Propaganda Untold bagă mare

Propaganda mincinoasă Untold umple Clujul cu 80 de milioane de euro în aplauzele a 95% dintre clujeni care ”susțin total festivalul”, afirmă  Ziar de Cluj. Pe ce cercetare de piață se bazează ceea ce se publică în presa locală de chitanțier, se întreabă aceeași sursă.

În ciuda demontării minciunilor de acest gen făcute în fiecare an, propaganda Untold răspândită de presa locală de chitanțier bagă în acest an 80 de milioane de euro ”în economia Clujlui”. O depășire de plan de 20 de milioane de euro față de anul trecu, an mai sărac, cu numai 60 de milioane de euro băgate de Untold în 4 zile în aceeași economie.(…)

UNTOLD SRL, pierderi grele de câțiva ani

Nu zău? Din ce? Din pierderile raportate de sereleul organizator? Nu, din banii de publicitate. Din sponsorizări. Se lucrează pe banii altora ca la începutul grandios când primarul lor, Emil Boc, le-a dat 800 de mii de euro din banii clujenilor să-și înceapă afacerea. Așa, moca! Nici măcar banii aceia despre care justiția a dat un verdict clar de deturnare și delapidare nu s-au întors la bugetul local, că Emil Boc n-a considerat necesar să-i ceară înapoi prin justiție. Ce e delapidat, delapidat rămâne.

(…)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

6 Comentarii

 1. Care e propaganda, cumva traficul si consumul de narcotice pe ascuns? Ar trebui sa se numeasca festivalul drogatilor traficanti si consumatori.

 2. Nu cred. Dacă firma nu avea profit, nu-l mai organiza. Orice oraș care găzduiește un festival reușit face profit din transporturi, cazări sau restaurante .

 3. Este cunoscut faptul că partidele plătesc – din banii contribuabililor – ziariștii să le ridice osanale.

 4. Drogangeala sub supravegherea atenta a statului paralel.
  O simpla lectura a condițiilor de acces (de ex https://www.hotnews.ro/stiri-untold-26425010-sistemul-plata-check-acces-festivalul-untold.htm) ne luminează despre ce e vorba. Totul e scris în limba de lemn milițian-corporatista.
  Ma mir ca pentru acces nu se cere „dosar cu șină”. Poate la anul o sa ceara.
  PS. Pe musk l-au pus sa dea jos o emblema care palpaia și „deranja” vecinii (gafam). Laserele, decibeli și chimicalele de la „nespus” nu deranjează pe nimeni, nu-i asa?
  PS 2: ce se mai știe de untold odyssey, croaziera minune a anului 2021? Succes pe toată linia

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.