Propaganda rusă a infectat SUA

Într-un interviu acordat CNN, președintele Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților, Mike Turner, a declarat că este de acord cu republicanul Michael McCaul, președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților.

Acesta spusese cu o zi înainte că propaganda rusă a pătruns în Statele Unite și a infectat o parte semnificativă a electoratului Partidului Republican, potrivit The Hill.

„Acest lucru este absolut adevărat”, a confirmat Turner.

Raza de acțiune a propagandei rusești în Statele Unite crește semnificativ, s-a manifestat chiar și în sala de ședințe a Congresului american.

„Vedem că Rusia încearcă să deghizeze mesaje care sunt antiucrainene și pro-rusești. Pe unele dintre ele le auzim chiar și în Camera Reprezentanților”, a spus el. Congresmanul a precizat că unii membri ai Congresului „continuă să susțină în mod fals că conflictul dintre Rusia și Ucraina are legătură cu NATO”.

„Putin a arătat foarte clar lumii și propriei populații că vede acest conflict ca pe o consecință a pretențiilor mult mai largi ale Rusiei în Europa de Est, inclusiv pretențiile asupra întregului teritoriu al Ucrainei”, a declarat politicianul, potrivit inpolitics.ro.

Propaganda rusă îngreunează transferul ajutorului american către Ucraina  

„Trebuie să apărăm democrația. Ucraina are nevoie de ajutorul și sprijinul nostru acum, iar acesta este un moment critic pentru Congresul SUA să intervină și să ofere un astfel de ajutor”, a declarat congresmanul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

28 de Comentarii

 1. si propaganda sua a infectat rusia :))) si o laba spala pe alta, ca „ielitele” si-au dat ghearele peste distrugerea europei, unite p’an spate si „in razboi” de fatada prostalailor care cred, speriati ca se fac sacrificii de sange. da. ei lucreaza pentru stapanii acestei lumi: paraziti incompleti, prosti si cruzi si iubitori de sange nevinovat…

 2. Trebuie subliniat efectul curativ al propagandei ruse.De ce infecție,dragi globaliste?Pai dacă vrei să te vindeci de o boală,acționezi dureros.Pe urmă vine starea de bine.Ca și cu omleta:trebuie să spargi ouăle.

 3. Congresul SUA, nu propaganda rusă îngreunează ajutorul către ukr. Trebuie să faceți diferența între propaganda de război și cenzură

 4. Iar propaganda americana a patruns si a afectat aproape tot electoratul roman.

 5. Oamenii nu se mai fac bine,vor fi prinși în lanț și când vor realiza va fi târziu și degeaba.Doua blocuri care aparent separa apele,în fapt acționează în aceeași direcție,guvern unic mondial.

 6. Știm cu toții că nuca de perete nu se lipește.. Cum”nuca”propagandistică rusească să se lipească de”peretele „curat si democratic a SUA..? Deci nu e prea curat acel perete? E murdar și lipicios? Nu se poate! Cum așa!!Cetățenii SUA trăiesc într-o țară care este exemplu pentru toată lumea. Ei sunt fericiti ca trăiesc în Raiul democratic și nicio minciuna nu se lipește de ei. Cetățenii SUA cu bucurie privesc spre viitorul lor. Insinuări cu propaganda lui Putin. Nimic alta 🤣🤣🤣

 7. @ axon 16.57. Esti o Clona puturoasa..Esti greu de cap…Eu combat Imperialismul, care este globalism neoliberal. Nu combat globalismul comunist, ca NU este imperialist.

 8. O maimuță pe care o cunoaștem, care locuiește în Grădina Zoologică din București, a făcut acest comentariu: „Dacă oameni ca Mike Turner si Michael McCaul îl reprezintă pe Homo sapiens, mai bine stau în copac”.

 9. Deci cei din State care afirmă că “câtă vreme SUA au asigurat Rusia că nu sunt implicate în loviturile ucrainene în profunzimea teritoriului rus, însă aceste lovituri nu pot fi efectuate fără ajutorul sateliților” sunt Infectați de propaganda rusă!!! La fel “ Opiniile comentatorilor americani cum că administrația Biden nu se va implica într-un mare război in Orientul Mijlociu, câtă vreme publicul american este împotrivă” dovedesc că poporul american care se opune implicării USA în războaie precum cel Al doile Război Mondial, Războiul din Vietnam și acum Orientul Mijlociu a fost și este “infectat de propaganda rusă. ”

 10. Năvrăpăscu spune:
  09 apr. 2024 la 17:31
  Sper ca ai glumit cu opinia dumitale .Daca intradevar crezi ca in America oamenii sint fericiti si traiesc in raiul democratic, poti sa te inspiri de adevarata viata a lor din filmele americane, daca nu poti sa mergi personal acolo si sa stai citeva saptamani ca sa te convingi singur.

 11. Sunteti cinici , pentru ca se intampla taman invers, propaganda americana a ajuns in toate colturile lumii.

 12. DA EU CA FARMACIST SUNT ORIPILAT :CINE ESTE CEL MAI MARE PRODUCĂTOR DE MEDICAMENTE :VACCINURI,ANTIBIOTICE,ANTIVIRALE,ANTIPLASMOTICE.?CINE ARE CELE MAI PERFORMANTE DEZINFECTANTE-NU MAREA DEMOCRAȚIE,DEZVOLTATĂ,MODERNĂ,IUBITOARE DE CURĂȚENIE(totală-n lume) Ș-AUZI CE ZICE INFORMATUL TURNER -PUTIN MORTUL,PUTIN SOSIA ,PUTIN PRIMITIVUL …A INFECTAT ȘI TOT MAI INFECTEAZĂ -PILONII CURĂȚENIEI,CINSTEI,BUNĂTĂȚII MONDIALE ! DA-I POSIBIL ?! DAR ASISTENTA-MI ȘOPTEȘTE : E VORBA DE AUTOINFECȚIE DOMNULE ! AȘA CĂ AVEȚI GRIJĂ-MAI ÎNCET CU VÂBOROVA! VÂBOROVA E „VECINA” ! O FI AFLAT ASISTENTA ? AM DAT DE DRACUL!

 13. Io cred ca aia de peste garla sunt infectati si bolnavi de propaganda woke, patent sorosh.

 14. Așa e și nu de azi de ieri. Vorba aia noi așteptăm ca rușii să ne atace dinspre Moscova și ei vin dinspre Washington. A spus și Trump o vorbă mare ” America a ajuns de râsul lumii” . Nu știu la ce s-a referit el, dar clar așa e. Ce e și mai clar e că Europa a ajuns chiar de râsul curcilor. Americanii nu-i vor sări în ajutor decât când vor fi chemați cu disperare și când le va fi acceptată nota de plată. Exact ca în al doilea război mondial. În locul lor și eu aș face la fel.

 15. Raza de acțiune a propagandei rusești în Statele Unite crește semnificativ, s-a manifestat chiar și în sala de ședințe a Congresului american.
  „Vedem că Rusia încearcă să deghizeze mesaje care sunt antiucrainene și pro-rusești. Pe unele dintre ele le auzim chiar și în Camera Reprezentanților” . Ne intrebam, si noi , cat de multa prostie zace in tartacuta americoizilor si cum de reuseste propaganda rusa sa patrunda in peisajul democratic din UIE si SUIE, cata vreme nicio informatie si niciun post TV rusesc nu au access in Lumea Liberam inclusiv Israel ??? Despre maniacala propaganda a posturilor de radio din Lumea Libera,nu mai vorbim ! Incepand cu anii ’50 ai secolului trecut ele fac doar propaganda anti.Anti-sovietica,anti-ruseasca, anti-ghadaffi, anti -sadam, anti- assad, anti- ceausescu,anti iraniana, anti-araba, anti-chineza, anti-coreeana , anti lukashenko, anti-putin, anti-Xi , etc …..

 16. Daca spui adevarul nu inseamna ca e influenta rusa. O sa va rugati de Putin sa va salveze de „valorile” occidentului si cand o sa incepeti sa mancati lacuste si viermi.

 17. Rusia conduce SUA, Putin numeste presedintele SUA ! Sau trebuie facut un desen ca sa intelegeti ? o|o

 18. Comuniștii americani de la Casa Alba au o gândire foarte întortocheată, ilogica.
  Isi apară programul cincinal cu dogme ideologice fără cap si picioare.
  De exemplu afirmația următoare „Putin a arătat foarte clar lumii și propriei populații că vede acest conflict ca pe o consecință a pretențiilor mult mai largi ale Rusiei în Europa de Est” se lovește din plin cu realitatea, caci Europa de Est sunt tarile ex-comuniste care astăzi sunt membre NATO si EU. Iar zona asta NATO & EU, e o zona de care Rusia stie foarte bine ca nu are ce cauta.
  Numai ca afirmația respectiva continua cu: „…inclusiv pretențiile asupra întregului teritoriu al Ucrainei”. Păi ăsta e tocmai subiectul principal contencios. Căci Ucraina este un teritoriu interzis expansiunii NATO & EU, iar Comuniștii de la Casa Albă tocmai această demarcație clară fixată încă de pe vremea lui Gorbaciov au încălcat-o cu vârf si îndesat.
  Cum se vede, logica comuniștilor de la Casa Albă, care ne asaltează astăzi cu cele mai ordinare metode comuniste pe care noi le cunoaștem căci le-am trait, cum ar fi legarea locuințelor de centrale termo, nenumăratele restricții care se impun, cu sperietura „climate change”, „covid-pandemie”, etc, etc, are ca scop impunerea unui sistem centralizat, o dictatura, un stat totalitar, exact pe modelul comunist ce noi l-am trăit si de care am crezut că ne-am dezbărat definitiv.

 19. Atunci n-a mai rămas nimic infectat.
  Rusii sunt capitaliști, americanii sunt comuniști, nu văd vreo problema.

 20. De ce trebuie să plângă una precum Mileva când poate să-și înghită lacrimile?

 21. Ce uita domnii propagandisti sorosisti fie democrati fie cozi de topor de la republicani e sa dea un singur exemplu de propaganda rusa care a „invadat” electoratul republican! In rest povestile astea cu dusmanii poporului platiti de agenturi le aveau si comunistii cand cineva nu era de acord 100% cu minciunile sistemului.

 22. Dacă n-ar fi”Minciună” al doilea nume al administrației, propaganda rusă n-ar avea succes.Dar așa…

 23. @MILEVA,
  DACA iti miros URAAAT Centralele TERMICE care recupereaza o Energie TERMICA pirduta dpdv TermoDinamic (Curs de TermoDinamica, Anul 2 de Politehnica) si care ar fi trebuit sa fie EXTREM de IEFTINA (DOAR Distribuita ei) dar HOTIA si „Comunista’ SI Capitlaista au STORS Bani GREI degeaba din Dansa …
  ATUNCI TOATE Postarea ta, NU valoreaza M+NIMIC …
  Ai indicat CLAR CE ai in Minte.
  NIMIC!

 24. Haida de! SUA sunt grav infecte inca de pe vremea presdintelui Wilson cand au inceput sa se creada buricul universului …. Fost au Lele cat au fost, da amu e lucru cam prost … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.