Program de turist bezmetic

Călătoria lui Klaus Iohannis în America de Sud ne umple de nervi, de întrebări, de zîmbete și ne împinge în perplexitate. Avem un președinte care a descoperit bucuria nevinovată a mersului prin lume. Ave viator et vale! Drum bun, călătorule, te salut!

Pentru el, politica înseamnă a fi mereu pe drumuri, alături de nevastă sau măcar în drum spre ea. După Pompei, Kyoto și Singapore, au pornit la drum spre America de Sud. Văd Brazilia! Președintele se deplasează nu pentru a relansa importurile de minereu. Nu ne mai trebuie nici cadou. N-avem ce face cu el. În același timp, nu se duce în Brazilia pentru a contracara înțelegerile lui Serghei Lavrov și nu va încerca nici consolidarea unor legături cu BRICS. El crede că BRICS este pluralul englez de la brichete. Și nu fumează. Ambița lui Klaus Iohannis și a doamnei sale este să vadă golful Rio de Janeiro de pe Pao de Acucar și să facă niște fotografii la picioarele lui Cristos Mîntuitorul de pe Corcovado, mai ales că faimoasa lucrare are o legătură cu România. Capul lucrării Cristo Redentor de pe Corcovado aparține lui Gheorghe Leonida, artistul român inclus de sculptorul francez Paul Landowski în echipa care a realizat monumentul dedicat aniversării a 100 de ani a Braziliei.

Dacă președintele României a făcut un drum atît de lung (în curînd va dori să facă o vizită și la țara noastră prieten vechi Australia) i-am propune cîteva idei. Ar putea să o ia numai pe doamna și să dea o fugă pînă în orașul Petropolis, în munții Serra do Mar, fosta reședință imperială de vară a împăraților Braziliei, devenită una dintre cele mai frumoase stațiuni de vară din America de Sud. A fost înființată de imigranțiii bavarezi pe vremea lui Pedro al II-lea, iar Muzeul Imperial din Petropolis este un obiectiv de bifat pe listele oricărui turist care se respectă. Dacă ambasadorul României în Brazilia se descurcă, poate încerca și obținerea unui titlu de doctor Honoris Causa al Universității catolice din Petropolis. Și dacă tot se va pune pe drumuri și a traversat Oceanul Atlantic, ar fi păcat să nu încerce să ceară gazdelor sale sau agenției de turism să pună la cale și o fugă pînă la Manaus, pe Rio Negro, fosta capitală mondială a cauciucului, unde se află unul dintre cele mai frumoase teatre de operă din lume. Construit tot de germani, bineînțeles. Poate prinde și un concert. Și dacă tot ajunge la Manaus ar fi păcat să nu dea o fugă și la un celebrul hotel din jungla Amazonului și să-i arate doamnei celebrul „Ariau Amazon Tower” cu camerele sale prin copaci, pe unde au trecut și Jacques Cousteau și Helmut Kohl. Poate cere o rezervare în cea mai înaltă cameră, numită „Tarzan House”, aflată într-un copac mahogany, la 22 de metri deasupra solului. Și să nu scape nici una din cele două piscine aflate în vîrful copacilor și să o invite pe doamna într-unul din turnurile de observație asupra junglei, aflat la 41 de metri înălțime. Acestea sunt considerate locuri ideale pentru o declarație de dragoste.

Cît despre problemele de acasă, ele pot să mai aștepte. Blocajul cerealelor românești generat de sprijinul acordat Ucrainei este doar o chestiune de morală politică. Expunerile din ce în ce mai frecvente ale Ungariei cu harta Ungariei Mari nu-l deranjează și nu este un subiect important. Împrumuturile externe ale României nu îl frămîntă și nu îl deranjează pentru că nu le plătește dînsul. Aparatul de stat din ce în mai gonflat și mai neputincios nu-l încurcă. Ba dimpotrivă, pentru a-și continua somnul și hibernarea, îl garantează. Nu va pierde nimic din veniturile sale.

Țara înflorește și președintele se plimbă. Mai vrea să treacă și pe la Sydney, pe la Melbourne, să vadă și pietrele de la Stonehenge, să ajungă și în fiordurile Norvegiei, să vadă cafeneaua lui Rick din Casablanca și să urce în Turnurile Petronas de la Kuala Lumpur.

Dacă mai știți și de alte obiective turistice interesante pe care președintele nostru nu le-a văzut, vă puteți adresa la Administrația prezidențială pe filiera Serviciului de Relații cu publicul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 107

109 Comentarii

 1. Articole tip: Uite Lula nu e Lula, ete Lula!
  Cand esti sarac si prost, stai acasa si injuri, mare adevar!Alti, mai plimbati prin lume se dau ghizi ONT
  Televizuinile stiristiroase intr-un glas :scump doamna,scump..Daca venea Lula in Romania ,erau cu „ce mai cauta si asta”:))
  Nimic mai distractiv decat media vis a vis de o vizita prezidentiala
  PS taranul tot taran,ce stie ce e ciocolata,mananca hartia si arunca bucata !

 2. Pai nu l-ati votat voi? Ca Dragnea nu a fost bun , nu? Aveati nevoie de un bagator de seama, neamt…vrem o tara ca afara. Luati-l si pricopsiti-va cu el. Vedeti ca trebuie sa ii dati o locuinta in Bucuresti pe viata, paza speciala si bani gramada. Success tuturor ce l-ati votat

 3. Mai bine luam un amarat de cizmar sau sef de galerie, si il puneam presedinte. Dar PATRIOTI! Sa ii faca de rusine pe „invatatii” acestui veac nebun

 4. Hai sa nu exageram si sa ne uitam cu totii in oglinda atunci cind „besmetismul ne cuprinde . Si exagerarile au rostul lor dar in acest caz am vazut un Presedinte al Romaniei extrem de bine ancorat in realitate si extrem de puternic ce nu numai ca si-a impus discursul dar pina si Lula si-a modificat zicerile .Presedintele Iohannis a aratat lumii intregi o Romanie extrem de puternica si nu ii intelegem pe cei care nu pot aprecia excelenta atunci cind ea este atit vizibila .Nu stim ce i-a spus in particular Iohannis Presedintelui brazilian dar „efectul razelor gama ”asupra lui Lula a fost de exceptie .Urmeaza si Chile si Argentina .Intelegem Brazilia tara care a cumparat cantitati de armament rusesc dar faptul ca au dat banii degeaba nu ii ajuta in viitor .UE prin vocea Presedintelui Iohannis l-au adus pe Lula la lumina .Olecuta de seriozitate nu ne-ar strica atunci cind facem referire la un Presedinte al Romaniei .

 5. Pe cand un turneu la Damaroaia?
  ROMANIA ExXCURSIILOR BINE FACUTE!

  Asa merita papuasii astia din pasalic ,ca l-au votat si cu piciarilii, prostii pamantului!

  La puterea a doua , ca au dat de doua ori!
  aista i o opinie

 6. Noi încă nu înțelegem că Iohannis nu a avut nicio treabă cu noi, românii, vreodată. El a venit din eterul euro-american progresist și speră să evadeze într-un eter european-german, după terminarea mandatului. Faptul că se trambalează cu nevastă-sa pe meridianele lumii fără vreun folos pentru România este consecința adâncului conștiinței sale și convingerii că-și merită trambalarea. Iar el știe că noi, nemulțumiții, nu avem ce face în raport cu dânsul.

 7. Doamne, blestem să avem un astfel de presedinte ,in timp ce țara pare din exterior folosită.Singura soluție,treziti-va dragilor!

 8. Ar mai fi un obiectiv.Cel de la care a pornit, înțeleg că acum e in Germania.

 9. PNL trebuie sa nu mai intre nu la putere si la Cotroceni. Trebuie sa nu mai intre nici in parlament dupa prestatia dezastruoasa a guvernelor mele si priministrilor PNL si presedintelui PNL de la Cotroceni.

  PNL este DEZASTRU NATIONAL Iohannis presedintele DEZASTRU.
  Guwernarea mai paguboasa agriculturii ca orice calamitate naturala. Tara arde faraonul Iohannis se distreaza are obraz subtire si avion cu cinematograf.

 10. „Dacă mai știți și de alte obiective turistice interesante pe care președintele nostru nu le-a văzut…”
  https://www.youtube.com/watch?v=98Pkkjr6q4Y
  Îi bun?
  Ausztrália? …ce să vază p’-ac’lé? …bolovanu’ Uluru? Se vor plictisi repede! … e dăstui bolovani p’în guWern șî p’în șParlamentu’ dă la Bukale, dacă au nevoie!
  Mai bine mai coboară un pic, la o azvîrlitură dă băț (cu avionu’ privat yekolojik):
  https://www.youtube.com/watch?v=RBtFIkVpheg
  …că poate că-i m’încă ăia p’-ac’lé, șî scăpăm dă iei……[RumBurak Rishi]

 11. bha ca urati mai sunteti sin fotografia aia, camas pa mormantu vostru de germani amputiti. Va put picioarele, bhaa, excrementelor subhumane. O loati an bot de la Mama Russia, ardevar aburu chachatului da nenorociti.

  va veti umple de bube, la graul ala pa carel loati din ukraina. Camas pa coliva voastra da nemti si tatari turci tzigani de teleorman.

 12. de ce nu cere azil politic si sa ramana acolo , turmentatul asta ce se pretinde presedintele Romaniei . Hai sictir pentru tine bovina prezidentiala si pentru clica ta securistoida.

 13. „aflată într-un copac mahogony,”
  mahon,
  am aflat…….

  -propunem 1 vizita la ulan-bator!

 14. mare si pr… presedinte: destept, cumpatat, plins de virtuti si calitati… rar am avut noi asa mare si pr… presedinte …
  pe bune, sintem rai. nu stim sa apreciem la reala sa valoare sacrificiul acestui mare si pr… presedinte destept, dupa standardul uni hot. pai a zburat el atitea ore, va dati seama cu fundul strins (ca acum se depresurizeaza colivia, nu iese trenul de aterizare sau flapsul, sau se strica profundorul, cad eleroanele sau zboara avionul cu burta-n sus si el sta in cap… etc.) ca sa expuna, elocvent, amplu, minat de idealuri marete, tot ce-i strabate vidul dintre urechi, intr-un mod cit mai inteligent. imi pare rau ca nu exista decit Terra la dispozitia lui. el merita Universul! putem sa-i dam drumul in spatiu… satelitul iohannis… va orbita la nesfirsit…

 15. „Turistul bezmetic” are și adulatori-lingăi bezmetici.
  Luați aminte de la „purtătorul de samar” :
  – „Presedinte al Romaniei extrem de bine ancorat in realitate si extrem de puternic …”
  Ancorat în realitățile României, în niciun caz !
  Cu cât a crescut datoria externă a țării în mandatul lui și pe ce s-au cheltuit banii ?
  Cu cât a crescut abandonul școlar în așa-zisul proiect „Romania educată” ?
  Câte școli noi s-au construit și câte stau să cadă la cutremur ?
  – „Presedintele Iohannis a aratat lumii intregi o Romanie extrem de puternică …”
  Puternică cu 6 milioane de români plecați în bejenie, în căutare de locuri de muncă pe care nu le au în țara lor ?! Halal putere.

 16. Ghinionul romanilor este ca de peste tot pe unde s-a plimbat, Turistul Neamului s-a intors mereu cu traista goala pentru tara. Individul este o paguba nationala.

 17. uitati-va la fotografie: astia sunt din alt film saracii…lipsa de educatie, de cultura si lipsa de pregatire pentru a ocupa o functie in stat sunt graitoare. ma intreb cine ii consiliaza? nu ar trebui sa aiba lanaga ei nuste profesionisti care sa ii indrume? astia ne fac de pomina pe unde ajung. pai tantzica dancila era OM DE STAT pe langa astia! macar stia sa se imbrace si SA TACA de tuta ce era si este! ospatarul si sotia (trecuta dar se vrea „primavaratica”) la un cocktail…? nu il intreaba nimeni pe mut „cum se calculeaza aria cercului”?

 18. Să viziteze și vila lui Dragnia din Brazilia. Are ce vedea.

 19. Administratia Prezidentiala, niste slugi odioase, ne vor prezenta importanta acestei excursii pe banii romanilor!!!!! Asta este daca acest turist nemernic este tolerat de romani!!!!!!

 20. Omul mai are un singur an posibilitatea de a-si plimba nevasta. De ce sa nu profite? Ca doar prostii platesc!

 21. Agenda sa turistică este într-o permanentă organizare / reorganizare. In topic : Președinției nu i s-a cerut reducerea cheltuielilor, de aceea nu există ‘o ofertă’ publică în acest sens din partea acesteia, pe cale de consecință, criza trebuie susținută exclusiv de ‘glod’.

 22. Johannis este trimis în lume să spună că, România se învecinează cu Ucraina prin teritoriile luate cu forța de URSS și făcute cadou Ucrainei. Uita sa spuna ce se zvonește prin târg că, ucrainenii sunt mai răi ca rușii. După America Latina sper că nu va rata China.

 23. Sleahta de golani USR ista cu foamea-n gat, prin agresiuni verbale si insulte grohaitoare, i-au scos din cursa pe Dragnea/Dancila, nu le conveneau fomistilor USR, legile PSD iste impotriva Bancilor si Multinationalelor escroace, asa ca, l-au inscaunat cu laude si linguseli mincinoase, pe acest Johanis&sotia, care urasc Poporul roman – in traditia nazista a sceleratului Hitler. Succesuri, dragi romani !

 24. „DULAPUL ZIS ȘI KIX-UL/TRIMIS SĂ SPARGĂ -BRICS-ul/ș-acolo bine să-i fie /ȘI-NAPOI SĂ NU MAI VIE!”” „ASTA DA BULIBĂȘEALĂ/VOI IUBIȚI ȘI EA VĂ-NȘEALĂ/VOI IUBIȚI CU MULT ELAN/EL(EA) VĂ CÂNTĂ LA PIAN!?ALȚII NU-S AȘA DE BOI/NUMAI NOI DORMIM PE NOI// IAR DULAPU-NOSTRU MARE/TRECE-OCEANU DE-A CĂLARE/DA SĂ-L TREACĂ AMÂNDOI /DA SĂ NU VIE-NAPOI// …VIZITA A FOST PROGRAMATĂ ÎNAINTEA MECIULUI DE PĂPUȘI ÎMPIEDECATE ,„LULA- BIDEN” că așa apare discititul lui KWJ! TOTUȘI -MANIERAT OM ACEST -LULA- DUPĂ CE BIDENO-NULA(nd) L-A FĂCUT ÎN TOATE FELURILE pe LULA ACESTA NU I-A TRATAT TRIMISUL CU COADA MĂTURII!?

 25. Stat esuat cu turist in deplasare.

  Programul de guwernare a constat in programul turistic prezidential.

  Care l-au votat sa taca si sa-l inghita. Votaci cu milioanele, multe.

 26. este bun si ascultator, ti-a baut lapticul si ti-ai citit povestea, acum ”nani, nani” si poate il visezi ca-ti aduce o bombonica si te mangaie pe cap ca un parinte bun care a crescut zece copii sau i-a tranzactionat…cu ravas…

 27. „-bator!(FEFELEAGA-FOFOLOAGĂ) (Mai potrivit o gloabă costelivă și flocoasă pe spatele căreia se bălăngăne doua „sarcini de găteje” pe care le ține el iar ea se strofoacă „ca” calul să n-o calce pe opincile rupte!!!
  găteje=vreascuri;

 28. Ma gandesc la ce calcule au fost facute ca dl Iohannis sa iasa si a doua oara presh la palatu’ din Deal…si inca cu ce scor din primul tur!
  Vinovat(in afara de masa de votanti pentru dl Iohannis)…sa fie si dl Dragnea care a propus-o ca PM pe tanti Veorica, care mai tarziu tanti Veorica a ajuns sef peste PSD-isti si a fost impinsa(nu se stie de cine?) sa participe la alegerile prezidentiale pentru functia de presh de la palatu’ din Deal. Asa, ca fapt divers, pe care din cei doi candidati sa fie ales de romanasi?
  Faina lucratura!

 29. Gurile rele spun ca lui Johannismuies i se mai ridica vrejul cu ajutorul Viagrei doar in vazduh. De aceea acesta calatoreste acum asa de mult cu avionul.

 30. Sa ne trăiești o mie de ani! Ca de-o-i mierli-o, nu știu ce ne-om face ca popor făr’ cu unu’ ca tine…

 31. Nu președintele este problema, ci forma de guvernământ. Trebuie să revenim la Monarhie.

 32. In materie de politica externa Iohanis este sub nivelul celei care-i sterge praful de pe birou. Iar daca si consilierii pe care-i cara cu el sunt la fel de afoni, este clar ca pe unde se duce vorbeste cu totul altceva. In Brazilia o fi macanit ceva despre fotbal. Rad aia de el peste tot. Este o realitate.

 33. Rochia frumoasa. Pantofii, superbi! Poseta, hmmm dar umerii goi, coatele goale? Coate goale, vorba populara.

 34. Dle Nistorescu, hai sa facem un concurs cu premii privind acest personaj!…
  Tema concursului..”…credeti că turistul si răvășitoarea vor rămâne în țară după ce-si termină mandatul?…”

 35. PNL l-am dat uit pe acest Neamț îngâmfat, puturos și plin de sine. Orban la girat cu toată puterea, catzu PNL-ist de seamă a împrumutat 40 de miliarde de euro (cifra e amețitoare, podul peste Dunăre a costat vreo 200-300 de mil, deci trebuia să avem câteva zeci de investiții de așa calibru) dar nu avem nimic, avem pnrr care nu face decât să umilească și să îndatoreze mai mult tara. PnDL-ul trebuie sa nu mai prindă Senat, parlament, prezidenție. A distrus la fel că PDL-ul tot. Cât despre PSD trebuie să scape de caracatița din servicii cu Marcel in frunte. USR no cooment zero barat. Vor fi alegeri grele. Dar asta e și scopul sa nu dai nicio opțiune viabilă alegătorului că el sa voteze tot rahatul vechi.

 36. ,,Omul mai are un singur an posibilitatea de a-si plimba nevasta.,, Sa i se scurteze ,,posibilitatea,, prin suspendare cat mai este timp .

 37. Greu la deal cu boiii mici! Dar cind „boul”sau vaca este @ bunul samaritean,mai bine ramii acasa . Cine spunea ca „aplaudacii si pupincuristii”au disparut s-a inselat amarnic. au inceput timid in primul mandat johannescian cu „prima doamna „… Poate „prima cata”.Acum vazind ca nu-i pune nimeni la punct, se cloneaza .Si @ bunul samaritean ,cine exagereaza ? Noi sau el ? si cine lula l-a laudat ? Lula ? Nume predestinat . schimba prima litera si vezi cine-l lauda. De pamplezir spun si eu ca tu nu maninci kkt ci doar „maro prezidential”. Iti place „lauda” ? Nu , e adevarul .

 38. Este de exceptie vizita Presedintelui Iohannis in America de sud si asta este vizibil chiar in modificarea discursului Presedintelui Lula . Lavrov aflat pe undeva in Quatar , a cerut cu tarie sa fie primit inainte de vizita lui Iohannis in Brazilia spre a smulge cuvintele pe care acum Lula le regreta si le modifica .Nu mai avem nici o indoiala . Din 2025 Iohannis va conduce Europa .In tara deja pune in practica toate deciziile venite de la Bruxelles si NATO totul in concordanta cu cerintele cetatenilor .De exceptie .

 39. Rada Exact. Si primul rege sa fie Klaus Intaiul. Sa inlocuim clica prezidentiala cu o clica regala. Le roi e mort, vive le roi prostilor ))

 40. Bezmeticii de pe SITE s-au repezit ,claie peste gramada, sa il contrazica pe samaritean ce de o buna bucata de vreme ne tot zice adevarul .Pina si tucalarul cu vivandierele lui s-a reactivat sa bata sampul la greu .Iohannis este de departe cel mmai valoros Presedinte pe care l-a avut vreodata Romania chiar daca unora mai plecati cu sorcova nu le prea convine .

 41. Programul de lucru prezidențial reflectă dășteptăciunea electoratului liberal, proștii ce se cred dâștepți cu președintele lor neamț și țara ca afară.

 42. Iohanis a fost toata viata un bugetar cu posturi caldute, spagi, mercedesuri, etc. Ce pretentie aveati de la unul ca el.e vremea lor, a parazitilor.

 43. Ceea ce face Iohannis pentru Romania este parca desprins din poveste . A aruncat la cosul de gunoi al istoriei politicilor din Romania pe toti adversarii politici care acum se zbat cu greu sa iasa in lumina reflectoarelor .Acum girantul sumelor oferite prin PNNR trece la o alta etapa . Vedem cum Presedintele, neamului romanesc, neamtul, mai roman ca toti romănii,a reusit sa formeze o alianta cu Japonia si nu numai.Acum Presedintele se afla in Brazilia acolo unde modifica discursul lui Lula si ofera acestuia sansa unei intilniri viitoare cu UE .Postul de Președinte al Comisiei Europene ii este deja asigurat Iohannis plecind inca de acum pe drumul ce il apropie de conducatorii tarilor ce se vor opune cu totii Rusiei lui Putin .

 44. Ce delegatie sa-si ia asta cu el in Brazilia de experti si afaceristi cu firme de partid si stat. Experti in nimic angajati pe pile si spagi, cateve de rezonanta nationala, s-au lasat cu scandal liberalaii au ramas de neclintit. Controlul justitie este la Cotroceni ce le pasa liberalilor de legi si de justitie.

 45. „In țară deja pune în practică toate deciziile venite de la Bruxelles și NATO, totul in concordanță cu cerintele cetățenilor.”
  Ultimele dorințe ale cetățenilor români :
  – să se vândă străinătății și ultimele proprietăți din averea statului actual
  – să meargă toți la cules de legume-fructe în vest, cu prioritate sparanghel in Germania
  – să se închidă toate școlile, întrucât și așa se vor dărâma la următorul cutremur, iar copii vor, tot mai firesc, „școală ca afară”, cu împușcarea de profesori, trageri reale în clase etc, pregătiți pentru „războiul de o sută de ani” împotriva Rusiei
  – să înarmeze țara cu avioane, nave, submarine etc de căpătuială, indiferent cât va crește datoria externă, întrucât aceasta va fi oricum plătită de viitorii locuitori stabiliți pe aceste meleaguri
  – să se finalizeze urgent autostrada București-Sibiu, având în vedere ultima dorință a poporului român, înainte de strămutarea sa, ca domnul Klaus Werner Johannis sa fie ales în funcția de președinte pe viață al populației care se va aduna pe acest teritoriu
  etc

 46. @ pacala mai clona a samariteanului – tu esti tucalar . Al lui joiAnnuSS.Si daca-i asa „valoros’presul tau du-ti-l „unde a dus mutul roata si surdul iapa”. ca au acolo nevoie de o asa „valoare”.stii cum zic romanii despre el ? „Toti il spurca si-l injura ,toti ii baga p….la-n gura” . numai voi @pacala ,@gica ,@Lili ,@ Corina , @bunul samaritean ,etc il „pupati si-l lingeti”in dos. Vad ca pe forum ati luat locul la „copiii spun lucruri trasnite” . Dar voi sunteti si trasniti . De-a binelea . Sau „timpiti”? De atita „maro”?Iar cea mai mare timpenie – mai ceva ca alea din „Iepoca de Aur”- JohAnnuSS „conducatorul Europei „?????? S-antors lumea cu „curu-n sus”oare ? Recomandam : Fuguta la ospiciul de unde ati evadat. Sau macar luati „bulinele”. plimbatul pe forumul Cotidianul „dauneaza grav sanatatii „voastre . Si fizice ,dar mai ales psihice . Dixit!

 47. turistu bezmetic…

  in curand o sa-l regretati,,.cu toate lipsurile lui, a fost cel mai bun presedinte al Romaniei…a facut ce a putut in limitele contextului actual…nu este vina lui ca stapanul, hegemonul a luat-o razna…ca tara aceea candva cea mai admirata tara din lume, a incaput pe mana unei mafii malefice care a distrus-o in fiinta sa, o face de rusine si schimba normalitatea umana…ce ar putea face Romania si ’’turistu’’ impotriva acestei stari de fapt, cand nici macar americanii nu mai pot sa se impotriveasca? Si ei au macar dreptul sa aibe arme…nu pentru mult timp, in curand le vor fi luate si lor

  Romania ‘’turistului’’ a fost cuminte, a mers cu curentul dar nu s-a evidentiat prin ridicol ca alte tari invecinate… si foarte bine face ca cumpara arme si isi dezvolta armata…nici nu se poate altfel acum… iar voi cei care ati fi vrut sa aveti din nou un presedinte care sa hahaie, trebuie sa intelegeti asta

 48. Mircea Diaconu sau Paleologu nu erau buni? Ce ati votat aia aveti! Majoritatea ziariștilor l-au susținut. Acum îl înjurați! Ipocriti?

 49. tucalarul de vivandier iar bate sampul la greu .mai tucalare nu te-ai plictisit sa fii prostanacul satului .

 50. Wow, auzi-sem ca Ciuca are BOTI care ii dau like si fav comment la pagina de FaceBook, dar avem si aici cativa roBOTI la fel de populari. Imbracati in galben si cu maro in jurul gurii. Cum sa nu aduci ODE cand esti platit sa pupi in dos astfel de om de stat. Ca de, KIWI este om de stat. Intradevar bine a mentionat cineva mai sus. Mircea Diaconu, Paleologu nu erau buni. Romanii l-au placut pe SaS. Cica face lucrurile bine. El le-a zis inca de pe atunci GHINION, dar ghici ce, manipulati fiind romanii l-au ales de doua ori. Cred ca l-ar alege si a treia oara. Cred ca ar fi o batalie finala crunta la alegerei daca ar avea dreptul la un al trei-lea mandat, intre Besescu si Klaunică. Romanii ar trebui sa adune toate cunostintele lor, sa analizeze calitatile extraordinare ale celor doi sefi de stat ex-comunisti, dar care au o viziune despre democratie cum rara se poate intalni si nu ar stii pe cine sa mai lase un mandat. Cred ca ar iesii 50-50. Atat de buni oamni de stat au ales romanii.

 51. Drumul Presdintelui Iohannis nu se opreste aici . Va deveni ceea ce merita . Curind va detine intrega Uniune sub bagheta sa magica .

 52. Joianis face operatie de schimbare de sex. S-a dus bou si vine vaca.

 53. Plavanul si Ravasitoarea au facut Romania de ras si in Brazilia, unde psihopatul senil si corupt de la Casa Alba i-a trimis sa faca propaganda antiPutin! Numai ca televiziunea publica braziliana a refuzat sa transmita discursul slugoiului trimis de „ocupantul strategic” al coloniei Romania tocmai „unde a intarcat Mutu’ Iapa”! Intre timp, „pulimea” ramasa acasa tace si accepta aceasta noua umilinta, in loc sa-i ia de guler „DE INDATA” si sa-i arunce in strada sau in puscarie pe PRIMII NESIMTITI AI TARII!

 54. … „Va deveni ceea ce merită …
  De unde expresia românească: a face editatul … praf

 55. El este nepasator fata de aceste cheltuieli.
  Vrem sa stim ce contracte a adus Iohannis , Romaniei, aici in tara a adus ct.rprin Bode preietenului sau de la Mercedes, in rest doar pagube,datorii, adugarea la bugetul public de pierderi colosale- inca nu stim cat s-a platit pt.milioanele de vaccinuri ca o mita pt.von der Leyen si barbatu-sau nemincat si pt.ea saraca mama cu 7 prunci !
  Crimele facute cu vaccinul mortii sunt acoperite de avionul fabulos si de cirpele dnei.Carmei care au intesat cala avionului pt.ca se crede o primadona reintinerita cu bratele goale si „artistica”la protocoale de stat!
  Golul de 20 miliarde pt.care dau acum din colt in colt bravii din coalitie, nu-l deranjeaza.Si-a introdus cu complicii de la USR ,acel plan de rezilienta al UE o forma mascata a FMi si bancilor prin care fac a doua „intrare”in UE a Romaniei,in baza unor aberatii cum sunt „energia verde”un plan diabolic al diabolicilor impotriva Europei si Lumii,investitii distrugatoare impus de corporatistii Rock,FEM ,Bilderberg.
  Nici-un prosedinte nu a fost atit de lenes, lacom si rapace,insetat de puterea de a duce tucalul globalistilor,in speranta ca il vor primi pe parvenit in clubul lor exclusivist,satanic,pedofil,corupt.
  In zodia neagra a acestui individ viclean,i-a adunat si apoi inlaturat unul cate unul, Romania aflata sub vraja vrajitorilor negri-ce cauta pralong la Cotroceni?securistilor vinduti a facut si face greseli cazuta in somnul unei ratiuni care iata, a nascut monstrii!
  Subdezvoltata si transata de toate ambasadele, nu stiu cind ne vom reveni din aceasta Karma pustiitoare!
  @bunul samaritean,gica, sandu, nu stiu ce lapte ati supt,ramaneti in conditia voastra ,doar mila pt.ca tb.acceptat si intunericul prin care raza de lumina nu patrunde…intunericul cu intunericul se atrage,rezoneaza…

 56. Persoana din spatele pseudonimului Bunul Samaritean! Domnule dragă! Și eu am votat Intestin Gros la Ana Aslan Geriatrie pornografica Cotroceni! Și io mi-am mușcat mâinile până la sânge! E normal? E normal? 2.8 milioane de Euro „Ocolul pământului în 80 de zile” pe suferință, sărăcie, foamete? Mori ars de viu în chinurile Iadului, îți explodează ochii la 1200 de Grade, te transformi în praf de stele și tu la Azuga? La Azuga pe pârtie la Sorica? Șampanie de 1800 de Euro? Icre negre? Te transformi in Elemente Primare din Tabelul lui Mendeleev, Entalpie de Reacție la 1500 Celsius? și tu razi? Râzi în lacrimi, inspirând ozon(O3) la pârtie? Miros de carne arsă? Dle Samaritean! Transpirație, Sudoare, vă exprima ceva? Munca! Munca! Munca! Pierdem 220 000 000 de Euro lunar lipsă Schengen și dl Johanis plânge la mormânt străin( Austria)? Mai muncim și noi pt România sau simulam Munca? Munca… Călător?

 57. Acum 41 de ani a murit colegul meu de bancă Martin Aurelian sub ochii mei lovit de mașină! 20 de zile nici apă nu am băut! Eram schelet! Doamne, Dumnezeul Meu! Brrr! Și un’ Intestin Gros râdea cu dinți de plastic alb( tacâmuri Avion), întrebat fiind cum este? Veniti și vedeți? Vierme inelat! Cum e? tu la Azuga și votanții tai, arși de vii la Balș? Nu cum e Ozonul la Balș, ci cum e conștiința ta! Constiinta ta vierme intestinal! Constiinta ta! Dacă eram în război? România în flăcări su tu, refugiat de „lux” la Paris, cu sampanii scumpe și piept de Căprioară la Cuptor? Veniți si vedeți! Ce să văd? Un impostor? Tu respiri, râzi, bei, mictionezi, defechezi și alții scrum? Scrum? Păi de ce mai este funcția de Președinte? Ca exemplu sau ca „Neexemplu”? Martin Aurelian a murit langă mine, aproape am murit și eu? Intestin Gros în Sud America? La ce bun? Ehei… Dragostea de țară, o vorbă de dânșii inventată ( M. Eminescu).

 58. Joha nu cedeaza santajului, nu baga suptventii la gazete falimentare ?

 59. Intamplare Reală in Romania. O bătrână, foarte, foarte bătrână văduvă, sărmana, cu 80 de copii acasă și cu 320 de strănepoți și un oraș de stra-stranepoti, vinde pătrunjel pe trotuar, la piață la Rahova! Vine capete de creta albă, puliția locala, Ii arde amendă de 2000 de lei! Gata coruuuuptia! Free Mazăre, Freeeee! Dl Intestin Gros în Sud America, toacă 200 000 de Euro pe zi, banii contribuanililor români! Am „extirpat” traficul cu pătrunjel stradal din Rahova! Slavă Nemuncii… Slavă Hoției!

 60. A plecat cu un avion de lux !

  O țară din lumea a treia ca România nu-și poate permite așa ceva !!

  Președintele Ungariei, da ! dar de când, România ??

 61. Persoana 16.51! Persoana ascunsa Supt postare, ești un deștept! Am râs! Dai cu mantă! Și în mine și în dl C.N. Mestere! Ești cu „ochi albaștri” parol! Și io lichea dar și matale… oricum! Îți meriți ” simbria”! Aia iau crema! Ai înțeles mesajul? Ești crema de pe aici! Respecte…
  ???

 62. 16.51! Știi prea multe! Pot și eu despre tine! IP nu dispare în spuma mării! Mi-e silă, lene! Nu am nimic cu tine! Te respect, mă respectiv! Un ciomag are 2 capete! ?

 63. – domnu pistorescu, rămâi perplex cum sunteţi
  – eu am încredere în preşedintele republicii

 64. Komunicat : EU si cu sotia mea prezidentiala suntem cam mofturosi cand vine vorba de calatorii, toalete si avioane. Cred ca nu mai e nevoie sa explic, eu cand spun ceva o fac cu toata responsabilitatea. V-am spus, NU dati mana, nu va imbratisati, stati la distanta fata de alte persoane, stati acasa! Altfel, dupa Sarbatori, vom avea inmormantari ? Iata ca avem inmormantari tot timpul. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat ! Copacabana Beach, Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro 22070-011 Brazil.

 65. Io Ștefan Viteaz, domn a Țării Românești, Moldovei, Ardealului atât vă spun! Călătoriți și iar călătoriți! În 1601 am plecat în jos! Johannis în 2023 pleacă în sus și apoi orizontal.

 66. Da, si la toata sfidarea sta și umilința la care sunt supuși, românii nu vor avea alt răspuns, nu din convingere ci din răzbunare, decât să voteze extremismul și nu va exista nicio tableta care să le mai schimbe votul. PS: Regrete eterne !

 67. Da, si la toata sfidarea asta și umilința la care sunt supuși, românii nu vor avea alt răspuns, nu din convingere ci din răzbunare, decât să voteze extremismul și nu va exista nicio tableta care să le mai schimbe votul. PS: Regrete eterne !

 68. Smechere, maestre placintar! Știi ce este pulitica din Rumânia? Știi cum prostesc politicienii, masele de suine, de porci? politicul e zeu? Știi? Stii, Normal că stii! Ești campion mondial in Manipulare! Ionuț Stroe a fugit ca să nu mănânce „ciorbite și tocănițe la sufertaș ca părinții”. Maestre măcelar! Ești doxa! Io îți „gonesc” iobagi în Occident, tu ii ții la țăruș ca pe porci, oi, vite? Ambii doi, ambii avem viziuni diferite! Eu cred în Pedeapsa Divină, pe Tine te doare în.. în.. în cur! Fiecare pasăre pre limba ei piere „Meștere macelar” ! Te-ai uitat „sus” când ti-ai luat simbria? Era să mor, era să mor! Scuip pe ban Nemuncit ” Maistru macelar” de la 16.51. Atenție la neatenție????

 69. Nimeni nu ar fi comentat sau criticat aceste vizie ale tradatorului de la Cotroceni ,sau ale altor politicieni plimbareti ,daca ar fi fost facute cu rost si cu bun simt. Spun asta pt. ca nu sa vazut nimic pt. tara si pt. romani dupa toate deplasarile politicienilor in toata lumea asta in parcursul timpului inclusiv ale lui Johannis.Inafara de a se cheltuii foarte multi bani Romania nu a avut nimic de cistigat in urma acestor foarte multe vizite in parcursul anilor.

 70. Fuuugiti!Scăpați de Sclavie, Prostie, Corupție, Sărăcie! De 34 de ani de la lovitura de stat, sunteți Mugur Isărescu sau sclavi? Deci? Mai așteptați „încă” 34 de ani? Ce așteptați? Ce? Venirea a 2-a a lui Iisus Hristos Mântuitorul? Vreți la Tecuci, sau la Madrid, Viena?

 71. Domnul doctor docent Manole zice că să beți ceai de Tei, voi cu credite de la 1200 de lei, la 2000 de lei! Deci? Mai stați în Rrrumania ca să fiți batjocură lui Manole? El în puf de gasca, o armată de slugi, 63 200 de Euro net lunar, venit peste președintele USA! Deci? Stați ca să crăpați sau să îl faceți pe Manole Multimiliardar!

 72. @bunul securitean: daa daaas, si marmota ce facea? Pe bune, tu chiar crezi ce scrii sau doar trollezi sa enervezi?

 73. Drumul Presdintelui Iohannis nu se opreste aici . Va deveni ceea ce merita . Curind va detine intrega Uniune sub bagheta sa magica .Nu mai exista indoiala .

 74. Ăsta nu știe ce să facă în primul și nu are nici interes să știe cu ăia din jur (cică) consilieri prrzidențiali, mai pafariști decât el.

  Când te înconjori de pupincuriști și slugoi, așa se întâmplă.

 75. 18.18 nu esti ingrozit cat de nesemnificativ esti ? Presedintele pe care l-ai ales nici nu te baga in seama. Erai mai fericit daca te injura, era o dovada ca existi, Asa te cheama NIMINEA !

 76. Boier de boier! Sclav de sclav! Prost de prost@ idiot de idiot! Să fii la butoane, in pulitica, în Harem, la Butoiul cu miere! Dacă ești în opoziție? Vai mama ta, vai mama ta într-o țară fff coruptă! Parizer din gheare de pui și spirt trecut prin miez de pâine și băut cu sete! Rezultatul? Supt 54 de ani la 2 metri! Jegoasa e viața, jegos e omul, jegoși este politicienii! Scapă cine poate! În Sud America, Intestin Gros și iarăși bolnavii de Diabet, nu mai au medicație? Parcă am mai auzit asta, n-așa dna Core?

 77. Cita frustrare pe unii . SUA apara cu ajutorul Ucrainei si cu cel oferit Ucrainei, de catre tarile membre UE, intreaga Europa .In Pacific SUA aduna cinci mari natiuni ce se vor contrapune Chinei . China si Rusia nu pot decit sa se uneasca daca le place nu au unde se extinde .Rusia nu poate ocupa Europa iar China nu poate ocupa Taiwanul decit daca trece marea .Marea cistigatoare este UE .UE reuseste sa isi puna toate planurile in aplicare .Federalizare , decizie totala la NATO si Bruxelles , inarmarea intregii europe in frunte cu Germania ce pina acum era o imposibilitate .Extinderea fortelor NATO si a UE urmare a modificarilor legislative ce vor face posibila extinderea .Planul este in grafic si totul se executa conform ordinelor venite de la UE. Romania si Presedintele ei au jucat corect .

 78. Vine un Sas ca președinte! Faaaaceti pârtie, faaaceti pârtie! Rezultatul? Unii mureau în chinurile Iadului, tu cu un zâmbet larg, dădeai interviuri la pârtia Sorica? E normal? Nu ii vine miros de carne de om carbonizata de la Balș???

 79. Bulgaria President Rosen Plevneliev comes to Brazil on an official visit, with scheduled activities in Brasília and São Paulo. He will be welcomed today by President Rousseff.

  At today’s meetings, the two presidents will discuss the main topics on the bilateral agenda, particularly trade and investment, science and technology, and education, as well as global issues. They will also sign a Social Security Agreement and a Memorandum of Understanding between Brazil’s National Council for Scientific and Technological Development (CNPq) and Bulgaria’s Ministry of Education and Science.

  On Tuesday, President Plevneliev will chair business rounds with Brazilian and Bulgarian entrepreneurs at the National Confederation of Industry (CNI) headquarters in São Paulo.

  Brazil and Bulgaria established diplomatic relations in 1934. In 2015, the bilateral trade flow was $161 million, with Brazil netting a $74.81 million surplus.

 80. Farfuridi , ff f bine!Multumesc, acum inteleg de ce i au pus sa se întâlnească cu personaje de rang inferior.

 81. Mda , bag seama ca @ bunul samaritean si ceilalti , nu-i enumar sunt luati in tabarca. Ei tucalarii presului ii acuza pe altii. deh „bulinele”nu-si fac efectul sau pazitorii lor de la balamuc ii mai lasa sa es faca de kakao . Este si asta o tehnica…. Domnilor pazitori , dati-le ceva hrana oameni buni. Nu vedeti ce maninca ? Sau ce le dati voi nu le place ?Si @ m cred ca esti pe acelasi „drum”cu presul tau. Roaga-te sa nu ajungeti la judecata populimii…. Targovistea-i la o aruncatura de bat sau piatra .

 82. Domnule dragă! L-am votat cu 8 mâini, cu 8 inimi, cu 8 pipote! Eu ce să zic? Ce? El la ski, bolnavii la 2 metri! El în Avion, eu între fiare, proști, analfabeți, frig, rugină, șobolani! Eu l-am votat, dânsul m-a scuipat! D-le Samaritean, vb cu dvs la persoana a doua plural, ce să fac? Am scazamant la Impozit, scazamant pe profit, salar? Ce să fac? El râde, eu plâng..

 83. Maestre măcelar cu ochi halbastri! După cum postezi „miros” cam cine ești! Nu ești prost deloc! Doar Dai senzația, esti sclipitor, chiar și cu umor! Te visez! Nu am nimic cu nimeni! Postez ca „Talpa țării ” să se rupă de Sclavie, Lanțuri, Manipulare, Malpraxis în sist Medical! Io nu ma „lupt” cu dl Ciucă sau cu șefii dvs, Maistre Macelar! Vreau ca românii săraci să „emigreze” în masă, total, irevocabil! Nu toți suntem „speciali” la pensii Maistre Macelar! Îți cunosc limbajul „superior”. Îl știu din DSS dinainte de 89″. Nu am nimic cu matale! Din 3 clicuri iți aflu adresa! Nu estem idioți! România ” profundă” suferă, e chinuită ! Parol!

 84. Dacă talpa țării citește ceea ce scrie dl C.N și emigrează, vom avea sobolani cât pisica la blocuri! Radu Tudor, realizator Latrina3 CNN, cu o armată de Generali, Colonei ( cam 87 456 pasivi), ăia activi este la popota, ne scapă de Șobolani, Gândaci, lipsă pâine caldă pe masă? Cine e „esențialul” în România? Generalii cam 34 000 ieșiți la pensiei la 41 de ani sau măturători, brutarii? Întreb, nu dau cu paru’!

 85. tucalarul de vivandier amenita pe site un anume m . asta i-a mai ramas . il bintuie oftica de parca ar fi mincat matraguna .

 86. Inteleg ca esti un natarau care inca mai crede in iluzia votului, una din cele mai puternice conditionari din acest sistem, dar sa votezi cu X ca sa nu iasa Y, e culmea prostiei desi e doar varful unui iceberg. Vad aici atatia dezamagiti incat nu pot decat sa-mi rad in barba, pentru ca o sa muscati din nada iarasi, ca niste bibani prosti. pe pariu..

 87. Tica, m-a surprins faptul ca ai tinut minte.
  Parerea mea este ca sunt domenii cum ar fi sanatatea si educatia care nu ar trebui sa fie supuse politicului.
  Sunt afectiuni cronice care nu pot ramane fara tratament…. Si vorbind despre ele, nu inseamna ca faci politica ci ca sustii cauza unor romani in suferinta si, dupa cum scrii, inteleg ca stii ce inseamna suferinta. Cand spui ca lipseste din farmacii tratamentul pentru o afectiune cronica, lansezi un S. O. S., nu faci politica.

 88. La rochia aia prazulie spre „culoarea oului de rață” mai lipsea din suita doar bufonul regelui, Boc zis si Maciu Piciu’ ! I’m Popeye the sailor man ! …

 89. Eu de abia astept sa aflu cind isi va programa Iohannis sa faca o vizita si in Romania … (ps : si, daca tot veni vorba de Petropolis … este orasul in care, refugiati din calea nazismului in ascensiune in Europa, in februarie 1942 s-au sinucis Stefan Zweig, unul din marii scriitori ai secolului 20, si sotia sa … cine stie … poate, o idee ? …)

 90. lau primit pa iohannu, an coridor. Ca fanfara, drapele ectecera, camas pa mormantu vostru da capitalisti paraziti nemti pa spinarea tarii ancare dinpacate vati nascut.

  iohannu can scapa de puscaria de prezident, nul mai pupati voi an roma_niea, ca roma_niea nui da el. Nici masa si tasu nus patrioti an roma_niea. Cum o sa fie el. Camas pa coliva voastr da tatari prosti, nimurici, da teleorman. Va phute neamtun ghura cum vre el. Ca la el acasa.

 91. Presa securista înpreună cu serviciili vânzătoare de țară, au făcuto pe Veorica, proasta satului, aşa că, voi ni l-ați băgat pe gât pe ciolanis, ticăloşilor, acum vă dați patrihoți, ‘ți ai dracului de securişti perverşi!!!

 92. „16.51! Știi prea multe! Pot și eu despre tine! IP nu dispare în spuma mării! ”

  Ma indoiesc ca dnul Nistorescu si-a pierdut mintile si permite terorism informatic pe forumului de la site-ul sau. Daca nu stie, va fi instiintat. Asta e, doar, prima forma de instiintare, nu mai poate spune ca nu stia.

 93. @ m de la matraguna , vivandierul nu-i tucalar. Si nu ameninta. Doar constata . Ce ,ti s-a zburlit parul pe ceafa cind a amintit de Targoviste ? Stii cum se spune : „Dulce ca mierea este glontul patriei”! Sa-ti aduc aminte vorba Lapusneanului ? -prima : „Ai sa dai sama do(a)mn(a)e „!

 94. & Nea Nistorescu „n-a cucurigăit” încă, niciun al editorial, în această dimineață, ?

 95. Deja Lavrov a batut palma cu Lula si a incheiat un parteneriat strategic Rusia-Brazilia. Malai Mare ce parteneriat o fi incheiat? Sau e secret?

 96. A doua si ultima informare a directorului Cotidianul. Un bosorog batran si betiv ameninta pe forum ca are acces la datele personale ale celor care posteaza si amenintarile sale, doua la nr., au avut liber la moderare in ziua de 19.04.2023. A treia informare, daca va mai fi cazul, va veni de la autoritatea care se ocupa cu protectia datelor personale.

 97. Draga tomlin, asta suna ca „analfabetul agramat” care mi-a adresat niste cuvinte care, in mod normal nu puteau trece. Cred ca bosorogul nu este chiar batran … Acum, se pune intrebarea, preferai sa nu stii sau altul este reprosul?

 98. Problema pe care o vad eu este ca, dupa parerea mea, nici tu, nici eu si nici multi alti comentatori (unii s-au retras) nu suntem angajati politic, suntem cum s-ar spune, societatea civila (glasul patriotului national). Avem ceva de spus si nu ne este lene sa gandim si sa spunem ce gandim … numai ca vorba lui „anonim” daca nu iti este teama, nu intra in padure… Ar trebui sa ne fie teama?

 99. Buna ziua,
  Poate ca a fost macar la nivel minimal informat domnul presedinte KWJ- de ai sai consilieri cu privire la constinutul discursului brazilian Lula Da Silva recent acordat pe un post de televiziune cu putin inainte de vizita delegatiei romane, material exceptional in cee ce priveste intelegerea dimensiunii globale a economiei si influentei Braziliei in aceasta lume globalizata.

 100. Securicii au trecut la amenințări, nu vă este un pic de jenă mă, ticăloşilor, a-ți dus țara de râpă ‘ți ai dracului cu cine vă înbracă dimineața !

 101. Sa fie clar: acest tradator de tara a falimentat si babuinizat Romania. Trebuie judecat, condamnat si bagat in puscarie…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.