Prințul William și-a înșelat soția?

 Familia regală britanică pur și simplu nu are pace deloc. După scandalul iscat de o fotografie a Prințesei Kate înfrumusețată în Photoshop, zvonurile despre o aventură a soțului ei, William, devin din ce în ce mai puternice, scriu jurnaliști din lumea întreagă.

În prezent, nu trece nicio zi în care familia regală britanică să nu fie în titlurile negative. După ce au apărut speculații că prințesa Kate (42 de ani) va fi mai rău după operația ei din ianuarie decât pretindea palatul, fotografiile prințesei au apărut brusc pentru a pune capăt teoriilor conspirației online.

Deși familia regală spusese că mama a trei copii nu va mai participa la întâlniri decât după Paște și va trebui să se odihnească până atunci, ea a fost fotografiată în public – sau cel puțin așa se spune. Pentru că de fiecare dată când apar poze noi cu Kate, informațiile că sunt falsuri se adună pe internet. Editările greșite ale fotografiei lui Kate publicate  de Ziua Mamei au contribuit și ele.

doar că, acum, totul merge într-o direcție complet diferită. Deși inițial s-a presupus că starea lui Kate era atât de critică încât ar avea nevoie de luni de zile pentru a se recupera, zvonurile despre unele aventuri în jurul prințului William (41) sunt acum din nou în atenția publicului.

 

Încă din aprilie 2019, au existat rapoarte despre presupuse tensiuni între Prințul William, soția sa și prietena ei Rose Hanbury (39 de ani), ducesa de Cholmondeley. Au existat chiar speculații cu privire la o posibilă aventură între prinț și Hanbury, deși nu au existat dovezi concrete în acest sens și toate părțile implicate au negat vehement acest lucru.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Mda … la cit de multi sint „pe invers” la astia, eu cred ca mai degraba a inselat-o cu vreun baronet scotian, ca doar aia au fusta …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.