Probleme grave în familia jucătoarei de tenis Naomi Osaka. Tatăl este în centrul scandalului

Naomi Osaka este una dintre jucătoarele de top din tenisul feminin, care la un moment dat promitea să ajungă poate chiar numărul 1 mondial, după ce s-a impus în turnee de Grand Slam. Dar brusc traseul niponei nu a mai continuat o bună perioadă, ea acuzând anumite probleme de natură emoțională foarte puternice, acestea făcând-o să nu mai aibă capacitatea de a se concentra asupra tenisului.

Și discursul pe care l-a ținui Naomi a fost unul care i-a marcat pe toti cei prezenți, care și-au dat seama că în viața ei se petrec cu adevărat anumite evenimente grave. Japoneza a revenit însă în circuit la fel cum se retrăsese, adică absolut neașteptat.

Patru titluri de Grand Slam a reușit să câștige totuși Naomi, în pofida problemelor personale, fiind jucătoarea cu cei mai mulți sponsori, dar și cu cel mai mare contract de sponsorizare. După care a urmat o nouă pauză, evenimentul fiind unul fericit, nașterea unui copil.

Iată însă că, acum, sora sa mai mare cu un an, Mary, a produs un adevărat șoc pe rețelele de internet, după care a șters totul și și-a retras contul, cu un mesaj de-a dreptul cutremurător, cu grave acuzații la adresa tatălui lor, care ar putea fi explicații și pentru modul în care Naomi nu a mai putut suporta presiunea psihică și a decis acea retragere.

„Vreau să știi cât de dezamăgită și dezgustată sunt de tine. Nu doar ca tată, ci și ca om. Ai dat greș în toate modurile posibile. M-ai abuzat încă din copilărie. Continui să faci asta cu mama mea. O abuzezi emoțional. Vii la noi acasă, chiar dacă ai propria ta locuință.

Public aceste lucruri pentru că ești un laș care se ascunde în fața abilităților fizice. Știi că mă poți bate și că am refuzat să apelăm la poliție. Până aici! Am terminat-o cu tine. Data viitoare când ne vom vedea voi suna la poliție. Tratează asta ca pe o amenințare.

Pentru modul în care m-ai rănit pe mine și pe cei apropiați n-aș regreta dacă te-ar ucide. Voi riposta și voi riposta pentru amândouă. Să te văd!

Să văd ce fel de bărbat ești cu adevărat, chiar dacă din prima clipă am știut că sunt fiica Diavolului. Dumnezeu să mă ajute când vei veni din nou”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

13 Comentarii

 1. Wow, iata ceva care poate schimba soarta Lumii. Mai, in Lume se prtrec lucruri mari si zilnic. voi de Familia lui Osaka va este grija acum ?

 2. Asta ca sa intzelegetzi shi voi de ce fug oamenii din Africa. Blestematzii Anglo-Saxoni din SUA au trimes in Africa divershi sectantzi Anglo-Saxoni din SUA care cica „educa creshtineshte” bashtinashii. Cei „educatzi” devin nishte brute sectante care ishi bat nevestele shi copiii shi obliga nevestele la politica „pro life” din SUA. Datorita Blestematzilor Anglo-Saxoni sectantzi din SUA se nasc prea multzi copii in Africa carora nici un guvern Africa fie el de stanga sau de dreapta nu le poate gasi locuri de munca pentru ca sunt prea multzi deci ei nu au alt viitor decat sa fuga din Africa. Nu de Africa fug ei ci de pastorul Anglo-Saxon venit din SUA care le-a transformat parintzii in monshtrii fundamentalist-religioshi.

 3. I loved even more than you will get done right here. The picture is nice, and your writing is stylish, but you seem to be rushing through it, and I think you should give it again soon. I’ll probably do that again and again if you protect this walk.

 4. Asa se intampla cand saraciile dau de bani sau prostii au responsabilitate

 5. Urgent trebuie spanzurat sau ars pe rug. Nu merita sa mai traiasca o secunda in plus acest caine turbat si blestemat. Incepeti o data arderea pe rug sau spanzuratoarea cu aceste fiare salbatece turbate.

 6. Si cand te gandesti ce dosar progresist „beton” avea aceasta familie !?

 7. Posibil să le fi abuzat sexual dupa moda de Hollywood..Daca era doar bataia nu iesea asa urat.

 8. Ar fi putut si ma-sa sa-si gaseasca un sot care s-a dat jos din baobab macar cu 10 ani inaintea astuia……[Rumburak]

 9. Oare fata asta nu stie că în ziua de azi nu ai voie sa acuzi un negru? Trăiește pe altă planetă? Viva politically incorect!

 10. ps : Dovada ca individele mint de sting e-n articol: daca tatal pedofil, cum de-a ajuns tipa sa joace, pâna acuma, fara „socuri nervoase”, ba sa mai si ajunga-n vârful ierarhiei mondiale? ce-i asta? pâna sa devina un nume cunoscut, taica-sau era bun, si-acuma-i, brusc, de aruncat la gunoi? Fotografia de familie din articol: individe sanatoase, cu zâmbetul pe buze. Asa „pedofilie”, mai rar, bobocule! Tipul ar trebui sa-si separe conturile bancare de-ale celor doua „eroine”, sa vedem daca, sarace si-glodate-ntr-un scandal care le-mpiedica sa se mai antreneze, participe la competitii si câstige, sa fie respectate, tipele or mai avea acelasi tupeu.

 11. retrimit: O laie. Pe individa a apucat-o ultra -„feminismul”. Pâna una, alta, ce scrie e defaimare publica, fiindca de dovedit, nimic nu dovedeste. Dezgustator. Business -ul acuzatiilor de incest. Santaj „familial”, însa pe primele pagini ale tuturor ziarelor. Pacatul originar de-a fi, astazi, barbat. Conchita Wurtz, de adulat, un japonez negru (fiindca tipul e negru, are pielea neagra), în schimb = victima sigura. Plus ca progenitura incita la asasinarea tatalui, lucru de care-i constienta, o citez „tratează asta ca pe o amenințare…n-aș regreta dacă te-ar ucide”. Spre a termia „apoteotic”: „din prima clipa am stiu ca sunt fiica Diavolului” = 1. rasism de speta cea mai pura. 2. cum de-si aminteste individa de „prima” ei „clipa” de existenta?. „Sa vad ce fel de BARBAT esti cu adevarat”: astea-s gânduri ale unei fete privindu-si tatal? „Barbat CU ADEVARAT”, asta vrea tipa? rolul de tata, fiindca tipul e negru („Diavolul”), neconvenindu-i. Debalare-n piata publica, prostitutia progeniturii, nu a tatalui. EA se afiseaza într-o vitrina rosie, à la Amsterdam, nu taica-sau. Dezgustator.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.