăsc pe gura doar minciuni și ură viscerala, procent la vot, maximum 21%, dar vor minți in gura mare pe rand că au câștigat.
  Turul doi prezidențiale e unicul cu protecție divino-stelara plasatorii, posibil chiar un tiran in adevăratul sens al practicii și cuvântului, procent turul doi, ar fi in jur de 43% votanți dar se va minți și scuipat dejecții la cote alarmante! Atenție pe cine puneți stampila. P.s. care sunt candidații reali la prezidențiale? Inca nu am date și vreau pentru calcul!

 5. Alegerile nu mai intereseaza pe nimeni.

 6. Iar PSD reprezinta aripa Republicana sionista din USA inca de la facerea PSD (FSN etc.) din 1989. D-aia e PSD in cadere mai accentuata decat PNL, fiindca romanii au studiat fenomenul si au inteles proiectul PSD.

  Tu nu te incadrezi in romanii logici si curiosi intelectual, ci in aia care isi insusesc si propaga lozinci.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.