Protagonist al unui scandal imens. Răspunsul lui Messi, aflat în ”pragul divorțului”

Au trecut trei săptămâni de când se zvoneaște că Lionel Messi ar fi în pragul divorțului. Protagonist al unui scandal imens după ce au apărut știri în presă despre infidelitățile fotbalistului, Messi contracarează.

Publicația braziliană Direto Do Miolo scria că a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo. S-a vorbit și că cei doi se află ”în pragul divorțului”. Jurnalista Sofia Martinez ar fi fost mărul discordiei, scria presa.

Prima fotografie cu Lionel Messi și Antonela Roccuzzo în care apar împreună, îmbrățișați și zâmbind i-a bucurat pe fani.

Postarea a avut  un mare succes, astfel că doar  două zile  a adunat peste 11.5 milioane de like-uri.

Zvonurile care vorbeau despre o iminentă despărțire s-au risipit deocamdată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. De ce nu câteva „meleoane” de coco și din publicitate ?!
    La noi ce succes chiar „știrile” despre „împerecheri / desperecheri” de ultimă oră ale unor parașute.

  2. ..waw..nu vaz io bine ori feata are ,,strungareata??? la spanishi n o fi fiind cuniscuta regula care scurteaza drumu catre cuibusoru da nebunii?? daa ce o fi vrut sa gaseasca feata bre; un virjinel chitat..cu atata faima ,bani si recunoastere international ..credea ca printe admiratoare s doar maicutele dominicane…ori is doar mofturi daaa mironosita??daaa sa I lasam ca se impaca ..rgumentele s prea convingatoare ..si apoi ce nu gasesti in casa ..gasesti la toate colturile,,,

  3. Messi e prea inteligent ca sa divorteze…A stiu perfect sa isi faca meseria si de acolo ii vin bani…

  4. Imens? Nimica, un pirtz in stratosfera. Imens e scandalul produs de ” Regina” Letitzia Spaniei, care il pune coarne pe sotul ei, Felipe, regele Spaniei. Si coarne le pune cu cumnatul ei, adica cu sotul surorii. Borbonii sint ” folladores” cunoscuti in historia Spaniei. Regele diainte: Juan Carlos teve relati sexuale pina si cu stilpi luminii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.