Probleme de sănătate în familia regală britanică. Cancer la sân, iar acum de piele

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar şase luni după ce a fost tratată pentru cancer de sân.

Ea a fost diagnosticată cu melanom malign, o formă de cancer de piele, după ce i-au fost extirpate mai multe aluniţe – una dintre acestea dovedindu-se a fi canceroasă, relatează SkyNews.

Un purtător de cuvânt al ducesei a declarat că aceasta rămâne „într-o stare de spirit bună”, în ciuda diagnosticului.

Ducesa, care are 64 de ani, urmează să fie supusă unor investigaţii suplimentare pentru a se asigura că acest cancer a fost depistat în stadii incipiente, a adăugat purtătorul de cuvânt.

„După ce a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân în această vară, Sarah, ducesă de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign.

Dermatologul ei a cerut ca mai multe aluniţe să fie îndepărtate şi analizate în acelaşi timp în care ducesa a fost supusă unei operaţii de reconstrucţie în urma mastectomiei, iar una dintre aceste aluniţe a fost identificată ca fiind canceroasă. Ea este supusă unor investigaţii suplimentare pentru a se asigura că aceasta a fost depistată în stadii incipiente.În mod clar, un alt diagnostic la atât de puţin timp după tratamentul pentru cancerul de sân a fost angoasant, dar ducesa rămâne cu un moral bun”, a transmis purtătorul de cuvânt.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Au probleme mari mocanii romani cu familia regala britanica. Stiu aia sa-si poarte singuri de grija.

  2. angoasanta (pentru ei – se chinuiesc de milenii) incapacitatea celulara de a hibridiza omul (particula lui Dumnezeu, apare in adn-ul unora doar – sangreal) cu omgeri „de jos”…dah.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.