Principiul contează

Principiul contează, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic, Principiul contează, Andografia zilei, In memoriam Octavian Andronic

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Corect! Ar trebui o caricatura cu scris mai mare pe tema Tradatori interpretat politic. Tradaror, dupa cum practica politicienii romani, inseamna tradare colegi de partid in orice situatie! Dar tot tradatori sunt numiti cei care voteaza pentru binele tarii si cetatenilor din Romania, votand impotriva intereselor de partid si personale! Haios, nu? Nu esti nimit tradator ca faci doar rau tarii si cetatenilor din tara, esti numit tradator doar daca votezi impotriva intereselor partidului, a intereselor politicienilor si a grupurilor infractional organizate politic in Romania!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.