Probleme pentru contracandidatul lui Putin

Comisia electorală din Rusia a descoperit nereguli pe lista de semnături predată de candidatul antirăzboi Boris Nadejdin pentru a-i susţine candidatura împotriva lui Vladimir Putin la viitoarele alegeri de la jumătatea lunii martie, informează Reuters, care citează TASS.

Date fiind dominaţia lui Putin şi controlul acestuia asupra statului, nimeni nu se aşteaptă ca Nadejdin (60 de ani) să câştige dacă i se va permite să candideze.

Însă Boris Nadejdin a devenit candidatul preferat al unor ruşi care se opun războiului din Ucraina, pe care Moscova îl numeşte ”operaţiune militară specială”.

Pentru ca Nadejdin să poată participa la scrutinul din 15-17 martie, Comisia electorală trebuie să aprobe lista cu cel puţin 100.000 de semnături strânse din Rusia.

Vicepreşedintele Comisiei electorale, Nikolai Bulaev, a afirmat că pe listele depuse de unii candidaţi se află numele unor persoane decedate.

Agenţia de presă TASS a menţionat că rezultatele verificărilor efectuate de Comisia electorală asupra listelor depuse de Boris Nadejdin şi de un alt candidat, Serghei Malinkovici, vor fi prezentate luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Candidatul Putin trebuie sustinut de catre cineva ? Doar ala, Boris Nikolayevich Yeltsin, trebuia sprijinit de cineva, ceva, sa nu cada in apa. Pe ce lume traiti voi, in una imaginare ?

 2. Candidatul Putin trebuie sustinut de catre cineva ? Doar ala, Boris Nikolayevich Yeltsin, trebuia sprijinit de cineva, ceva, sa nu cada in apa. Pe ce lume traiti voi, in una imaginara ?

 3. Măi frate, Putin nu poate avea concurență. El trebuie să fie unicul, soarele, aerul…

 4. Un argat de casă de-al RUSULUI GET-BEGET Hodorkovski, din gașca de RUȘI GEȚI-BEGETI care au DUS RUSIA PE NOI CULMI DE CIVILIZAȚIE ȘI PROGRES în timpul Bețivanului Elțîn.
  măRog…🤮
  {●●● RăuPorKKaK ■■■}

 5. La persoanele acelea decedate se va aduga si Nadejdin, dupa saltul traditional de la etaj inainte de alegeri……[Rumburak]

 6. „La persoanele acelea decedate se va aduga si Nadejdin”

  Navalnicul bautor de metilic cu 100 de votanti a fost pus la protejare, la frigi, sa nu se strice.

 7. Hai , lasă-mă, ce, doar la amerloci pot vota morții? Cum să votezi un sicriu ambulant , bideu, dacă nu cu unii mai ,,proaspeți”? Acum trumpeta (republicană) are și el vârsta lui ,, copârșeu ” că când a ,,cantidat” în 2020, dar nu ne deranjează, e verde ca fânul iarna ? Important e ca unii să facă bani pe sânge și moarte, că e ocraina. că e orientul mai mijloc, că e tai în wan, banul să curgă, sclavii comentează ( cel mult) , șmecherii fac muuuuulți bani !SLAVĂ PĂCII, nesătulilor !

 8. Ar fi interesant cum și când au survenit decesele cu pricina.Nu de alta dar la începuturile”domniei” țarului mic și rău, unele decese și accidente erau anunțate înainte de a se produce.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.