Prințesa Kate a postat o fotografie a mezinului

Prințul Louis, mezinul cuplului Kate-William, a împlinit șase ani, iar lumea întreagă aștepta cu sufletul la gură obișnuita fotografie realizată de mama sa. Doar că așteptarea a durat ceva mai mult, fiindcă fotografia a lipsit. Fanii dezamăgiți au avut însă un motiv de bucurie către orele prânzului când imaginea cu micul prinț a fost postată pe rețelele de socializare 

La început, fanii regali au crezut că nu va exista nicio fotografie nouă pentru ziua de naștere a Prințului Louis (6) anul acesta. Acum, însă, Prințesa Kate (42 de ani) și Prințul William (41 de ani) au distribuit pe Instagram o poză cu cei mai tineri descendenți ai lor. „La mulți ani, prințul Louis, mulțumesc pentru toate urările frumoase de astăzi”.

În tot spațiul britanic a devenit o tradiție ca prințesa Kate să posteze fotografii cu membrii familiei sale la aniversare.

Fotografia a fost făcută de mama lui, Prințesa de Wales, scrie presa britanică, sugerându-se astfel că, pe măsură ce își revine după chimioterapie, prințesa de Wales se simte suficient de bine pentru a se întoarce în spatele camerei.

 

Prințul Louis s-a născut pe 23 aprilie 2018 în aripa Lindo a Spitalului St Mary’s, la fel ca și frații săi mai mari, Charlotte și George. O declarație de la Palatul Kensington la acea vreme spunea: „Alteța Sa Regală Ducesa de Cambridge a fost născut în siguranță dintr-un fiu la 11:01. Copilul cântărește 8 lbs 7oz (aprox 3,8 kg). Ducele de Cambridge a fost prezent la naștere“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Iar n-am putu sa „domnesc” azi, ca nu stiam ce face progenitura royala. Acum c-am aflat, ma duc sa depun!

  2. Citez: „lumea întreagă aștepta cu sufletul la gură obișnuita fotografie realizată de mama sa”! 😂😂😂.
    Ce preocupări interesante are şi lumea asta întreagă!
    Bine că am aflat.

  3. In continuare printesa lipseste. Nici macar un nou video cu A.I. nu au mai facut. Ceva e putred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.