Programul „Străzi Deschise – Bucureşti“, anulat în weekend

Programul artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise – Bucureşti, promenadă urbană” programat la sfârşitul acestei săptămâni pe Calea Victoriei se anulează, având în vedere prognoza meteo care anunţă caniculă în Capitală.

 

Conform unui comunicat al municipalităţii, transmis, miercuri, AGERPRES, se vor instaura doar zonele pietonale şi se menţin expoziţiile organizate la interior de Muzeul Municipiului Bucureşti şi Şcoala de Artă.

De asemenea, se anulează şi activităţile programate să aibă loc în cadrul proiectului pe Strada Secuilor din Sectorul 4.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. Și care-i treabă,cu ce încurcă ?
  Îl transformam într-un marș LGBTQ in fundul gol să aibă bucureștenii ce vedea!
  In fruntea marșului o să fie Nicușor Dan ,cu freza aranjata in gaura din gardul de la spitalul de Psihiatrie ,Clotild cu soacra și langalaul ăla de-i zice soț.Poate-i fac un loc și lui Storescu Cocorel.

 2. Ce pacat ?!
  Tocmai acum, cand vroia Nicusor sa faca parada cu care alegorice, ca sa-si prezinte realizarile din primul mandat….

 3. promenada?
  destrabalare publica intr-o societate in degringolada!

  exista si alte modele,
  Afghanistan: Talichads Cracking Down on Sluts Harder Than Ever
  Andrew Anglin
  I’ve always backed the Taliban and their quest to crack down on women.
  But I’ve also said: “This should be even worse.”
  Thankfully, we’re on the same page.
  Morality police squads have the power to scold, arrest, and punish citizens who participate in activities considered to be “un-Islamic,” including wearing “Western” hairstyles and listening to banned music.
  The Taliban government has overseen a ban on women travelling without male escorts, enforced a conservative dress code, barred women from public parks and shut women-run businesses

  Surely, everyone understands why they’re doing this.
  It’s not “irrational hatred and fear.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.