Proletarul Câciu, vocea ”săracului” Ciolacu

Știți de ce Adrian Câciu are o filosofie fiscală bezmetică? Pentru că n-are nici una. A fost ales și desemnat ca ministru al Finanțelor publice din România ca să execute noile pedepse fiscale. El este noul Vlad Tepeș al Banilor Pierduți (adică al Finanțelor!). Va împunge în țeapa publică din fața poporului sărăcit și revoltat toată bogăția care depășește măsura din mintea lui Marcel Ciolacu, a lui Paul Stănescu, a lui Pandele și madam (familie de duo-milionari de stînga), a mogulului militaro-fotbalistic Vasile Dîncu. Ei sunt adevăratele drapele ale lumii defavorizate și ei și-au pus obrazul pentru dreapta măsură în taxarea populației.

Luat de pe la emisiuni și de printre sfătuitori, Adrian Câciu (fratele ilogic și mai de stînga al lui Vasilică Cîțu) a trebuit să scape în piața publică noua viziune fiscală a guvernului calic și fraier zis ”dom’ general Ciucă”. Calic pentru că nu are bani și fraier pentru că s-a trezit în brațe cu un PNRR pe care nu-l poate lua de la capăt și nu-l poate duce.

Iată prima pană din penajul gîndirii lui Adrian Câciu:

„Nu cred că este normal să ai același impozit dacă ai mai multe proprietăți. O mașină la o familie. Știți că în Japonia, de exemplu, nu poți să-ți cumperi mașină dacă nu faci dovada că ai locul de parcare.(…) Eu aș propune de la a treia (mașină o taxare n.r.) ca să nu sperii că de la a doua. Evident, în urma unei analize și a unui dialog poate să rezulte o creștere graduală de la a doua”.

Tovarășul Adrian Câciu, ajuns șef peste o instituție fără parale, dar cu obligația de la obraz de a plăti salariile a peste un milion de bugetari, plus pensiile a milioane și milioane de pensionari (unii cu sumele la vedere, altele, cu ele pitite în pădurile ilfovene), a picat de fraier pe scaun. Este prea sus pentru el și prea în groapă pentru a se salva. De unde să scoată bani? Din concurența neloială a business-ului românesc? Cum să-și bage nasul pe acolo? Ar însemna să plece pe urmele mahărilor, baronilor, prietenilor și clienților PSD și PNL.

Nu pentru asta fost pus. Rolul său pare a fi mai degrabă de aprobator de restituiri cu prioritate și de trecut pe lîngă cei care ar trebui arestați. Tovarășul Adrian Câciu este favoritul familiei Pandele și omul din imediata vecinătate a premierului, cel desemnat să asculte ordinele lui Marcel Ciolacu.

Tovarășii Marcel Ciolacu și Adrian Câciu au următoarea filosofie. Să urmăm și noi Elveția unde casele cu numărul doi și trei se impozitează majorat. Și vom deveni și noi o Elveție a Estului, că de Micul Paris ne-am plictisit. Ce vor face bogații cu două-trei case în plus? Vor munci să le întrețină, să plătească impozite majorate, să le închirieze și să plătească alte impozite majorate pe chirii și să dea fuga la casieria goală a lui Câciu, golită și de Cîțu ca să le dea banii de supraviețuire. Cu-cu! Vor vinde casele și adio! Așa au făcut în Italia și în alte țări care au adoptat o asemenea politică tembelă. Fără posibilitatea de a stoca bogăția cîștigată legal (adică impozitată), oamenii de business vor migra care pe unde.

Sigur, din moment ce casele și imobilele nu mai sunt un plasament interesant nu vor mai fi cumpărate. Piața imobiliară va adormi. Și, dacă băltește, înseamnă că nu se mai vînd. Și cade astfel și ultimul sector dinamic din economia României. Ultimii mohicani români dispuși să muncească rămași pe schele vor coborî și vor pleca și ei în străinătate. La fel și cu mașinile. Oamenii le vor storci sau le vor vinde și pe drumurile patriei va fi mai mult loc liber pentru coloana lui Klaus Iohannis, dar și pentru convoaiele NATO.

Mintea de finanțiști a celor din vîrful PSD nu depășește noțiunea de taxe și contracte cu statul. Din astea se descurcă și tot cu astea îi încurcă pe cei care îi enervează sau îi combat. Și tot din ele fac pomeni.

România n-are nici o strategie economică pe termen lung. Pierde avantajul creat de poziția riverană la Marea Neagră. Jumătate din Portul Constanța este blocat cu zeci de mii de vagoane defecte de la CFR Marfă.

Dunărea se colmatează, iar canalul Dunăre-Marea Neagră este prea scump pentru a mai visa la eficiența transporturilor. Economic vorbind, țara noastră trăiește din improvizații de azi pe mîine și din discuții plictisitoare despre majorarea pensiilor și a salariilor.

În rest, toată lumea politică, împănată cu impostori și nespecialiști, înșiruie tot soiul de inițiative care se bat cap în cap și ne duc mai mult spre trecut.
Credeți că s-au gîndit cum ar putea reduce cheltuielile publice cu armata de birocrați și oameni ai serviciilor secrete?
Credeți că PSD-ul și PNL-ul, partide împănate de ofițeri acoperiți, au de gînd să curețe economia de firmele sub acoperire ale SRI?
Cum să-i deranjăm, tovarăși! Ei ne apără, ei sunt brațul înarmat al poporului!
Credeți că vor neapărat să facă ordine în mașinăria de returnare a TVA?
Credeți că sunt gata să scoată la vînzare toate obiectivele economice neterminate? De-a lungul anilor, statul român a început mii și mii de obiective economice pe care nu le mai poate termina? Sunt bunuri ale poporului și nu ne putem atinge de ele, zice tovarășul Ciolacu prin tovarășul Câciu!
N-aveți oarecare sictir, tovarăși! Aveți prea multe mașini! Aveți prea multe case! Cei care n-au ne votează și pentru bucuria lor trebuie să vă luăm gîtul, chiar dacă asta ar însemna un dezastru pentru România.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 42

40 de Comentarii

 1. 20.02.1974 Caciu. Atentie mare: imprastie propria armonie dar cetatenii sau ceilalti, ori sunt la completare, ori nu conteaza(zero din ziua nasterii), anul asta taie frunze la cainii naivi si sperantele desarte, putine sanse sa fie de partea cetatenilor majoritari. Inca ceva, urmariti-i comunicatele si interviurile sa vadeti cat de „aberante” si blocate sunt, goale de continutul FAC AZI SI MAINE cu finalizare, se uita precum curca in lemne pentru ca nu stie ce metodecsa foloseasca, indiferent ce ar vrea sa faca, este impedicat si blocat. Doar daca se incapataneaza, ia totul pe pielea lui asumandu-si riscurile precum un taur razboinic care isi apara compatriotii, va avea succesul dirit, deocamdata nu vad nimic concret anul asta. Toate caile ii sunt total blocate si nu poate face nimic vorbeste mult si cam aiurea fara vaza sau credibilitate(anul asta). Daca ati putea discuta cu el ca intre „prieteni”, am convingerea ca veti afla toate porcariile gasite in minister, toate contractele pe care este obligat sa le respecte, pana si manevra cu 2% + afacerile coalitiei straineze cu plantatii in tara, cececu ascunde si ce interese ascunse sunt in spatele ajutorului de 100 mil€ pentru republica moldova din bugetul statului roman dar compatriotii romani din Romania sunt mentinuti in saracie! Traiasca usr, pnl si plavanul care au siluit o natiune prin pnrr pentru 50 ani de hotii!

 2. Am râs cu Lacrimi la Editorialul d-lui Nistorescu, am râs cu Lacrimi.. Dansul s-a „prins” a doua zi ca laptele că Burileanu de la FRF Este slugoiul, păpușa Lui Dâncu! Din 650 000 de EURO anual jumate ii intră în „chimir” lui Vasile Dâncu! 30 000 de EURO bob numărat lunar e o sumă frumușică pe prafu’ ăsta! Votanții PESEDEULUI știe? Mai bine nu… Mihai Ciucă este bun ca să tragă cu pușca cu CO2 in ciorile din Cișmigiu nu unde este! Ăsta e blasfemie pentru România și pentru Haina Militară! Dl Nistorescu cere performanta de la PSD și PNL? DOUĂ testicule într-un Scrot comun și „mijlocul” Este la Cotroceni! Dle Ziarist! Țineți minte și nu vă mai amăgiți! Și Copii strănepoților Dvs vor întâmpina aceeași atmosferă putredă, pestilențială când vor trăi în România! Nimic nu se va mai schimba in Bine in România vreodată, vreodată, vreodată..! Și asta până în zilele din Urmă ale Sodomei și Gomorei…Va fi țara Lui Varan Voiculescu, copiilor și nepoților lui Adrian Năstase, Vasilică Câțu, Bogdan Aurescu, Frații Muraru, Clanului Cămătarilor… Și ultimul pe listă produsul testiculelor lui Vasile Dâncu ăla cu Armament Americano-Norvegian de 48 de Ani de 650 de Milioane de EURO….

 3. Citez din inegalabilul impostor si mason in Loja Nationala:
  „Câciu are și un blog. Textul introductiv începe astfel:

  ”Ce tare!!! Aici ar trebui să vă spun cine sunt! Mulţi dintre voi mă cunosc, ceilalţi mă vor cunoaşte mai mult prin prisma postărilor de pe acest blog, astfel că o prezentare „civilă” o voi face succint, în continuare :
  Născut în ’74, iată, deja în secolul trecut (mamă, ce mare am crescut!!!), am trecut prin toate, ca să fiu ceea ce sunt. Nu, nu sunt cineva special, sunt un om cât se poate de normal, care profită la maxim de ceea ce viaţa îi dăruieşte şi care se călăuzeşte după principiul „dacă iubeşti viaţa, atunci şi viaţa te va iubi pe tine”. Sunt economist de profesie, îmi place să gândesc, îmi place să cunosc lucrurile şi să le fac atunci când ştiu cu ce se mânâncă, îmi place să citesc, îmi plac oamenii şi în general, lumea, cânt, dansez, trăiesc”.
  Daca,dupa postarea lui Carciu nu bagati un solo la tambal sau un tralalalala din inima, nu ati facut nimic!Opinia celor care circula cu metroul:”alt papagal la Finante”
  „Cat e Siriul de mare, – N-are drumuri mergatoare – Si-ai Buzau, Buzau – N-are drumuri … ”
  Biata mea Romanie!

 4. Am râs până la leșin! Între 1992 și 1998 6 ani? Caciu a făcut pe Banii părinților Facultatea Romano Americană și master la Economie Agrară ASE? ASTA e specialist in sfeclă de zahăr și bășina porcului? Absolvent de Particulară gen Veceul Gării de Nord este șef peste Finanțele României? Proștii cu facultăți Particulare duc România la periferia Europei Civilizate? Domnul MEU și Dumnezeul MEU.. Ileana. Dragă! AICI tot israelienii sunt de Vină? Un Analfabet șef peste Finanțele României? Mă dau cu tampla de tocu ușii de 3 Miliarde de ori… Proștii cu diplome de la Parti’ distrug România! Punct. auzi tu? Romano Americană și master la Economie Agrară? Iau Anafură…

 5. Tovarase Carciu va rog sa retineti: „Pensiile speciale acordate în România în 2020 au costat bugetul de stat o sumă uriașă, în creștere semnificativă față de anul 2019, cu peste zece procente.Mai exact, aceste venituri au costat bugetul 9,2 miliarde de lei în 2020, cu 11,51% mai mult decât în anul anterior, potrivit celor de la Economica.net”
  Iata tovarase cam 2 miliarde de euro in 2022 de unde poti sa le culegi, umbla la dreptate,nu fi sfios,poporul te va apara !Sunt 160.000 de nababi care joaca berbunca pe pensii speciale!Un fleac fata de milioane de romani!Sau astia va tin?

 6. Acum, dom’ Nistorescu, așa e in capitalism! Ăla bun, nu cel oligarhic. Cine are mai mult trebuie sa plătească un pic mai mult, procentual. Care va sa zică domnul Țiriac ( poate și dumneavoastră) ar trebui sa plătească ceva mai mult pe, sa zicem, un vilău de ne-am prost decât plătește unu’ de la bloc. Pe metru pătrat dom’ Nistorescu! Care este, vorba lu’ Marean Vanghelie. Și la asta pe venit, impozitu’ Care este. La salariul minim( salar la domnu BOC), e 10 la suta da la dividende e 5. La domnu Țiriac tot 10. Da’ in Hamerica nu așa, dom Nistorescu! Nici in Jarmania! Așa ca sau vrem capitalism sau rămânem pe sponci!

 7. Doru Popescu! Analfabetule iubitor de Latrina3 și de PSD! Caciu a făcut Româno Americană pe Banii și sudoarea Părinților și Master la Economie Agrară ASE unde era singur in Aulă! Un ratat TO-TAL conduce România prin Finanțe? Ăsta bă? Ăsta? Mă închin și cu deștele de la picioare și cu limba pe Bolta Palatină și cu fruntea de ziduri îmi fac Semnul Crucii…Este abominabil…Cei puțini cu studii „Multe” stau pe bară și se uită la cei mulți și cu studii „Puține” cum duc România în faliment… Ăsta e cu Romano Americană șef la Finanțe când Războiul bate la Ușă? Suntem efectiv groapa de gunoi de fapt PSD Este groapa de gunoi a Europei Occidentale Civilizate… Romano Americană și Master in Bășina Porcului? NU mă pot opri din Râs! Maestrul Cornel Nistorescu Este „total nedumerit” de ce Caciu nu face performanță? Cu ce bre? Cu ce? Cu sfecla de zahăr și cu soia furajera? Râset Homeric….

 8. Casele și apartamentele sînt prea scumpe față de venituri. Acest raport este în așa fel făcut, peste tot în lume, ca abia într-o viață, cu două salarii, să-ți plătești împrumutul la casă. Sclavi pe viață?
  Oamenii trebuie apărați în fața speculanților și spălătorilor de bani.
  Treaba cu impozitarea suplimentară e praf în ochii omului de rînd.
  Cei ce nu sînt cetațeni români să nu poată deține case în România iar românii doar o casă sau un apartament.

 9. Mai e puțin/ Mai e un pic/ Până la marele NIMIC… Absolvenții de Bioterra , Ecologica, Goldiș și Cristea au sufocat au paralizat România Economic, Politic, Social… Dacă o „Canibalizeaza” și Medical in România se va muri pe capete ca la Hiroshima de Malpraxis, de Malpraxis, adică practică rea, dătătoare de Moarte! Vlad Ciurea, Profesorul Ioan Lascăr de la Floreasca vor fi ” amintiri”….Nu se va mai naște un Academician gen Leon Dănăilă, Dumitru Constantin Dulcan, Ovidiu Bojor… Va predomina Doctorul Ciomu… Caciu cu Romano Americană și cu Economie Agrară va fi rege, prinț, Prințul Dubaiului… România Este „deja” o țară eșuată, pierdută terminată Școlar, Educațional! Cu Caciu Ministru al Finanțelor? Vasilică Câțu repetentul Prin Ministru? Ludovic Orban Subinginerul Alcoolic cu 3 minute pe Cartea de muncă și 30 de Ani Stâlp de Cafenea la Cireșica Prim Ministru? Cu Mihai Ciucă ăla cu deficiențe Apocaliptice de Limba Română și plagiator ordinar Prim Ministru? Unde ești TU Solomon Marcus ca să îi pălmuiești p-astia?

 10. Cred că Spiru Haret intemeietorul învățământului Românesc i-ar crapa obrazul de rușine să vadă „minunile”astea Nepământene cum poluează România de la rădăcina până la vârf… Am epuizat Toate cuvintele din vocabular, toate adjectivele cu privire la „pleava” din Politica Romanescă! Dar, tipic Românește, câinii latră caravana Merge… Până când taică până când? Dacă și Vanghelie și Popescu Piedone au „Studii Superioare” vă dați seama stimați Domni unde am ajuns? Popescul Piedone Absolvent de Facultate? Ăsta care la 27 de Ani avea „Abia” 8 clase? Opt clase bă, opt clase! Nu 4 nu 12 ci opt clase… Și a fost și șeful protecției Consumatorilor SECTOR 6 din partea PSD! Iliescu nonagenarul cu 1000 de morți împușcați în Cap la Revoluție, împărțea „diplome” de Revoluționar și Popescu Piedone „împărțea” Motorină și Dero lichid peste ceapa și brânza Țăranilor din Piața Crângași in Anii 90! Care a scăpat de Motorină și Dero Lichid i-a băgat la 2 metri la Colectiv la 1600 de grade Celsius ca să termine „Absolventul” de Studii Superioare treaba… Cam 66 de suflete nevinovate! Parcă văz că ia cu suspendare, parcă văz! Păi ce? Predoiu Bâlbâitul din Buzău a mărit „aiurea în tramvai” pensiile și Salariile Magistraților cu 20%? Românie, Românie! Vei avea Karma Sodomei și Gomorei…Sau a Pompeiului … Urâtă Karmă are in destinul Terrei România! Asta nu e Grădina Maicii Domnului! Fals, de 8 ori fals! E un simulacru de țară…Popescu Piedone Absolvent? Unde asta? Și Lucifer din proorocul Isaia râde pe sub mustață! Râde cu toții! Piedone cu diplomă?…

 11. Ungaria a renuntat la PNNR. Ma intreb or fi mai prosti ei sau tot noi ca de obicei?

 12. Perfect articolul ! Asa dezbracati si goi, in cap, trebuie aratati politicienii de 2 bani si 4 clase !

 13. Frații Muraru, creațiile Pușcăriașului PNL din Iași Relu Fenechiu, se bucură ca caii când primește fân și apă rece de sosirea Americanilor! Ei zice, ei aia absolvenți de Istorie cu nota 9.94 cum se laudă singuri pe net, că venirea Americanilor va aduce lapte miere, brânză, barză, viezure ( cuvinte dacice) in România! Nimeni nu mai muncește, inflația va fi sub 1%! Ăștia Vine cu Armament de luptă, suntem ținte pentru ruși și frații Muraru aprobă pozitiv ca România să devină câmp de bătălie, neutralitate nu există în vocabular? E Noaptea Minții! Caciu Ministrul Finanțelor cu Romano Americană și Economie Agrară se pregătește de însămânțări de primăvară! Arat, Discuit, Fertilizat solul! Finanțele României? Ce este aia? Cernoziom A, Cernoziom B asta îl preocupă pe „Geniul Finanțelor” Inflația, Deflația, Balanța Analitică le Analizează Doctorul Mihail Ciucă! Să râzi, să plângi, să Emigrezi?

 14. ‘Înfometații’ nu și-au dat seama că au fost aduși la guwernare pentru a pune în practică mizeria numită PNRR (Planul altor Națiuni de Reducere a României), va fi accesată preponderent partea de împrumut, pentru cealaltă nu se vor găsi ‘profeioniști’ care să poată elabora proiecte pe placul Uniunii care are ‘ un Ghine(a) ‘ (dezinteresat(?!) drept ‘monitor’ al mizeriei menționate.

 15. Bravos mai baieti ! Nistorescu baga batul prin gard , voi va luati la cearta iar razboiul incepe miercuri la ora 11,15 ! Si ne mai miram ca iar suntem perdanti ! Deh , cultura si natura !

 16. Amerlocii s-au gasit nasul, chinezii au sters cu ei pe jos la ONU. Presa noastra pupi de Amerlocia tace chitic. ttps://journal-neo.org/2022/02/10/beijing-deals-a-devastating-blow-to-washington

 17. Cat de ucrainieni sunt marii oligarhi daca parasesc butoiul cu miere la primejdie??? „Marii oligarhi ucrainieni părăresc țara în ritm accelerat, iar pe aeroportul din Kiev a fost furnicar de oameni. Chartere private, cu grupuri de câte 50 de persoane, au plecat toată ziua din Ucraina, la bord aflându-se oameni de afaceri și apropiații lor.

  20 de chartere și avioane private au plecat de la Kiev doar duminică, potrivit ziarului Ukrainska Pravda.

  Printre cei care au organizat zborurile se află, conform sursei citate, și cunoscuții Rinat Ahmetov și Boris Kolesnikov. Politicianul Igor Abramovich, un cunoscut om de afaceri, implicat în domeniul construcțiilor, a organizat și el un zbor de 50 de persoane.”

 18. Sa muncim mai mult, sa va dam mai multi bani ca sa ii faceti mere-pere…
  Titlul unui articol din presa de zilele trecute intreba „care este secretul fericirii grecilor?”. Nici nu a fost necesar sa citesc articolul ca stiam de mult raspunsul: la ei pensia este egala cu ultimul salariu. Nu din cauza salatei cu ulei de masline sau a verzei care ne-o baga astia pe gat.

 19. 1-Maria Petrescu:elevă la Liceul Mihai Viteazul din București a făcut facultatea la Colegiul Wellesley din Boston, pe care l-a absolvit summa cum laude în 2003, obținând o diplomă de licență în matematică și economie, a fost cadru universitar la Universitatea Maryland (din Statele Unite)ministru de Finante prin 2014,cu realizari submediocre
  2-Daniel Dăianu:membru corespondent al Academiei Române s.a.m.d ministru de Finante prin 1997,cu realizari 0, asa ca nu mai mancati cacat, Remeș sau Câciu sunt cel putin cu 1% mai destepti decat liota de absolventi din UE-SUA

 20. Se vede ca ati trait in zona necooperativizata, dle Nistorescu, dar nici asa! Pe toti care tin cu poporul ii faceti”tovarasi”,adica comunisti! Constat ca duceti dorul lui Ciolos, Orban si Catzu la guvern!

 21. Hai s-o zicem p’aia dreapta! Statuletul capturat din Romania, ala care deserveste vreo trei sute de mii de privilegiati, ia apa din greu. Peticeala cu ,,noul PSD”, cu ,,noul PNL” si cu ,,patriotii” resapati de la AUR n-o sa tina prea mult. Nici nu trebuie. Important e sa tina pana in 2024 si dupa aia mai vedem. Nu poti sa ai o politica fiscala coerenta cand strategia ,,factorilor interni” si a ,,factorilor externi” e sa fraudeze masiv statul. Adica sa nu-si plateasca darile. Romania are aceeasi capacitate fiscala ca acum 15 ani cand am intrat in UE. In comparatie, Ungaria, Polonia, Slovenia si chiar Bulgaria au facut progrese semnificative in materie, fiindca au politiceni care se mai gandesc si la populatie. Nu e cazul Romaniei. O tara care abia colecteaza cota unica de impozitare. Si care n-are in mod clar sofisticarea birocratica si umana pentru a incasa impozitul progresiv, o filosofie potrivita pentru o tara saraca cum e Romania. Nea Marcele, n-ai cu ce, bre, sa colectezi impozitul diferentiat! Poate cu tablourile ascunse in pereti de Darius Valcov.

 22. si peste toti troneaza ‘”ghinion, pas cu pas, o peroada ” profesorasul de fizice alde k.w.iohannis !! protejat „sub fustele” angelei si ursulei si sub sapca americana platita cu 2 % si cu avioane norvegiene „fier vechi ” iar acum cu armate straine sa-l apere de furia poporului si a legii.

 23. …Vă rog ajutați-mă: 1)publicați liste cu oameni,harnici,pregătiți-școlați,devotați cinstiți,nepenali,non plagiatori,oameni realizați prin muncă cinstită,patrioți,dornici de a munci pentru țară,pentru oameni ;;cu simțul răspunderii,cu șira spinării dreaptă,.Nu de alta dar de 4 ani nu întâlnesc în articole,în comentarii numai nume de persoane cu epitetele:hoț,nepregătit,leneș,trădător,nonprofesionist,analfabet,incult….

 24. ce nu intelegem ca atat timp cat romanul are casa lui si un venit din chirie sau arenda nu il poti face sclav sau sa munceasca ca un rob. doar cei care vor „cariera ” ( care vor sa fie ciocoi) muncesc la sau pentru transnationale . deci trebuie ca toti sa-si vanda casa sau chiria sau pamantul. aici a fost pervers iliescu cand a dat casele si pamantul la tot poporul.

 25. 2)Externalizarea ,, posturilor de conducere, decidente ,legiferante, executante administrativ—aducerea a 10 mii de SINGAPOREZI școliți,dedicați muncii…

 26. Oameni buni, prin PNNR au cedat pana si ultima baricada pe care se baza tara, suveranitatea financiara a Romaniei! Chiar nu vedeti si nu intelegeti ca trebuie sa mearga pentru orice aprobare din punct de vedere financiar la strainezia? Chiar nu vedeti cand e vorba de inchis societati nu cer aprobarea nimanui dar cand e vorba de construit ceva in tara, se cere aprobarea? Asta inseamna clar: „Canci suveranitate a Romaniei”, nu mai exista!

 27. Bai nesatuilor, vreti sa luati pielea de pe popor, si asa totul a sarit in sus, calcam orice daca ne-au spus stapanii Romaniei, omul de rand nici nu mai conteaza, e carne de tun la taxe si impozite, chiar executam asa orbeste, tot ce se doreste, a fi profund antiromaneste ?

 28. expertul caciu ca si alalalt citu vasilica se remarca prin : NOI taxe si impozite ! cei ce au 2 apartamente sau masini trebuie sa plateasca alte taxe !ce a facut acest papusar pentru cei care au 6 case si nu au platit de ani de zile nici un leu ? ciolacule ? asta este alesul psd ! despre jaful din 2019 pana azi si de azi ? ciocu mic ,slugoiule !despre pensiile speciale de peste 150 milioane lunar platite celor pensionati la 45 de ani ?ciuca ,doctorul in plagiat are si pensie specialasi indemnizatie ! cam putin,nu-i asa?psd =burghezia ROSIE !!

 29. Nea Corneleee, hotaraste-te neica, vorba unuia de mai sus. Ce fel de capitalism vrei. Tot o dati cu dreapta-n gard. Pai cat sunt nenicule impozitele in Germania si SUA? Sau aia sunt niste prosti. V-au pacalit smecherii de afara cu cota unica si cu impozit mic ca sa nu plateasca ei salarii mari in Romania. Daca mai scrii asa o sa ti se umple casa de prosti. Pt prostovanii care si-au dat cu pareea despre Caciu, ei nu stiu saracii pt ca n-au scoala ca in 1992 cand a intrat Caciu la facultate nu era ca acum cu 3 ani de subinginer si dupa master unde vezi cu ochii pt ca n-ai inteles nimic din primii trei. Universitatea Romano-Americana de care vorbeste in CV este o prima sectie infiintata in ASE si nu are legatura cu ce-ati aflat voi pe feisbuk. Si trepanatilor, la ASE se invata despre mancare adica cu ce bani si cum o cumperi, iar aluia ii zice master pt ca intre timp s-a trecut la celalalt sistem, si nu este luat la Agronomie cum sustine analfabet aici ci la ASE. Nu trebuia Ceausescu sa va mute parintii de la coada vacii la oras ca nu o sa intelegeti capitalismul niciodata!

 30. Daca nici acum pros-tracii Securitatii de pe forum nu vor recunoaste ca Institutia GENOCIDULUI, numita eufemistic „servicii” care are acoperiti in cele doua odai si peste portofoliile guvernamentale, dupa ce le spune si Dl Nistorescu inseamna ca in fanatismul lor sfideaza realitatea inconvenabila!!! Era unul aici care il acuza tembel pe Tanase patru case, stiute, ca a investit Securitatea cu privilegiul deschiderii de firme, cand de fapt prin firme s-a facut capitalizarea securistilor, de fapt Tanase oficializand/legitimand dupa peste un deceniu, la ordinul lui Ilici-Genocid, existenta acestor firme, unele inca din anii 1950 in strainatate, vezi si firmele gru-istului Nicolaescu, o puzderie in Romania dupa Lovitura de Stat Comintern…Un altul vorbeste de „Teslele” acoperitilor, fara sa-i numeasca acoperiti, ca si
  cum banii dati lor in custodie de Securitate ar constitui problema acestor monstrii si nu INREGIMENTAREA si DISTRUGEREA la ordin a Romaniei!!! Curand o sa-i numeasca pe toti, ca doar nu era sa-i demaste cacorupti din prima, dar niciodata nu o sa-i declare SECURISTI dirijati si acoperiti de SECURITATE si COMINTERN!!! Asa stie sa…”scrie” el istoria, vorba cuiva,
  adica a lui!

 31. Am curajul sa merg mai departe cu previziunile, sa ajung la frantuca, nemturia, belgia si pentru toate tarile in care zilele astea au fost mitinguri contra restrictii. Vreau sa specific ca doar in tarile in care au fost rafuieli puternice intre cetateni si politie vir fi grave si repetate: incep razbunarile cetatenilor cu atentate, cu violente, cu tot ce este grav pentru a destabiliza tara si totodata sa se arate lumii intregi ce de clanuri capoase unite mana pe mana sunt la conducerea globala. Cred ca va amintiti atentatul din franta de la ziarul „charlie e do”!

 32. Lumeee Lumeee! Care vrei bă! Care vrei o Tesla S full-option de 150 000 de Euro Bani publici? Ce trebuie „ca” să faci să ai bunătatea asta de mașină cu consum zero Motorină? Trebuie ca să îți Faci Partid și nu neapărat să fie Parlamentar, să fie reprezentat în Aula Parlamentului! Cine e norocosul? Victor Viorel Ponta! Se scoală la doișpe dă o tură prin Bucale via Dorobanți, hop la restaurant și trece Ziua. cine a fost inițiatorul? Subinginerul Analfabet alcoolic și Stâlp de Cafenea la Cireșica cu 6 minute pe Cartea de Muncă Ludovic Orban! Dl Nistorescu zicea că „ăsta” încă mai are CEVA de oferit României! De oferit da, de Trei ori da, dar României nu! Da partidelor, cam 5 milioane de EURO lunar! Trăiască Ludovic Orban, trăiască TESLA S de 150 000 de Euro! Dle Charlie de fapt persoana din spate! Dvs faceți istoria și nu EU! Securitatea, Securiștii sunt in Tot și Toate… Matale ești Calea Adevărul și Viața.. Știi Securiștii le știi Istoria! Eu intuiesc! Dle Charlie? Vreți TESLA S de 150 000 de Euro? Faceți-va un partid și Subinginerul Alcoolic de Ludovic Orban in 6 minute vă bagă în cont 150 000 de Euro! Da dle Nistorescu! Orban a avut ce „arată”, românilor! Degetul mijlociu în sus la adresa lor…

 33. Capitalistu’ lu’ pește prăjit! Bă prajitule pe creier! Știu că ești PSD-ist și fan Latrina3! Vezi taică că (cacofonie binevenită) râde cu Lacrimi Realitatea TV De Magraonul Buzates neras, Nebărbierit Marcel Ciolacu cum că sunt convulsii in „Balcanii de Vest” Bă pește prăjit! Balcanii de Vest sau Balcanii de Est? Ciolacu cu Ecologica Terminată când nu era Ecologica Facultate, Student la 39 de Ani? Cu 58 de secunde pe Cartea de Muncă e Membru CSAT? Pește prăjit nembru PSD! Vrei bă o Tesla S de 150 000 de EURO? Fă-ți bă partid și Subinginerul Alcoolic de Orban până te duci la Veceu și te întorci Latrina3 îți bagă în cont 150 00 de Euro! Tu tot absolvent de Româno-Americană ești? Trăiască Balcanii de Vest! Trăiască PSD! Trăiască Ecologica, Bioterra, Spiru, Goldiș, Cristea.. Trăiască frații noștri din Balcani de Vest! Trăiască Ciolacu! Trăiască facultățile particulare…

 34. Examene pe funcții publice? Competențe acumulate prin sudoare, sânge, nopți nedormite in Biblioteci? Nedormite da, Biblioteci nu! Da Cireșica, da Shurley, da Pui de Urs, da Stejarii… Marcel Ciolacu! Un nume simplu in România, cu o existență simplă și cu IQ și mai simplu, cel mai simplu; cât Face Marcel Ciolacu 1×1? Domnule Tica unu ori unu Face trei! Cum trei bă? Un bărbat cu o Femeie nu face un copil egal suma trei? Ciolacu unde sunt Balcanii? Care Balcani domnule Tica? Cei din vest sau cei din Est? Balcanii de Vest sunt in vest și cei din Est sunt in China! Ăsta e Membru CAST? Ăsta bă? Asta bă? Ecologica făcută la FF la 40 de Ani și cu 6 secunde pe Cartea de Muncă? Președinte PSD? MĂ tăvălesc pe Jos de râs! Ciolacu! Cât Este bre baza logaritmului Natural ln? Adică valoarea Lui e? Răspuns Ciolacu citez, citez: Esteee, Esteee da’ mai dute bă de aici Nemernicule… Fără cuvinte! Ăsta membru CSAT? Poate „membrul” calului! Râsete Homerice, râsete…

 35. Marcel Ciolacu dacă trăia acum 2000 de Ani și era contemporan cu Apostolul Andrei, îl indruma pe sărmanul om nu să ajungă în Scitia Minor, Dobrogea de azi, Dervent, ci Ajungea in Groenlanda înaintea Lui Eric cel Roșu din anul 990 și Groenlanda nu mai era Dominion Danez ci Român! Apostolul Andrei era ospătat cu grăsime de Focă, intestine de Pinguin și șuncă de Urs Polar… Ce GPS! Ciolacu este o hartă stelară vie! Ăsta dacă era Programator la Waze, in Nordului României era Pakistanul, la Sud Sudanul, in Est Australia și în Vest Deșertul Gobi! Râd Homeric.. Atâtea cunoștințe la Ecologica „asimilate” la 40 de Ani, atâtea cunoștințe! Biblioteca din Alexandria este pistol cu apă față de Ecologica…

 36. De unde bani sa platim pensii speciale de 3000-7000 EUR pe luna? Mai go-lllani-lor, cat sa muncim ca sa platim pensiile acestor paraziti? Cat sa muncim, noi, muritorii de rand, ca sa va dati voi salariile imense, auzi, 12.000 EUR la ANRE.
  De unde mai golanilor adica Ciolacu, Zgonea (cu fosta nevasta salariata speciala), Catu, Orban, Tariceanu, Ponta, Dragnea, Firea, etc, Blaga, si altii..

 37. gurnalistiii tfv sunt doar vuvuzele, nu profesionisti.
  sa caute daca are sange in instalatie la multimationale 15%, la univ particulare, deassupra legii nu platesc impozitesi fsacconcurenta neloială cu inv de stat??

 38. Coane Tica, chiar daca nu ma poti crede ca toti multimilionarii si miliardarii sunt OFITERI ACOPERITI AI SECURITATII, ceva nu poti contesta, CA SECURITATEA II MONITORIZEAZA PE…”corupti”, in sensul ca-i lasa sa fure, ii pune sa doneze, ii obliga sa faca partide si sa cumpere televiziuni si publicatii online!!! Sau pentru tine nici SECURITATEA nu mai exista? Mafiile, „persoana din spatele pseudonimului Tica”, oricat de bine se organizeaza intern nu valoreaza doi bani fara protectie la cel mai inalt nivel, dar sistemul acesta e FRAGIL, numai O STRUCTURA IDEOLOGICA poate, controland statul, poate asigura fara alt risc decat daca ACOPERITII CA „MAFIOTI”…TRADEAZA Cauza, cand urmeaza represaliile, dar am inteles intre timp CA-TI CER PREA MULT si nu pentru ca nu ai intelege…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.