Prinţul Harry s-a întors în Marea Britanie

UPDATE Prinţul Harry a sosit marţi la Londra pentru a-şi vizita tatăl, regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, la mai puţin de 24 de ore după ce s-a anunţat că monarhul suferă de cancer, transmite AFP.

Prinţul Harry, care locuieşte în California, Statele Unite, şi nu se află în relaţii bune cu familia regală, a aterizat marţi pe Aeroportul Heathrow, potrivit media britanice.

Conform The Telegraph, prinţul urma să-şi viziteze tatăl la Clarence House, reşedinţa acestuia din Londra, imediat după sosire.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. „Prinţul Harry s-a înstrăinat …”

  Pe Harry L-A instrainat nefasta prost aleasa. Sa nu mai adaugam ca i-a mostenit caracterul lui ma-sa.

 2. nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
  -fra-su i-a intins o capcană!
  (probabil ca urmeaza Camera Lorzilor)

 3. Hoitarii simt mirosul PERNICIOS…🤮
  {●●● RăuPorKKaK- ChimiZdu’ ■■■}

 4. Normal, vine la împărțit cașcavalul!…l-a trimis cotoroanța să aducă bani…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.