Procurorii cer închisoare pe viață pentru Marcel Şerbuc

Tribunalul Bucureşti a rămas, luni, în pronunţare în dosarul în care inculpatul Marcel Şerbuc este acuzat că a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, în acest caz fiind cerută aplicarea pedepsei închisorii pe viaţă.

„Cu privire la daunele morale solicitate, acestea s-au ridicat la 600.000 de euro, iar cu privire la faptele de omor calificat şi tâlhărie, am solicitat aplicarea închisorii pe viaţă pentru Şerbuc Marcel. Au fost momente tensionate fiindcă apărarea şi Marcel Şerbuc au început să dea vina pe familia victimei minore, cum că aceştia ar fi neglijat-o”, a informat avocatul Adrian Cuculis, la finalul şedinţei.

Potrivit avocatului, inculpatul şi-a recunoscut fapta şi cere să nu fie obligat la plata de despăgubiri.

Ultimele cuvinte ale lui Şerbuc au fost „îmi pare rău şi o să regret toată viaţa”, a mai precizat Adrian Cuculis.

Pe 3 iunie 2023, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie.

Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.

În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august 2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Ce fatza de (editat) are criminalul asta…?! Eu l-as arde pe rug sau l-as spanzura ?! Pe bune ?!

  2. Un traficant de orice cu iz criminal în final. Poate că individul a violat copila înainte de a o transa! Oricum, merita scrijelat carnea și pus sare să simtă durerea unui copil ucis prin tranșare cu sânge rece

  3. Sper să aibă grijă băieții de el în șpais, mai longo, așa.Să poată să savureze „plăcerile” din partea ailantă iar p-ormă, Highway to Hell unde îl așteapta alții zâmbindu-i cu colții la vedere.Deșeurile naibii.Concurbina pe la degetoaice, ceva?

  4. Peste vreo 3-5 ani o sa-l vedeti liber pe acest nenorocit, liber sa violeze si sa ucida din nou, ca in statul de drept cu democratie capitalista mioritica……[Rumburak]

  5. Ce bun ar fi escadronul morții (El escuadrón de la muerte)… n-am mai cheltui banii cu el!

  6. O vina imensa o are si mama copilei care trebuia sa fie in boxa alaturi de concubinul criminal pt.neprotectie si neglijenta crasa.
    O asemenea orbire,nesimtire din parea mamei denaturate nu este admisibila si trebuia cercetata,sustinerea ca nu ar folosi la nimic nu este justa,folosea la dreptatea ce trebuia facuta copilei in fata unei mame primitive.
    Criminalul spune ca regreta „toata viata”ar fi o mica asumare morala ,un rudiment de constiinta,tardiv si inutil.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.