Angajaţii Guvernului, al doilea protest spontan!

Angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului au întrerupt lucrul, joi după-amiază, nemulţumiţi de ”modul în care conducerea instituţiei promovează o politică salarială discriminatorie” faţă de alte instituţii. 

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) a transmis, într-un comunicat de presă, că angajaţii din Aparatul de lucru al Guvernului au declanşat un nou protest spontan, joi, începând cu ora 15.00. Astfel, aceştia au întrerupt lucrul timp de o oră.

”Acesta este al doilea protest spontan prin care angajaţii Guvernului României îşi manifestă nemulţumirea faţă de modul în care conducerea instituţiei promovează o politică salarială discriminatorie în raport cu alte instituţii aflate în subordine sau coordonare. Atragem atenţia că orice demers sau tentativă de intimidare a salariaţilor care participă la acest protest vor fi tratate de către organizaţia noastră cu maximă celeritate, vor fi sesisate toate instituţiile abilitate să protejeze dreptul constituţional al salariatului de a protesta, inclusiv instituţii europene”, a transmis sursa citată.

La protest urmau să participe şi angajaţi ai Senatului.

Un protest similar a fost declanşat, luni, de salariaţii din Aparatul de lucru al Guvernului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Nu cumva sunt prea multi si ar mai trebui imputinati?? Cat tupeu de obraznicie!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.