Prinţul Harry şi Donald Trump. „Este de neiertat”!

Cadouri nuntă regala

Donald Trump l-a criticat pe prinţul Harry, care, după cum se ştie, a renunţat la îndatoririle regale şi s-a mutat în SUA împreună cu soţia sa Meghan şi cei doi copii.

„El a trădat-o pe regină. Este de neiertat. E pe cont propriu, dacă ar fi după mine”, a declarat Trump pentru tabloidul Daily Express.

De asemenea, Trump crede că familia regală a fost „prea amabilă” cu Harry după „ceea ce a făcut”.

Fostul lider american a lăsat să se înţeleagă că l-ar putea deporta chiar pe prinţul Harry, dacă va fi reales, avertizându-l pe ducele de Sussex că „nu-l va proteja” precum Joe Biden. Trump a declarat că este furios pe administraţia Joe Biden pentru că l-a „protejat pe Harry”, păstrând confidenţială solicitarea sa pentru viza de emigrare.

Donald Trump s-a referit la o procedură recentă referitoare la viza de imigrare a prinţului Harry.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

3 Comentarii

 1. Trump cel portocaliu este vinovat pentru:
  – operatiunea „Warp Speed”
  – nu a desecretizat, cum promisese, ce mai ramasese ascuns din dosarul asasinarii lui JFK
  – nu l-a gratiat pe jurnalistul erou Julian Assange
  – a mutat ambasada sua la ierusalim
  – a fost complice la incalcarea de ucronazisti a acordurilor Minsk 1 si Minsk 2.
  Este doar o mascota isterica si hipernarcisica a statului subteran.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.