Pro TV reînvie formatul MasterChef

Pasionații de gastronomie  vor putea vedea  un nou sezon MasterChef, care se pregăteşte pentru cel de-al nouălea sezon.

ProTV a  anunţat că înscrierile au început deja, potrivit paginademedia.

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în toată lumea, inclusiv în România.

Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării.

Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”, anunță producătorii.

Primul sezon al show-ului MasterChef a fost difuzat în anul 2012 cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu şi Chef Cătălin Scărlătescu.

Emisiunea era prezentată de Răzvan Fodor şi produsă de Mona Segall.

În 2019, după doi ani de pauză, MasterChef a revenit cu un nou juriu, dar şi cu un format schimbat. În plus, emisiunea n-a mai avut loc în prime-time de 20:30, ci de la 22:30.

Ultima tentativă de MasterChef a avut loc în 2022, după alţi doi ani de pauză.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Cei 100.000 de copii care se culca flamanzi in fiecare seara in Romania aveau cu siguranta nevoie sa vada o batjocura in care li se prezinta numai trufe si delicatese…
    O dovada in plus ca mass-media nu este altceva, in secolul XXI, decat o unealta de inginerie sociala. Cu proprietarii ei stiuti si nestiuti, toti foarte „filantropi” in atitudine, mergand pana la a promova vaccinul Anti-baubau gratis…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.